magda bb Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ANETTTA napisał(a):u Emir jest 6 bernardynów sunie pieski do wyboru ...... a jakby cos znajdziemy i innego jest ich tu dużo w warszawaia na paluchu ytez piekny benio:placz::placz::placz: czeka na dom ale namawiaj na kontre ..berte granta ...raufa....... A można poprosić o informacje o tych piesach? Może jakieś linki? Quote
ANETTTA Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Magdo ..oto link wejdz na zwierzeta lub akyualnosci poczytasz o wszystkich http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-akt.htm Quote
magda bb Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dzięki :) ANETTTA czy myślisz ze można odwiedzić pieski w fundacji Emir? Trzeba się chyba z nimi umówić bezposrednio? Coraz poważniej rozważamy kwestię przygarnięcia benusia a Grant poprostu nie daje mi spokoju.... Quote
ANETTTA Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 magda bb napisał(a):Dzięki :) ANETTTA czy myślisz ze można odwiedzić pieski w fundacji Emir? Trzeba się chyba z nimi umówić bezposrednio? Coraz poważniej rozważamy kwestię przygarnięcia benusia a Grant poprostu nie daje mi spokoju.... kochana grant jest boski .........podam ci nr do emir do pv zadzwoń dopytaj sie ...bedziesz miec najpiekniejszego psa na swiecie :multi::multi:oczywiscie poza moim bernasiem:diabloti::diabloti: wiem ze emir stawia wymagania ..u niej psy trafiają do najlepszych sprawdzonych domków powodzenia zycze ...i szybkiej decyzji Quote
magda bb Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :lol: Dzięki, myślimy intensywnie;) Nie zastanawiałym się gdybyśmy mieli mniej zwierzaków, co prawda mamy warunki ,bo i jest duży dom i ogród, ale chciałabym żeby kolejny piesio był naprawdę szczęśliwy:loveu: Quote
ANETTTA Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 taki bedzie napewno ..coz miec swoj dom i miske swoją budke i PANA i paniącoz wiecej chciec ..... Quote
Panca Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 kiedy Kontra pojedzie do swego domku z ogrodkiem? Quote
Gagasia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nikt nie chce takiego pieknego psa? Ludzie....A wciąz się słyszy o tym, że ktoś chce bernardyna. Szkoda tylko, że ludzie wolą kupować, niż brać bezdomne. Quote
ANETTTA Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Gagasia']Nikt nie chce takiego pieknego psa? Ludzie....A wciąz się słyszy o tym, że ktoś chce bernardyna. Szkoda tylko, że ludzie wolą kupować, niż brać bezdomne.[/quote] dokladnie musisz czesciej zachwalać swoją czarok ... Quote
Ania W Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='ANETTTA']dokladnie musisz czesciej zachwalać swoją czarok ...[/quote] I to jest najprawdziwsza prawda! ;) Jeżeli ktoś ma wspaniałego psa ze schroniska to musi się nim chwalić, żeby ludzie zobaczyli , że tam nie tylko są "pokręcone" agresywne psy ale wiele jest także takich które są wspaniałymi przyjacielami. Quote
TYGRYS-ica. Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 taki slicznusi piesek to jeszcze slicznusiego domku potrzebuje :p hoopaj KONTRA niech cie zobacza :multi::multi::multi: Quote
Gagasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A więc... Mam trzy psy,wszystkie ze schronisk. Czarok wzięta od Emir, Sonia z Palucha i Fago ze schroniska w Suwałkach. Mam też 3 koty, wszystkie były wzięte z ulicy. Moje zwierzaki są piekne i najkochańsze na świecie. Zawsze mam zwierzęta brane z ulicy i uważam, że one wspaniale potrafią kochać, są wierne i oddane. A więc...kto da dom tej bernardynce??????? Quote
ANETTTA Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 wspaniale potrafią kochać, są wierne i oddane. A więc...kto da dom tej bernardynce??????? no kto ...... Quote
Gagasia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Co z psinka się dzieje? Jakoś nie ma chętnych na taką śliczną psinkę.Smutne... Quote
Ania W Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-akt.htm Quote
ANETTTA Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 sunia ma allegro juz 2 raz chyba nie ma zainteresowania Quote
Ania W Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A czy możecie zajrzeć na stronę emira ????????? Kontra jest już w nowym domu! Quote
ANETTTA Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 ANIU KOCHANA NIC O TYM NIE PISZE chyba ze ja jestem slepa .....tak bardzo bym chciała ..ze moze nie dowidze Quote
Ania W Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Spróbuj odświeżyć stronę. Albo nie wchodź przez link tylko "normalnie"... Z resztą możesz mi wierzyć - 17.01 -Kontra poszła do adopcji ;-) Quote
ANETTTA Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Aniu Aniu a ja wchodze 100razy dziennie gamoń ze mnie bo g....widze dzięki Ci dobra kobieto za pomoc ..... HURAAAAAAAAAAAAAA:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Panca Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 super!!!!!! a gdzie do kogo??jakies szczegoly??? Quote
Gagasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Suuupppeeerrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ania W Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Kontra mieszka w domu z ogrodem pod Warszawą..już ma swój ulubiony dywan ;-) Quote
Recommended Posts