Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ANETTTA napisał(a):
u Emir jest 6 bernardynów sunie pieski do wyboru ......

a jakby cos znajdziemy i innego jest ich tu dużo

w warszawaia na paluchu ytez piekny benio:placz::placz::placz: czeka na dom ale namawiaj na kontre ..berte granta ...raufa.......

A można poprosić o informacje o tych piesach? Może jakieś linki?

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki :) ANETTTA
czy myślisz ze można odwiedzić pieski w fundacji Emir?
Trzeba się chyba z nimi umówić bezposrednio?
Coraz poważniej rozważamy kwestię przygarnięcia benusia a Grant poprostu nie daje mi spokoju....

Posted

magda bb napisał(a):
Dzięki :) ANETTTA
czy myślisz ze można odwiedzić pieski w fundacji Emir?
Trzeba się chyba z nimi umówić bezposrednio?
Coraz poważniej rozważamy kwestię przygarnięcia benusia a Grant poprostu nie daje mi spokoju....

kochana grant jest boski .........podam ci nr do emir do pv
zadzwoń dopytaj sie ...bedziesz miec najpiekniejszego psa na swiecie :multi::multi:oczywiscie poza moim bernasiem:diabloti::diabloti:

wiem ze emir stawia wymagania ..u niej psy trafiają do najlepszych sprawdzonych domków powodzenia zycze ...i szybkiej decyzji

Posted

:lol: Dzięki, myślimy intensywnie;)
Nie zastanawiałym się gdybyśmy mieli mniej zwierzaków, co prawda mamy warunki ,bo i jest duży dom i ogród, ale chciałabym żeby kolejny piesio był naprawdę szczęśliwy:loveu:

Posted

Nikt nie chce takiego pieknego psa? Ludzie....A wciąz się słyszy o tym, że ktoś chce bernardyna. Szkoda tylko, że ludzie wolą kupować, niż brać bezdomne.

Posted

[quote name='Gagasia']Nikt nie chce takiego pieknego psa? Ludzie....A wciąz się słyszy o tym, że ktoś chce bernardyna. Szkoda tylko, że ludzie wolą kupować, niż brać bezdomne.[/quote]

dokladnie musisz czesciej zachwalać swoją czarok ...

Posted

[quote name='ANETTTA']dokladnie musisz czesciej zachwalać swoją czarok ...[/quote]

I to jest najprawdziwsza prawda! ;)
Jeżeli ktoś ma wspaniałego psa ze schroniska to musi się nim chwalić, żeby ludzie zobaczyli , że tam nie tylko są "pokręcone" agresywne psy ale wiele jest także takich które są wspaniałymi przyjacielami.

Posted

A więc... Mam trzy psy,wszystkie ze schronisk. Czarok wzięta od Emir, Sonia z Palucha i Fago ze schroniska w Suwałkach. Mam też 3 koty, wszystkie były wzięte z ulicy. Moje zwierzaki są piekne i najkochańsze na świecie. Zawsze mam zwierzęta brane z ulicy i uważam, że one wspaniale potrafią kochać, są wierne i oddane.
A więc...kto da dom tej bernardynce???????