Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mistifreda1 napisał(a):
jest!:multi:magda,wklejaj następne;)

mistifreda1,jak Ty to robisz????? Dobrze Ci idzie, ja to juz chyba za stara jestem na te kombinacje.....:eviltong:
W dodatku Tobie banerki też wskoczyły na stare posty.(??)

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda,nie poddawaj się! trzeba być twardym,nie miętkim;) zwłaszcza na dogo!poza tym ja nie robię-robi mój mąż,który też średnio umie,ale zdecydowanie szybciej łapie komputerowe niuanse.a o wieku lepiej nie wspominaj,ja mam 3 dyszki,a adres mailowy mam od 4 miesięcy(ha,ha-:placz:)słuchajcie,jestem tu od niedawna(w sensie zalogowania i postów),ale ponieważ 4 listopada zaadoptowałam sunię ze schroniska Medor w Zgierzu,chciałam Was zaprosić na wątek mojej pięknej Misti i jej towarzysza Freda.oto adres:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?=88496 PISZCIE!

Posted

[quote name='mistifreda1']magda,nie poddawaj się! trzeba być twardym,nie miętkim;) zwłaszcza na dogo!poza tym ja nie robię-robi mój mąż,który też średnio umie,ale zdecydowanie szybciej łapie komputerowe niuanse.a o wieku lepiej nie wspominaj,ja mam 3 dyszki,a adres mailowy mam od 4 miesięcy(ha,ha-:placz:)słuchajcie,jestem tu od niedawna(w sensie zalogowania i postów),ale ponieważ 4 listopada zaadoptowałam sunię ze schroniska Medor w Zgierzu,chciałam Was zaprosić na wątek mojej pięknej Misti i jej towarzysza Freda.oto adres:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?=88496 PISZCIE!
To podobnie jak ja :lol:
Jakbym umiała podać linki to poznałybyście nasze słonka :loveu:
A naszych historii jest kilka na dogo.
Też zarejestrowałam sie dopiero przy ostatniej adopcji 2 sunieczek z Wrocławia:lol:

Posted

ups zostaw to moze jutro bedzie lepszy dzień na takie nowiki hehehheheh i nie piszcie ze jestescie za stare bo macie 3 kola ...heheheehja mam 3...5

hwhehehehheh i co ja mam powiedziec babcia dowodzi co

Posted

A ja między 30 a 40...ale nie powiem ile:evil_lol: , hehehe no to żeśmy sie dobrały:evil_lol:
Jak będziecie miały chwilę podpowiedzcie jeszcze mi co z tymi linkami......
może z nimi pójdzie mi lepiej.....
Spokojnej nocki dla Was i dla Kontry czywiscie

Posted

wszystko jutro napiszę,jak mój Kot z pracy wróci po nocce;)a ja się zwróciłam do moich kochanych Dziewczyn z wątku w sprawie adresu i jestem pewna,że niedługo pomogą...Magda,napisz mi o swoich psiakach..co to za bidulki?jak się nazywają i zachowują w domku? nie wiem jak się pisze na prywatne konto na dogo,ale powymieniałabym się doświadczeniami(od zawsze,od kiedy pamiętam ma mam psy)

Posted

witam, czy mozecie udzielic blizszych informacji o Kontrze? jak jej stan zdrowka i stan psychiczny? Jak reaguje na ludzi, psy, koty, zabiegi pielegnacyjno-weterynaryjne?

Posted

a masz jakis domek w zanadrzu czy moze ty jestes chetna na takiego cudownego misiaczka

jesli jestes zainteresowana wszystkiego dowiesz sie od emir wejdz na jej strone tak sa namiart tel meilowe

sunia jest u niej pod warszawą
ja wiem ze jest po sterylce..... zdrowa ..szczepiona ......piekna ...sunia do kochania ...i .gotowa do adopcji ......

Posted

nie, nie, mysle o sobie, mimo ze jestem w TOTALNEJ rozsypce, bo moja ukochana najcudowniejza najradosniejsza wpatrzona dobrotliwymi oczkami milosc na kudlatych nozkach odeszla za TM...I co z tego, ze sa inne zwierzaki, to nieprawda, ze jedna milosc mozna zastapic inna. Za nia jeden "pokoj" zostanie na zawsze pusty..ALE nie pomoc innemu biedakowki?...Balbusie tez przygarnelam, dala nam taki ogrom uczucia... z psiuli obojetnej na ludzi stala sie najradosniejszym merdaczem swiata:-(
Chetnie pomoge suczce po sterylce (drugi raz takiej rozpaczy po nieudanym zabiegu chyba bym nie przezyla), wyglad-niewazny, ale mam inne zwierzatka i nie chcialabym aby im stala sie krzywda, dlatego tak wypytuje o stos,do kotkow i psow. Mam dom na wsi z ogrodem, balbusia (to byl mieszaniec prawie owczarkowaty z dluzszym wlosem) miala bude, ale biegala sobie ile chciala, a domek i tak stal dla niej otwarty - chciala, to miala bude, nie, to spala w domku. Przepraszam za nieskladnosc, ale...:-(

Posted

ja Cie kochana doskonale rozumie moja sunia ktora dostałam od taty na roczek bernardynka odeszła gdy ja maialam 13 alt i zawsze marzyłam bede miec dom i bernardyna suni nie ...bo gdyby tak jednak miala szczeniory nie potrafiłabym ic h wydac .......bernasie to najcudowniejsze psiaki na swiecie aczkolwiek zal mi kazdego bidoka ....tak to tej rasy czuje rozczulenie ...

Posted

Jakie biedactwo:placz:. Ale co ja biedna mogę zrobić... Wiem! Zrezygnuje z mojego podpisu i wkleję sobie najwiekszy banerek sunieczki:cool3:

Posted

Wysłałam smsa do znajomego który niedawno pożegnał się ze swoim pupilem-bernardynem, i miał zamiar kupić kolejnego.. On tak jak ja jest miłośnikiem psiaków, więc jeśli się uda, będę go przekonywała;) Napiszcie więcej info, czy sunia jest rasowym benkiem???

Posted

u Emir jest 6 bernardynów sunie pieski do wyboru ......

a jakby cos znajdziemy i innego jest ich tu dużo

w warszawaia na paluchu ytez piekny benio:placz::placz::placz: czeka na dom ale namawiaj na kontre ..berte granta ...raufa.......