Katowice Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 mam nadzieje ze sie uda a jesli nie nam to neich szybko znajdzie domek:) Quote
magda bb Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No prosze jak się sypnęły propozycje:razz: ale ponoć od przybytku głowa nie boli:eviltong: Grancik wybieraj najlepszy domek:loveu::loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oto i sam grant 01.02.2007: GRANT na wizycie kontrolnej. Jest zdrowy. Czeka na dom. Quote
ANETTTA Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 hoooopaj misio do domku u emir kolejna bida dziecko beniowe szczeniatko :placz::placz::placz::placz::placz::placz:i onek po wypadku :placz::placz::placz::placz:rece mi juz opadaja Quote
magda bb Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ANETTTA napisał(a):hoooopaj misio do domku u emir kolejna bida dziecko beniowe szczeniatko :placz::placz::placz::placz::placz::placz:i onek po wypadku :placz::placz::placz::placz:rece mi juz opadaja A mają bidoczki swoje wątki albo stronki allegro?? Jak tam potencjalny domek Granta , wiadomo juz cosik???? Trzeba zabrać bidulka i podtuczyć:p Quote
ANETTTA Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 emir sama robi allegro tzn osoby jej ktore pomagaja sunieczka szzeniatko nie ma tu watku ......ale nic o niej nie wiemy berta sunia bernardynka jest na allegro mysle zeby ja dolozyc do watku fanty tez beni u emir ' Quote
magda bb Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Hop, hop takie plany były...... i COOOOOOOOO?????????????? Jak tam Granciu , a właściwy Grancikowy domek???????? Quote
t_kasiek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 no wlasnie nie wiem co sie stalo :( wiem, ze jedni panstwo zainteresowani Grantem mieli tez ogladac innego Benia z allegro....no i nie mam od nich poki co zadnych wiesci :( Quote
ANETTTA Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 cisza a grant dalej wisi w psach do adopcji :placz::placz::placz::placz: Quote
magda bb Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 On jest chyba za piękny i każdy myśli że sobie poradzi......:-( tak jak ja......:placz: a on biedniutki czeka i czeka i nic....... Quote
magda bb Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 t_kasiek napisał(a):ale Ty pomoglas innej bidzie !!!!! No i to jedyne nasze pocieszenie.... A nasz Borciu źle zniósł kastrację , ma trochę powikłań i też mam wyrzuty że go na to naraziłam.....:-( Quote
t_kasiek Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Grancik do gory !!!!! benie trafiaja do schronow, ale domki tez znajduja !!!! Ty tez musisz kochany :( Quote
t_kasiek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ANETTTA napisał(a):grancik hoopaj do domku i jeszcze raz !!!!!!!!!! :placz: Quote
magda bb Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Wie ktos coś o tym domku który starał się o Granta???? Czy to oni zrezygnowali czy Emir sie na nich nie zdecydowała? Quote
ANETTTA Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Uwaga Uwaga !!!! Grancik Grzeje Tyłek W Nowym Domku......... Quote
ANETTTA Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [SIZE=5] oba psiunia znalazły domki tego samego dnia hura nikt sie nie cieszy co z wami Quote
magda bb Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='ANETTTA'][SIZE=5] oba psiunia znalazły domki tego samego dnia hura nikt sie nie cieszy co z wami strasznie się cieszymy!!!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi::multi: NARESZCIE !!!!!!!!!:lol: Quote
ANETTTA Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 z czy ktos cos wie o tych nowych domkach .....gdzie trafil grancik Quote
Zmysł Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja się też bardzo cieszę:multi:. Można przenieść wątek Quote
t_kasiek Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ja tez sie baaaaardzo ciesze !!!!!!!!!!! a czemu tytul watku jeszcze nie zmieniony ???? :D:D:D Quote
Recommended Posts