ANETTTA Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 misio co ty tu jeszcze robisz pieknotko Quote
t_kasiek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 moja mama znalazla na allegro dwa kolejne benie szukajace domu....wysylam ci na PW linki do watkow - sprawdz czy nie maja zalozonych watkow na dogo - jesli nie to moze bym im zalozyla....choc czasem trace wiare ze to cos pomaga ;( Quote
ANETTTA Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 wiem Kasiu nawet o czarnego benia wysłała do mnie zapytanie ...czy ma tu on swoj watek .....ma bidak Quote
ANETTTA Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 nikt do niego nie zaglada :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
t_kasiek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 kurcze, bo sie zajelam transportem benia przez Ule....pora zajac sie Grantem !!!!! Quote
ANETTTA Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ale zzakonczonym hepy end Kasiu grancik szotuj do domku ......hooopaj hooopaj Quote
t_kasiek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 i mam nadzieje ze z Grantem niedlugo bedzie tak samo !!!! Quote
Diana S Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 hopaj do góry.... Nowy domek potrzebny... Quote
ANETTTA Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 co ty tu jeszcze robisz grancik hooopaj Quote
magda bb Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Grant, co u ciebie taka cisza.......:mad: Piekny psiak szuka domku:loveu: Quote
t_kasiek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 no wlasnie ja nie wiem czemu tutajnikt nie zaglada :( Quote
magda bb Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 My zaglądamy.....ale to trochę mało.... Emir mówiła że było duże zainteresowanie Grantem no i co, gdzie oni są..... Wiecie może coś ??? Quote
Katowice Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no i po ciszy !!od 2 dni jego zdjecie mamy z nazeczonym na tapiecie :)wyslalismy juz widomosc na poczte nawet 2 do konca tygodnia napewno zadzwonimy:)grand poprostu zozkochalm mnie w sobie tymi oczkami :) Mamy dom z ogrodem malym ale z ogrodem:)i duzo lasow w kolo :)nie mamy dzieci w domu wiec jest tu jeszcze duzo milosci do oddania :)w domu sa 4 os zawsze ktos jest a ja kocham sie wymykac wieczorami na spacer ktos musi mi towarzyszyc a taki przystojniak jak grant:)he bedzie idalny czekamy na odpowiec z fundacji :) Quote
ANETTTA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 katowice Ty zadzwoń a nie czekaj na odp ....od Emir nir tak łatwo psa dostac ......musisz sie troszke natrudzic ...hehhehehheh ja mieszkam niedaleko pracuje w katowicach ....w razie czego jak wezmiesz granta .......to bede was miec na oku ehhehheheh on jest taki cudny i czeka na domeczek na allegro jest znowu taki przystojaniak ...:placz::placz::placz::placz:bidulek Quote
Katowice Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 moze glupio to zabrzmi ale nie moge przkroczyc abonametu na kom a ze mam powazne zapalenie pęcherza to trudno mi sie jest ruszyc z domu zeby kupic jakos karte z nowym numerem a do niedzieli zostalam sama ale juto postram sie isc :)niestety jak mam jechac np na rozmowe do emir do wrszawy a mieszkam w rudzie sl :(moj ojciec pojechal by zemna po psa ale prosze zroumiec ze nikt ni ebedzie zemna jedzil tam i spowrotem :( Quote
Diana S Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jest osob chetna i jak bedzie przebiegała adopcja?..... Quote
ANETTTA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 kontakt tylko z emir .......nr tel na stronie emir ....lub nawet w aukcji ..... nie ma co pisac i czarowac rozmowa to rozmowa ...i kto pierwszy ten lepszy a pamietajcie benie to najcudowniejsze psiunie na swiecie dzisiaj mozart odszedł .....co niektorzy wiedza który to psiak :placz: Quote
t_kasiek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 czyli co - mozna powiedziec ze Grant bedzie mial domek...czy jeszcze za wczesnie ??? Quote
Recommended Posts