Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja mama znalazla na allegro dwa kolejne benie szukajace domu....wysylam ci na PW linki do watkow - sprawdz czy nie maja zalozonych watkow na dogo - jesli nie to moze bym im zalozyla....choc czasem trace wiare ze to cos pomaga ;(

Posted

no i po ciszy !!od 2 dni jego zdjecie mamy z nazeczonym na tapiecie :)wyslalismy juz widomosc na poczte nawet 2 do konca tygodnia napewno zadzwonimy:)grand poprostu zozkochalm mnie w sobie tymi oczkami :)
Mamy dom z ogrodem malym ale z ogrodem:)i duzo lasow w kolo :)nie mamy dzieci w domu wiec jest tu jeszcze duzo milosci do oddania
:)w domu sa 4 os zawsze ktos jest a ja kocham sie wymykac wieczorami na spacer ktos musi mi towarzyszyc a taki przystojniak jak grant:)he bedzie idalny czekamy na odpowiec z fundacji :)

Posted

katowice

Ty zadzwoń a nie czekaj na odp ....od Emir nir tak łatwo psa dostac ......musisz sie troszke natrudzic ...hehhehehheh

ja mieszkam niedaleko pracuje w katowicach ....w razie czego jak wezmiesz granta .......to bede was miec na oku ehhehheheh

on jest taki cudny i czeka na domeczek

na allegro jest znowu taki przystojaniak ...:placz::placz::placz::placz:bidulek

Posted

moze glupio to zabrzmi ale nie moge przkroczyc abonametu na kom a ze mam powazne zapalenie pęcherza to trudno mi sie jest ruszyc z domu zeby kupic jakos karte z nowym numerem a do niedzieli zostalam sama ale juto postram sie isc :)niestety jak mam jechac np na rozmowe do emir do wrszawy a mieszkam w rudzie sl :(moj ojciec pojechal by zemna po psa ale prosze zroumiec ze nikt ni ebedzie zemna jedzil tam i spowrotem :(

Posted

kontakt tylko z emir .......nr tel na stronie emir ....lub nawet w aukcji .....
nie ma co pisac i czarowac rozmowa to rozmowa ...i kto pierwszy ten lepszy

a pamietajcie benie to najcudowniejsze psiunie na swiecie

dzisiaj mozart odszedł .....co niektorzy wiedza który to psiak :placz: