t_kasiek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Zmysł napisał(a):Czy coś już wiemy? :niewiem: :niewiem: :niewiem: Quote
ANETTTA Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 magda bb napisał(a)::lol: mam nadzieję że jest szansa. kontaktowałam się Emir meilowo, mamy jechać poznać Granta w przyszłym tygodniu, w środę ma być kastrowany. Emir jednak wyraźnie dała mi do zrozumienia że stawiają wysokie wymagania, także nie wiem co z tego wyjdzie..... Zobaczymy:roll: Magda dzisija sobota czekamy na wiesci pils .... Quote
magda bb Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Przepraszam Was wszystkich za tą ciszę :oops: Niestety nici z wizyty...... mój mąź chory, ja też....:shake: na dodatek mam jutro kolęde:razz: Do ostatniej chwili miałam nadzieję ze sie pozbieramy ale niestety , a to jednak kawałek drogi.... Przykro mi strasznie....musimy wyjazd przełozyć..... Grant miał ponoć duże powodzenie, nie wie ktoś czy przypadkiem ktoś nas nie uprzedził??? Quote
ANETTTA Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 magda zadzwoń do emir i jje to powiedz .....byc moze czekała ....a tym samym dowiesz sie czy psiak jest Quote
magda bb Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Nie umawiałyśmy się konkretnie , miałam dopiero ustalić i potwierdzić termin wizyty, ale dam jej znać , masz racje moze czekać . Quote
t_kasiek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 no i co ?? Emir czekała.... ?? a co u Granta ?? Quote
magda bb Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Nie sądze bo sprawdzałam ostatniego meila i umówiłysmy się że jeśli postanowimy przyjechać to będziemy umówiać się telefonicznie co do terminu. Wysłąłam na wszelki wypadek meila. Quote
ANETTTA Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 nikt tu nie zaglada ...............benie samotnie czekaja .......na domki Quote
t_kasiek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 magda - i co z ta wizyta u Emir ??? zrezygnowalas ?? Quote
magda bb Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 t_kasiek napisał(a):magda - i co z ta wizyta u Emir ??? zrezygnowalas ?? t kasiek odwiedzasz wątek Borysa więc napewno wiesz że podjęłam jedyny słuszny wybór jaki mogłam, daliśmy dom Borysowi, on nie miał zadnych szans na adopcję.....:-( Grant jest piękny i młody i ma bardzo dobrą opiekę u Emir i napewno go ktoś wypatrzy.....mam nadzieję..... Quote
t_kasiek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 wiem juz madziu i wiem, ze napewno bylo ci ciezko :( Quote
ANETTTA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 kontra poszła do nowego domku teraz pora na ciebie hooopaj Quote
magda bb Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 t_kasiek napisał(a):wiem juz madziu i wiem, ze napewno bylo ci ciezko :( .....:shake::shake: NIE CIeRPIĘ TAKICH WYBORÓW......mam wtedy nieprzepartą chęć pójść vabank i zabrać wszystkie......ale przy tych gabarytach......... Jednak utwierdzam się w przekonaniu że wybór był trafiony. Borysek ma kłopoty ze zdrówkiem :-(, jutro się okaże na ile poważne..... jutro będzie pełna diagnostyka.......trzymajcie kciuki...... Quote
ANETTTA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 ja tez trzymam ....powodzenia ...on ma teraz byc szczesliwym psem Quote
magda bb Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Dzięki dziewczyny za wsparcie:lol: A ja trzymam kciukasy za naszego pieknego Granta!!!!!!:lol: Quote
ANETTTA Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 magda bb napisał(a):Dzięki dziewczyny za wsparcie:lol: A ja trzymam kciukasy za naszego pieknego Granta!!!!!!:lol: borys ma dom cudowny a teraz czas na granta Quote
Recommended Posts