Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda bb napisał(a):
:lol: mam nadzieję że jest szansa.
kontaktowałam się Emir meilowo, mamy jechać poznać Granta w przyszłym tygodniu, w środę ma być kastrowany.
Emir jednak wyraźnie dała mi do zrozumienia że stawiają wysokie wymagania, także nie wiem co z tego wyjdzie.....
Zobaczymy:roll:

Magda dzisija sobota czekamy na wiesci pils ....

Posted

Przepraszam Was wszystkich za tą ciszę :oops:
Niestety nici z wizyty...... mój mąź chory, ja też....:shake: na dodatek mam jutro kolęde:razz:
Do ostatniej chwili miałam nadzieję ze sie pozbieramy ale niestety , a to jednak kawałek drogi....
Przykro mi strasznie....musimy wyjazd przełozyć.....
Grant miał ponoć duże powodzenie, nie wie ktoś czy przypadkiem ktoś nas nie uprzedził???

Posted

Nie sądze bo sprawdzałam ostatniego meila i umówiłysmy się że jeśli postanowimy przyjechać to będziemy umówiać się telefonicznie co do terminu.
Wysłąłam na wszelki wypadek meila.

Posted

t_kasiek napisał(a):
magda - i co z ta wizyta u Emir ??? zrezygnowalas ??

t kasiek odwiedzasz wątek Borysa więc napewno wiesz że podjęłam jedyny słuszny wybór jaki mogłam, daliśmy dom Borysowi, on nie miał zadnych szans na adopcję.....:-(
Grant jest piękny i młody i ma bardzo dobrą opiekę u Emir i napewno go ktoś wypatrzy.....mam nadzieję.....

Posted

t_kasiek napisał(a):
wiem juz madziu i wiem, ze napewno bylo ci ciezko :(

.....:shake::shake: NIE CIeRPIĘ TAKICH WYBORÓW......mam wtedy nieprzepartą chęć pójść vabank i zabrać wszystkie......ale przy tych gabarytach.........
Jednak utwierdzam się w przekonaniu że wybór był trafiony.
Borysek ma kłopoty ze zdrówkiem :-(, jutro się okaże na ile poważne..... jutro będzie pełna diagnostyka.......trzymajcie kciuki......