t_kasiek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 patrzcie jaki on piekny !!!!!!!!!! [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
ANETTTA Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [SIZE=6][FONT=Tahoma,Arial,Helvetica,sans-serif]GRANT ma allegro szoruj chłopie do domku [SIZE=5]Grant jest pięknym około 3 -letnim bernardynem. Jest bardzo kontaktowy, spragniony uwagi i pieszczot. Bardzo cieszy się na widok człowieka a głaskany przytula się całym ciężarem ciała. Grant jest po operacji kaletki przedniej łapy. Wszystko ładnie się goi, ale ten pies musi nadal mieć zapewnione dobre warunki (nie powinien leżeć na twardym ani nadwyrężać tej łapy). Obecnie Grant jest na wybiegu z suką, z którą żyje zgodnie. Ze względu na wielkość i temperament nie powinien trafić do rodziny z małymi dziećmi. Tylko do domu z ogrodem. [/FONT] [SIZE=5]Grant czeka na odpowiedzialną, kochającą rodzinę znającą wymagania rasy! [FONT='Arial Black'][FONT=Times New Roman][SIZE=4][/FONT][/FONT] [FONT=Arial]JEŚLI CZUJESZ, ŻE TO TY ZAPEWENIĆ MU MIEJSCE W SWOJEJ RODZINIE[/FONT] [FONT=Arial]zadzwoń lub napisz.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Obecnie pies przebywa w Fundacji dla ratowania zwierząt bezdomnych „Emir”[/FONT] [FONT=Arial] http://www.fundacja-emir.org/[/FONT] [FONT=Arial]Wszelkie pytania można kierować na maila[/FONT][FONT=Arial]: [/FONT][FONT=Arial]emir2@interia.pl[/FONT] [FONT=Arial]tel. 0 601 300 726, 046 857 88 27[/FONT] [FONT=Times New Roman]AUKCJA MA NA CELU ZNALEZIENIE PSIAKOWI DOBREGO DOMU, NIE CHODZI NAM O ZAROBEK. PROSZĘ NIE LICYTOWAĆ BEZ UPRZEDNIEGO KONTAKTU TELEFONICZNEGO! [/FONT] [FONT=Times New Roman]ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO WCZEŚNIEJSZEGO ZAKOŃCZENIA AUKCJI JEŚLI PIES ZNAJDZIE DOM PRZED ZAKOŃCZENIEM AUKCJI.[/FONT] [FONT=Times New Roman]WYGRANA W AUKCJI NIE OZNACZA AUTOMATYCZNEGO PRAWA DO PSA[/FONT] Quote
t_kasiek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 DZIEKUJEMY ZA ALLEGRO :) A Grantowi na Nowy Rok zycze Nowego, Kochajacego Domku :) Quote
magda bb Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wysłałam meila w sprawie Granta do emir.....:smile: Quote
ANETTTA Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 i ciekawe jak bedzie odp .... powodzenia granciku opp (organizacji pożytku publicznego) pomagających zwierzętom, na które można wpłacać 1% podatku, roześlijcie do znajomych link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102846 Quote
ANETTTA Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Magda wysłałam Ci meila z fotami mojego maleństwa....aby WAs bardzij zmobilizowac zobacz jaka to kupa futra do kochania Quote
magda bb Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 :bigcool:SUPERRRR :) zaraz zobaczę!!!!! Wiesz ,to nie to ,że sie wahamy, tylko boje się że w którymś momencie przesadzimy z iloscia zwierząt..... I wtedy przestaną być szczęśliwe. Każda nasza adopcja była długo przemysliwana ;-) i jak na razie dobrze sie to kończyło ale trzeba zachować zdrowy rozsadek. Jeśli nie nasze zwerzaki to juz byśmy byli u Emir i zabieralibyśmy pewnie dwa bernusie:evil_lol: Grant jest cudny:loveu: Quote
magda bb Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :placz:......nie dostałam fotek......:placz: Quote
ANETTTA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 zobacz meila banaczek@interia.pl tu wysłałam Quote
magda bb Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No kurcze adres dobry..... nie wiem gdzie to błądzi....:mad: Quote
ANETTTA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 spróbuje jeszcze raz ....a masz odp od emir Quote
magda bb Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ANETTTA napisał(a):spróbuje jeszcze raz ....a masz odp od emir Zdjęcia SUPEROWE:lol: piesio piękny :loveu: zdaje się że przedstawiłaś go w jego ulubionej pozycji :evil_lol: w której spełnia pożyteczna funkcję termo-poduszko-kanapy...;) Jest fantastyczny!!!! Emir mi odpisała i chyba umówimy sie na wizytę w fundacji ( tak zaproponowałam) czekam na odpowiedź. Przypuszczam że jak tam pojedziemy, a Grant jeszcze tam bedzie,a Emir zdecyduje się nam zaufać, pewnie wrócimy z nim.....:eviltong: mam jednak obawy co do akceptacji naszych zwierzaków no i martwię się że ja bede miała stresy zwiazane z tym że miałby zamieszkać w kojcu.....a nie w domu.... Oczywiście zapewnimy mu najlepsze mozliwe warunki ale i tak się boję że będe do niego latała z kocykiem w nocy albo jeszcze coś innego będe wymyslała..... Quote
ANETTTA Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 nawet kojec przy domu ...ale w zasiegu pana i razem z panaem super ...te psiaki potrzebuja kontaktu z ludzimi Quote
magda bb Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ja jestem zdecydowana :loveu:, musimy jeszcze przygotować kojec. No i przede wszystkim zobaczymy co powie Emir..... Quote
ANETTTA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [SIZE=6][FONT=Tahoma,Arial,Helvetica,sans-serif] [SIZE=5]Grant jest pięknym około 3 -letnim misiaczkiem ???? jemu nie da sie oprzec na fotach a co dopiero w rzeczywistosć ........ [/FONT] Quote
ANETTTA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 futro piekne czysciutkie ...błyszczace ....chlopak malina :multi::multi::multi::multi: Quote
t_kasiek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 magda bb napisał(a):Ja jestem zdecydowana :loveu:, musimy jeszcze przygotować kojec. No i przede wszystkim zobaczymy co powie Emir..... czy to znaczy, ze Grant ma dom ??????????? Quote
ANETTTA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 nieeeeeeeeeeeeeeeee czekamy na rozwój wydarzeń ..... wiesz od emir nie tak łatwo psiaka zabrac ale to i dobrze bo przynajmniej sprawdzone domki Quote
magda bb Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='t_kasiek']no ale jest szansa tak ???[/quote] :lol: mam nadzieję że jest szansa. kontaktowałam się Emir meilowo, mamy jechać poznać Granta w przyszłym tygodniu, w środę ma być kastrowany. Emir jednak wyraźnie dała mi do zrozumienia że stawiają wysokie wymagania, także nie wiem co z tego wyjdzie..... Zobaczymy:roll: Quote
ANETTTA Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='magda bb']:lol: mam nadzieję że jest szansa. kontaktowałam się Emir meilowo, mamy jechać poznać Granta w przyszłym tygodniu, w środę ma być kastrowany. Emir jednak wyraźnie dała mi do zrozumienia że stawiają wysokie wymagania, także nie wiem co z tego wyjdzie..... Zobaczymy:roll:[/quote] no na to sie nastaw,,,,,, ale to dla dobra psa ...... Quote
magda bb Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Póki co czekamy do niedzieli. mam nadzieje ze uda nam się tam wybrać,dam znać jak coś bedzie wiadomo na 100% Quote
Recommended Posts