Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=6][FONT=Tahoma,Arial,Helvetica,sans-serif]GRANT ma allegro

szoruj chłopie do domku

[SIZE=5]Grant jest pięknym około 3 -letnim bernardynem. Jest bardzo kontaktowy, spragniony uwagi i pieszczot. Bardzo cieszy się na widok człowieka a głaskany przytula się całym ciężarem ciała.

Grant jest po operacji kaletki przedniej łapy. Wszystko ładnie się goi, ale ten pies musi nadal mieć zapewnione dobre warunki
(nie powinien leżeć na twardym ani nadwyrężać tej łapy).

Obecnie Grant jest na wybiegu z suką, z którą żyje zgodnie.
Ze względu na wielkość i temperament nie powinien trafić do rodziny z małymi dziećmi.
Tylko do domu z ogrodem.

[/FONT]

[SIZE=5]Grant czeka na odpowiedzialną, kochającą rodzinę
znającą wymagania rasy!

[FONT='Arial Black'][FONT=Times New Roman][SIZE=4][/FONT][/FONT]

[FONT=Arial]JEŚLI CZUJESZ, ŻE TO TY ZAPEWENIĆ MU MIEJSCE W SWOJEJ RODZINIE[/FONT]

[FONT=Arial]zadzwoń lub napisz.[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]Obecnie pies przebywa w Fundacji dla ratowania zwierząt bezdomnych „Emir”[/FONT]

[FONT=Arial] http://www.fundacja-emir.org/[/FONT]

[FONT=Arial]Wszelkie pytania można kierować na maila[/FONT][FONT=Arial]: [/FONT][FONT=Arial]emir2@interia.pl[/FONT]
[FONT=Arial]tel. 0 601 300 726, 046 857 88 27[/FONT]

[FONT=Times New Roman]AUKCJA MA NA CELU ZNALEZIENIE PSIAKOWI DOBREGO DOMU, NIE CHODZI NAM O ZAROBEK. PROSZĘ NIE LICYTOWAĆ BEZ UPRZEDNIEGO KONTAKTU TELEFONICZNEGO! [/FONT]
[FONT=Times New Roman]ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO WCZEŚNIEJSZEGO ZAKOŃCZENIA AUKCJI JEŚLI PIES ZNAJDZIE DOM PRZED ZAKOŃCZENIEM AUKCJI.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]WYGRANA W AUKCJI NIE OZNACZA AUTOMATYCZNEGO PRAWA DO PSA[/FONT]

Posted

:bigcool:SUPERRRR :) zaraz zobaczę!!!!!
Wiesz ,to nie to ,że sie wahamy, tylko boje się że w którymś momencie przesadzimy z iloscia zwierząt..... I wtedy przestaną być szczęśliwe.
Każda nasza adopcja była długo przemysliwana ;-) i jak na razie dobrze sie to kończyło ale trzeba zachować zdrowy rozsadek.
Jeśli nie nasze zwerzaki to juz byśmy byli u Emir i zabieralibyśmy pewnie dwa bernusie:evil_lol:
Grant jest cudny:loveu:

Posted

ANETTTA napisał(a):
spróbuje jeszcze raz ....a masz odp od emir

Zdjęcia SUPEROWE:lol: piesio piękny :loveu: zdaje się że przedstawiłaś go w jego ulubionej pozycji :evil_lol: w której spełnia pożyteczna funkcję termo-poduszko-kanapy...;)
Jest fantastyczny!!!!
Emir mi odpisała i chyba umówimy sie na wizytę w fundacji ( tak zaproponowałam) czekam na odpowiedź.
Przypuszczam że jak tam pojedziemy, a Grant jeszcze tam bedzie,a Emir zdecyduje się nam zaufać, pewnie wrócimy z nim.....:eviltong:
mam jednak obawy co do akceptacji naszych zwierzaków no i martwię się że ja bede miała stresy zwiazane z tym że miałby zamieszkać w kojcu.....a nie w domu....
Oczywiście zapewnimy mu najlepsze mozliwe warunki ale i tak się boję że będe do niego latała z kocykiem w nocy albo jeszcze coś innego będe wymyslała.....

Posted

[SIZE=6][FONT=Tahoma,Arial,Helvetica,sans-serif]
[SIZE=5]Grant jest pięknym około 3 -letnim

misiaczkiem ????

jemu nie da sie oprzec na fotach a co dopiero w rzeczywistosć ........

[/FONT]

Posted

magda bb napisał(a):
Ja jestem zdecydowana :loveu:, musimy jeszcze przygotować kojec.
No i przede wszystkim zobaczymy co powie Emir.....

czy to znaczy, ze Grant ma dom ???????????

Posted

[quote name='t_kasiek']no ale jest szansa tak ???[/quote]
:lol: mam nadzieję że jest szansa.
kontaktowałam się Emir meilowo, mamy jechać poznać Granta w przyszłym tygodniu, w środę ma być kastrowany.
Emir jednak wyraźnie dała mi do zrozumienia że stawiają wysokie wymagania, także nie wiem co z tego wyjdzie.....
Zobaczymy:roll:

Posted

[quote name='magda bb']:lol: mam nadzieję że jest szansa.
kontaktowałam się Emir meilowo, mamy jechać poznać Granta w przyszłym tygodniu, w środę ma być kastrowany.
Emir jednak wyraźnie dała mi do zrozumienia że stawiają wysokie wymagania, także nie wiem co z tego wyjdzie.....
Zobaczymy:roll:[/quote]

no na to sie nastaw,,,,,, ale to dla dobra psa ......