Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=times new roman]Do adopcji po zabiegu (nowy wlasciciel musi psu zapewnic odpowiednie warunki, które zapobiegna nawrotowi choroby, dom z ogrodem). Grant jest niezwykle przyjacielski, spragniony kontaktu z czlowiekiem (przytula sie opierajac sie calym cialem), wesoly i energiczny.

mam tylko ok a moze już 3 lata i szukam domku .......kochanego domku
[/FONT]

Posted

To znowu ja :razz:
Przeczytałam ten watek od początku, jestem tutaj nowa w ogóle na dogo dopiero zaczynam :oops:
rzeczywiście benki ( pewnie wszystkie duże psiaki?) jest tak ciężko wydawać ?? Pewnie ludziska się boją.....

Posted

Powiedzcie mi tak szczerze czy te wielkie psiaki rzeczywiscie moga cały czas przebywać na dworze ( duda, koec) ?
Mój mąż ciagle molestuje mnie o takiego psa ( kakaz, benardyn...ja to bym wolała benka.....)jako ,jak sami piszecie super stróża domu i ogrodu) ale ja sie boje, że u nas się to skończy tak jak zawsze , czyli że nie będe miała sumieni trzymać psiura na zewnąrz i znowu zrobię z niego kanapowca...:eviltong: juz mamy trzy takie byczki wylegujące sie na fotelach....:evil_lol:
I w ogóle powiedzcie co z ta jego łapką ( na czym by polegało ewentualne leczenie i profiaktyka)
Tylko nie róbcie sobie nadziei ja póki co tlko pytam....ale aż mnie korci.:eviltong:

Posted

magda bb napisał(a):
Powiedzcie mi tak szczerze czy te wielkie psiaki rzeczywiscie moga cały czas przebywać na dworze ( duda, koec) ?
Mój mąż ciagle molestuje mnie o takiego psa ( kakaz, benardyn...ja to bym wolała benka.....)jako ,jak sami piszecie super stróża domu i ogrodu) ale ja sie boje, że u nas się to skończy tak jak zawsze , czyli że nie będe miała sumieni trzymać psiura na zewnąrz i znowu zrobię z niego kanapowca...:eviltong: juz mamy trzy takie byczki wylegujące sie na fotelach....:evil_lol:
I w ogóle powiedzcie co z ta jego łapką ( na czym by polegało ewentualne leczenie i profiaktyka)
Tylko nie róbcie sobie nadziei ja póki co tlko pytam....ale aż mnie korci.:eviltong:

Oczywiście chodziło o "bude i kojec ":eviltong:

Posted

przeciez one tak u emir przebywają w budzie ....

w kojcach

wazne jest zeby mialy troche ruchu aczkolwiek benie to leniwce miche zarełkaa swojego pana pania ..i swoj ogrodek

pamietaj benio bedzie piekna ozdoba twojego ogrodu i twoja ochroną

moj beni jest kanapowcem powtarzam s ie po raz kolejny wyleguje sie w domku .........