ANETTTA Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 a w łodzi błaka sie kolejny i nie ma pomocy ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101434&page=8 hoooopajcie beniulki i otwierajcie domki serca przed nimi to takie kochane stworzonka Quote
t_kasiek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Zmysł napisał(a):Nie ma na razie domku dla tego ślicznego psiaczka :placz::placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 ANETTTA napisał(a):hhhhooopaj hooopakj pieknotko :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 tylko zobaczcie kogo mam fotki [FONT=times new roman] [/FONT] Quote
ANETTTA Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 jaki cukierek ale mam ciag dalszy ....komu komu grand do domu uwga uwaga .... [FONT=times new roman] [/FONT] Quote
ANETTTA Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [FONT=times new roman]Do adopcji po zabiegu (nowy wlasciciel musi psu zapewnic odpowiednie warunki, które zapobiegna nawrotowi choroby, dom z ogrodem). Grant jest niezwykle przyjacielski, spragniony kontaktu z czlowiekiem (przytula sie opierajac sie calym cialem), wesoly i energiczny. mam tylko ok a moze już 3 lata i szukam domku .......kochanego domku [/FONT] Quote
ANETTTA Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 i co wy na to jak wam sie podoba ....:shake::shake::shake::shake::shake: Quote
ANETTTA Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 ANETTTA napisał(a):i co wy na to jak wam sie podoba ....:shake::shake::shake::shake::shake: nikt tu nie zajrzał ja wim swieta swietami ....a grant czeka na was Quote
Zmysł Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ja zajrzałem. Nie tylko piękny, ale widać, że dobry chłopak. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek. Quote
ANETTTA Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 domek domek dla pieknego psa który bedzie ozdobą twojego podwórka i ochrona dla ciebie Quote
Zmysł Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Może ktoś ma ochotę wpisać się na "Listę trzydziestu"? Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102233 Quote
ANETTTA Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 bohun pojechał do domku pora i na ciebie Quote
ANETTTA Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='ANETTTA']domek domek dla pieknego psa który bedzie ozdobą twojego podwórka i ochrona dla ciebie komu komu misia Quote
magda bb Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Anettta, a jak u tego benusia z charakterkiem w stosunku do innych zwierzaków ?? Jest przepękny i wygląda na prztulaka:razz: Quote
magda bb Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 To znowu ja :razz: Przeczytałam ten watek od początku, jestem tutaj nowa w ogóle na dogo dopiero zaczynam :oops: rzeczywiście benki ( pewnie wszystkie duże psiaki?) jest tak ciężko wydawać ?? Pewnie ludziska się boją..... Quote
magda bb Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Grant do góry piesku!!!!!!!!:painting: Quote
Zmysł Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Nie wiem właśnie, jaki jest problem z benkami. To poczciwiny, a z drugiej strony dobrze strzegący domostw. Quote
magda bb Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Powiedzcie mi tak szczerze czy te wielkie psiaki rzeczywiscie moga cały czas przebywać na dworze ( duda, koec) ? Mój mąż ciagle molestuje mnie o takiego psa ( kakaz, benardyn...ja to bym wolała benka.....)jako ,jak sami piszecie super stróża domu i ogrodu) ale ja sie boje, że u nas się to skończy tak jak zawsze , czyli że nie będe miała sumieni trzymać psiura na zewnąrz i znowu zrobię z niego kanapowca...:eviltong: juz mamy trzy takie byczki wylegujące sie na fotelach....:evil_lol: I w ogóle powiedzcie co z ta jego łapką ( na czym by polegało ewentualne leczenie i profiaktyka) Tylko nie róbcie sobie nadziei ja póki co tlko pytam....ale aż mnie korci.:eviltong: Quote
magda bb Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 magda bb napisał(a):Powiedzcie mi tak szczerze czy te wielkie psiaki rzeczywiscie moga cały czas przebywać na dworze ( duda, koec) ? Mój mąż ciagle molestuje mnie o takiego psa ( kakaz, benardyn...ja to bym wolała benka.....)jako ,jak sami piszecie super stróża domu i ogrodu) ale ja sie boje, że u nas się to skończy tak jak zawsze , czyli że nie będe miała sumieni trzymać psiura na zewnąrz i znowu zrobię z niego kanapowca...:eviltong: juz mamy trzy takie byczki wylegujące sie na fotelach....:evil_lol: I w ogóle powiedzcie co z ta jego łapką ( na czym by polegało ewentualne leczenie i profiaktyka) Tylko nie róbcie sobie nadziei ja póki co tlko pytam....ale aż mnie korci.:eviltong: Oczywiście chodziło o "bude i kojec ":eviltong: Quote
ANETTTA Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 przeciez one tak u emir przebywają w budzie .... w kojcach wazne jest zeby mialy troche ruchu aczkolwiek benie to leniwce miche zarełkaa swojego pana pania ..i swoj ogrodek pamietaj benio bedzie piekna ozdoba twojego ogrodu i twoja ochroną moj beni jest kanapowcem powtarzam s ie po raz kolejny wyleguje sie w domku ......... Quote
magda bb Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 a stosunek do innych zwierzat ? psy, koty..? Toleruje, lubi czy goni...:evil_lol: Quote
magda bb Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Kochani!!!! Grant się przypomina....:p Quote
Recommended Posts