ANETTTA Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 kolejny piekny wielki masywny bernardyn i kolejny wielki dramat najnowsze wiesci [SIZE=6]GRANTgotowy do pójscia do domku..... [SIZE=5]Grant jest pięknym około 3 -letnim bernardynem. Jest bardzo kontaktowy, spragniony uwagi i pieszczot. Bardzo cieszy się na widok człowieka a głaskany przytula się całym ciężarem ciała. Grant jest po operacji kaletki przedniej łapy. Wszystko ładnie się goi, ale ten pies musi nadal mieć zapewnione dobre warunki (nie powinien leżeć na twardym ani nadwyrężać tej łapy). Obecnie Grant jest na wybiegu z suką, z którą żyje zgodnie. Ze względu na wielkość i temperament nie powinien trafić do rodziny z małymi dziećmi. Tylko do domu z ogrodem. [SIZE=5]Grant czeka na odpowiedzialną, kochającą rodzinę znającą wymagania rasy! JEŚLI CZUJESZ, ŻE TO TY ZAPEWENIĆ MU MIEJSCE W SWOJEJ RODZINIE zadzwoń lub napisz. Obecnie pies przebywa w Fundacji dla ratowania zwierząt bezdomnych „Emir” http://www.fundacja-emir.org/ Wszelkie pytania można kierować na maila: emir2@interia.pl tel. 0 601 300 726, 046 857 88 27 AUKCJA MA NA CELU ZNALEZIENIE PSIAKOWI DOBREGO DOMU, NIE CHODZI NAM O ZAROBEK. PROSZĘ NIE LICYTOWAĆ BEZ UPRZEDNIEGO KONTAKTU TELEFONICZNEGO! ZASTRZEGAM SOBIE PRAWO DO WCZEŚNIEJSZEGO ZAKOŃCZENIA AUKCJI JEŚLI PIES ZNAJDZIE DOM PRZED ZAKOŃCZENIEM AUKCJI. WYGRANA W AUKCJI NIE OZNACZA AUTOMATYCZNEGO PRAWA DO PSA Quote
ANETTTA Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 09.11.2007: GRANT - zostal skonsultowany przez prof. Galantego;wg jego opinii leczenie zachowawcze jest niecelowe; Termin operacji 20.11.07. Bedzie operowal prof. Galanty osobiscie wraz z zespolem. Operacja obarczona jest duzym ryzykiem ( 15 - 100),ze moze nastapic nawrót - ale nie ma alternatywy; po operacji pies musi miec szczególne warunki egzystencji minimalizujace ryzyko nawrotu schorzenia.; Po rekonwalescencji mozliwa adopcja tylko do b. odpowiedzialnych ludzi mogacych spelnic wymagania stawiane przez lekarzy . Dom z ogrodem konieczny. czekamy na wiesci po operacji trzymajmy kciuki GRANT przebywa u EMIR wiec jest bezpieczny Quote
ANETTTA Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 i wsparcie finansowe potrzebne :placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 20.11.2007:GRANT - byl dzis operowany przez prof. Galantego; operacja polegała na calkowitym usunięciu kaletki w chorej łapie;operacja przebiegła pomyslnie i po kilku godzinach od jej zakończenioa Grant poszedł na spacer.Za 3 dni profesor skontroluje ranę pooperacyjnš i zostanie zmieniony opatrunek. Pies przebywa w klinice SGGW. Quote
ANETTTA Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp zajrzyj do mnie pilssssssssssssssssssssssssssssss nikt do mnie nie zglada plissssssssssssssssssssssssssssssss Quote
ANETTTA Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp zajrzyj do mnie pilssssssssssssssssssssssssssssss nikt do mnie nie zglada plissssssssssssssssssssssssssssssss Quote
Hala Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Wydać bernardyna będzie bardzo cieżko. :cool1: Quote
ANETTTA Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 wiem ale kiedys był sobie taki benio MEDar pomietasz iiiiiii ma domek .....a jaki był jego stan zdrowia ,,,było ciezko ..... Quote
ANETTTA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Zmysł napisał(a):Podnoszę!!!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Hala Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A jak wygląda leczenie piecha? Są jakieś wieści? Quote
ANETTTA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 na stronie emir narazie nic czekamy .... Quote
Ulka18 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Bardzo duzo bernardynow ostatnio :shake: trzeba go oglosic na allegro... bez tego nie ma szans znalezc domu :roll: Quote
ciapuś Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 co zima to gorzej co z tymi ludźmi sie dzieje ,takie piękne psy wywalać Quote
ANETTTA Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 ja wiem trzeba go dac na alegro ....ale on jest jeszcze leczony ...musimy poczekac .........chciałabym aby sie tu odezwała ktos kto zna tego piaka ......mam kontakt z emir ja nie chce do niej dzwonic itd itd ona ma tyle spraw na głowie ....... Quote
ANETTTA Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Zmysł napisał(a):Benio się przypomina zdróweńka :multi::multi::multi::multi: Quote
t_kasiek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 musi byc dobrze....no i domek tez znajdzie :) napewno !!!!! Quote
Zmysł Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...38#post8979338 Quote
t_kasiek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Benie wedruja po domki !!!!!!!!!!! no i zapraszam na w/w bazarek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts