Isabel Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nie, to niemożliwe, żeby on dalej nie miał domu:shake: Quote
ewatonieja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 no i wyobraźcie sobie ze ma!! znalazł dom wczoraj :)) :multi::multi: pewna Pani po 50 go wzięła bo spodobał sie jej ,bo taki łagodny, jak jej powiedzieli ze nie ma zebów to sie ucieszyłą "Przynajmniej mi wnuczka nie ugryzie" Sun bedzie mieszkał w bloku, pani wyraziła zgode na przekazanie danych wolontariuszom :) Quote
Reno2001 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Ja padłam jak sie dowiedziałam...:multi::multi::multi: Quote
Isabel Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No nie, i dopiero dzisiaj o tym się dowiadujemy? Sun, kochany, tak się cieszę, bądź szczęśliwy piesku:multi::multi::multi: Quote
rita60 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ewatonieja napisał(a):no i wyobraźcie sobie ze ma!! znalazł dom wczoraj :)) :multi::multi: pewna Pani po 50 go wzięła bo spodobał sie jej ,bo taki łagodny, jak jej powiedzieli ze nie ma zebów to sie ucieszyłą "Przynajmniej mi wnuczka nie ugryzie" Sun bedzie mieszkał w bloku, pani wyraziła zgode na przekazanie danych wolontariuszom :) ło matko,jak sie ciesze,ten pies tak zasługiwał na domek:multi::multi::multi:badz szczesliwy i kochany:multi::multi::multi: Quote
ciapuś Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :smilecol: hura hura hura hura :smilecol: :smilecol: oby więcej takich wieści :smilecol: Quote
ElzaMilicz Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Sun kochany, przecież to dobrze,że nie zdążyłam, nie ?:lol: Wszystkim, którym Sun leżał na sercu dziękuję. Quote
ocelot Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A będzie można liczyć na zdjęcia od Pani, czy raczej nie, jak to adopcja schroniskowa? Quote
luka1 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Przed chwilą wróciłam ze schroniska i takie wspaniałe wiadomości :multi::multi::multi::multi: Quote
szajbus Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Za moment zemdleję z wrażenia. A jednak piesku!!!!!!! Hurrrrrrra!!!!!!!!!!!!! Quote
Czarodziejka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Tak się cieszę, najpiękniejsza wiadomość w dniu dzisiejszym :) Przenoszę go do Już w nowym domku ;) Quote
Ayia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :lying::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!! Quote
szasztin Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie było mnie na forym tydzień a tu takie wieści!!!!!!!!!!!HHHUUUURRAAA:multi::multi::loveu::loveu::thumbs::Dog_run::sweetCyb::angel: Quote
quasimodo Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Czy sa może jakieś wiadomości o psineczku? Jak się zaaklimatyzował, jak się czuje? Quote
Recommended Posts