madziorna Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Za pomocą tego ogłoszenia poszukuję domu dla ślicznej, rocznej suczki. Moi rodzice nazwali ją Gacuchna, ze względu na sterczące uszolki :-) Sunia została później przemianowana na Minię. To "robota" mojej bratanicy :-) Sunia została znaleziona przeze mnie w piątek 16 listopada 2007 r. ok. godz. 16:30 w Zgierzu w okolicach POLO Marketu na ul. Parzęczewskiej. Mimo tego, że była zmarznięta i wystraszona, bez wahania zareagowała na gwizdanie, cmokanie i wołanie jej. Co miałam zrobić? Zaprowadziłam ją do moich rodziców do mieszkania. Sunia pięknie szła przy nodze, jakby robiła to od zawsze. Weszła po schodach na III piętro, jakby szła do siebie ;-) Od razu podbiegła do mojego taty, położyła się na dywanie i prosiła łapkami o pieszczoty. I wtedy to zauważyłam... Sunia była w zaawansowanej ciąży :-( Prawdopodobnie ktoś wyrzucił ją z tego powodu z domu. Decyzję o sterylizacji aborcyjnej podjęłam natychmiastowo. Wystarczy, że sunia znalazła się na ulicy, jej dzieci nie będą musiały tego przeżywać. Wiem, że część osób na pewno zlinczowałaby mnie za zabójstwo szczeniaków przed ich urodzeniem, ale wybrałam po prostu mniejsze zło. Gacuchna już po sterylizacji przebywa w domu tymczasowym u moich rodziców. Ma tam dobrą opiekę i dochodzi do siebie. Niestety, lecz nie może tam zostać na stałe. Moi rodzice mają zbyt wiele obowiązków i często nie ma ich w domu. Są osobami rozsądnymi i wiedzą, że nie mogą pozwolić sobie na psa. Gacuchna jest bardzo przyjaźnie nastawioną psinką, zarówno do ludzi, jaki i do innych psów. Uwielbia się przytulać i być głaskana. Śpi oczywiście w łóżku ;-) Widać, że bardzo potrzebuje miłości i czułości. Ktoś wyrzucił ją z domu ze szczeniakami w brzuszku, a mimo to kocha człowieka i pragnie jego bliskości. Czy ktoś z Was pokocha tę niewielką, młodą sunię?... Wierzę, że tak... -- W sprawie suczki proszę o bezpośredni kontakt ze mną: Magdalena Alicja Urbaniak urbaniak.magdalena@wp.pl GG: 2210694 Skype: madziorna1980 Tlen: madziorna tel. kom. 0 602 33 92 91
madziorna Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Pamela25 napisał(a):Ale słodka mordeczka . Cieszę się, że Ci się podoba. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek.
magda801 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Będę trzymać kciuki, aby znalazł się dobry domek !!!!Ona ma szanse bo jest młodziutka :roll:
madziorna Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='katya']Madzia, ona wygląda jakby była w ciąży... Kasiu, w poniedziałek rano sunia miała sterylizację aborcyjną... To była już prawie końcówka ciąży. Mam wyrzuty sumienia, ale wiem, że musiałam tak postąpić.
madziorna Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Nikt tutaj nie zagląda... A sunia nadal poszukuje domku... :-(
majqa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 W górę Gacuniu !!! Pokaż, jak bardzo Ci zależy Ślicznoto !!!
madziorna Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='katya']A czy ona ma allegro, ogłoszenia?? Tak: http://www.allegro.pl/item272455558_roczna_sunia_poszukuje_dobrego_domku_.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/747179_roczna_sunia_poszukuje_dobrego_domku.html
agusiazet Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 U mnie pierwszej partii zdjęć nie widać, ale na kolejnych jest piękna suczka!!! Nie mogę pomóc, ale chociaż podniosę!!!
majqa Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Pokaż się na pierwszej suniu i poproś o domek !!! Masz tak cudnie uśmiechnięty pychol !!! Piękność szuka domku !!!
magda801 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Madziu daj ogłoszenie do Gratki.....zawsze kilka osób zadzwoni...pozdrawiam
madziorna Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Sunia nadal wypatruje nowego domku... :roll:
madziorna Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Trudno zrobić Gacuchnie dobre zdjęcie, bo ona ciągle jest w ruchu ;-) Tutaj akurat mi się udało:
Recommended Posts