DuDziaczek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 a moze podawac jej tran... na wzmocnienie... :roll: Tylko zeby po nim biegunki niemiala, czasami weci nawet mowia zeby na wzmocnienie:cool3: Quote
erka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 O jak się cieszę, że Violinek zostaje w tym domu:loveu:, kamień spadł mi z serca. Czarna_zaba, rozmawiałas z panią Anią na temat tych bidulków morawickich? Quote
kika22 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Morawickie psiaki pokazuja sie u góry! Quote
czarna_zaba Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Rozmawiałam...i sama już nie wiem. Znów będzie problem z wypuszczeniem ich w marcu z powrotem, tak jak już było z Gabą i Rudą:shake:. Chyba sie nie zdecyduję o ile nie będzie silnych mrozów. Andzia chyba nie dałaby też rady uwiązana:( Najważniejsze wydaja mi sie jednak to, że by, jak to określiła koleżanaka: nie robić psu wody z mózgu przenosząc z miejsca na miejsce i z powrotem. Quote
Potter Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Gdyby Falka znalazła dom :roll: (a jest u mnie już długo i gotowa do adopcji), to można by na jej miejsce przywieźć Andzię. Quote
manforte Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Falka i reszta piesków z Morawicy czekają na domki. Quote
kika22 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jakoś swięta nie sprzyjają psiakom;) Może dlatego, że nasze psiaki nie chcą być prezentem:roll: I wcale się im nie dziwimy. Dom ma byc na codzien, a nie od swieta:mad: Quote
erka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Czarna_zaba, teraz to i tak chyba nie byłoby możliwe przywiezienie psiaków na dziłkę pani Ani, bo w ostatnich dniach przybyła tam suka ze szczeniakami/ona co prawda wyjedzie/ i dwa inne psiaki. A w dodatku okazało się,że Irena, która miała się nimi tam opiekować , wyjeżdża już 3 stycznia do Włoch. Quote
Potter Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dzisiaj Falka miała sesję zdjęciową, nareszcie trochę się rozkręciła: Quote
kika22 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Potter napisz cos wiecej o Falce? Pomoże to przy jej ogłaszaniu. Ze zdjeć przypomina mi trochę wilczarza, ale jest chyba mniejsza? Ale mogę się mylić, bo jak widziałam jej pierwsze fotki to wydawała mi się bardzo małym psiakiem:evil_lol: Quote
czarna_zaba Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Falka nie jest mała. Potter ma lepszą miarkę w oczach to może poda dokładniej, mnie w każdym razie Falka sięga ponad kolano. To bardzo nieśmiała suczka, niechętnie wychodzi z boksu. Kiedy do nas trafiła była bardzo wygłodzona. Po raz pierwszy widziałam, jak pies próbuje zakopać ryż z warzywami (zgarniała nosem na kupkę i próbowała wepchnąć do wcześniej wykopanego zagłębienia). Do ludzi jest bardzo łagodna, ale z niektórymi suczkami z azylu sie nie lubi. Koty jej nie interesują. Przydałoby sie ją wykąpać i wyczesać, wtedy odzyskałaby urodę:cool3:Ale nie ma na to warunków. Quote
kika22 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Czarna żaba dzięki za wieśi o Falce:lol: Quote
eliza_sk Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Zapraszam na bazarek z podpisu z kalendarzami i nowymi filmami dvd dla jędrzejowskich psiaków. Quote
czarna_zaba Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Cicho bo w okresie świątecznym nie chodzę do pracy, a telefony, na szczęście milczą-czyli nic gorszego się nie dzieje:) Quote
kika22 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Na dobranoc idziemy na pierwszą stronę:cool3: Quote
czarna_zaba Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Trzymajcie bardzo mocno kciuki!!! Jedna z lekarek, która do tej pory wspierała nasze działania finansowo, poważnie zastanawia sie nad adopcja Andzi. Teraz dużo zależy od zmian ustrojowych, tzn czy dla lekarzy z nowym rokiem wejdzie system pracy zmianowej, bo wtedy nie ma na co liczyć....:( , ale jeśli zostanie to jakoś inaczej rozwiązane, wtedy jest realna szansa, że Andzia będzie miała na prawdę wspaniały domek:) Quote
kika22 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Czarna żaba kciuki trzymamy mocno!:lol: Bardzo się cieszę, że jest choc jakiś cien nadzieji! I to bardzo dobre wieści na koniec roku.:multi: Quote
Recommended Posts