Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']Dostałam taką wiadomość ze Związku :

"
Nie jest to terier szkocki, a west highland white terrier. Niestety nie mamy

informacji o hodowcy, gdyż wyjechał za granicę, a psy o podanych przez
Panią numerach tatuaży nie były zarejestrowane w naszym Oddziale."

to jest odpowiedz od Pani ze ZK

Posted

beka napisał(a):
On jest zarejestrowany jako szkot. Zdaje sie że Ziutka pomyliła go z westikiem .
W zk powiedzieli że szkot.

Ja powiedziałam tej pani, że to terier szkocki i w lewej pachwinie ma tatuaż o numerach....
I ona mi mówi, że pod tym numerem widnieje suka....i jeszcze zrobiłyśmy 4 kombinacje numerów i pod każdym była suka..........więc się mnie zapytała czy aby to na pewno terier szkocki więc jej odpowiedziałam, że prześlę jej foty psa i niech sama zobaczy...........i zobaczyła i taką odpowiedź jaką wkleiłam uzyskałam od ZK........że to nie szkot tylko west.

Posted

Naprawdę dziwne ... ech ZK...

mniejsza z tym - wazne,zeby znalezc psu domek... dalam znac na forach szkociarzy i wesciarzy :)

zajrze tu wieczorem i jesli moge - poprosze o kilka slow na temat charakterku psiutka i najwazniejsze- jaki jest jego stan zdrowia :) i na ile lat ocenil go wet?

Posted

beka napisał(a):

A żeby sprawdzić nr to trzebaby wygolić miejsce gdzie on jest

Doddy mi jeszcze powiedziała żeby oliwą posmarować to miejsce ogolone to jeszcze lepiej będzie widać tatu.

Posted

pewnie że nie trafi

dzis dostałam wiadomośc iz psiak pochodzi z hodowli z Wawra i hodowca wyjechal do Niemiec a psiul nazywa się Eden i ur. sie 12.01.2002

od dwoch róznych osob dwie rozne informacje ale maja tam bur...:mad:

Posted

[quote name='Kliwia']Ziutka czy ten gosc u ktorego szkocik przebywa, jest wetem i mieszka w Brwinowie?

Wydaje mi sie że to nie jest przedmiotem sprawy. Co to za róznica czy wet czy nie? czy Brwinów czy nie.

Posted

magda0777 napisał(a):
A może zamieścisz ogłoszenie na lokalnej brwinowskiej stronie www.brwinow.com na forum dyskusyjnym?
Strona jest licznie przez brwinowiaków odwiedzana.
Pzdr.

Wiem....Brwinów to moje miasto :cool3:
Porozwieszane są ogłoszenia na tablicach w Bryfie.
A jeżeli możesz to zamieść Szkocika na tej stronie.

Posted

Ciotki domek dla szweda jest zaklepany. Byly plany że szwedzik w sobote pojedzie do nowego domku. Niestety tak sie nie stalo z przyczyn niezaleznych ani ze strony chetnej osoby ktra go chciala adoptowac ani z mojej.
Prosze juz nigdzie nie ogłaszac szwedzika bo domek juz na niego czeka ale sytacja jego adopcyjna musi byc w 100% wyjaśniona.

jeżeli jest mozliwośc prosze o skasowanie zamieszczonych ogloszeń.