Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj był sądny dzień z moimi zwierzakami - Kaszmir (pers) zawziął się na Figę (na rezydentkę nie zwraca uwagi) i biega za nią sycząc i prychając, macha przy tym łapkami jak samuraj... Nawet specjalnie chowa się za drzwiami a jak Figa idzie to wyskakuje z wrzaskiem...:crazyeye: Pewnie go denerwuje, że Figa specjalnie nie reaguje - jest tylko trochę zdziwiona...:evil_lol:

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Wczoraj był sądny dzień z moimi zwierzakami - Kaszmir (pers) zawziął się na Figę (na rezydentkę nie zwraca uwagi) i biega za nią sycząc i prychając, macha przy tym łapkami jak samuraj... Nawet specjalnie chowa się za drzwiami a jak Figa idzie to wyskakuje z wrzaskiem...:crazyeye: Pewnie go denerwuje, że Figa specjalnie nie reaguje - jest tylko trochę zdziwiona...:evil_lol:

buuhahahhahhaa.. chciałabym to widzieć... taki ninja... nie widać a tu MYK zza drzwi :evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no super sceny się odgrywają ...

To ja już Figunie wyciągam z podpisu :p...dałam ją po Jaśku jak znalazł domek:loveu: ...teraz Figunia pojedzie do domeczku :loveu:...więc może to jakieś szcześliwe miejsce :hmmmm:

Posted

iwop napisał(a):
dziękujemy agbar!:loveu: Wpłaca 50 euro na transport!

Jeżeli więc transport znajdzie clockwork to wystarczy :)

:multi::multi::multi:

No to TERAZ :kciuki: za TRANSPORT :multi::multi::multi:

Posted

przeczytalam....ale macie gadane baby:diabloti:
pieniadze na klapouszka wplacilam,jesli Magdzie sie uda zalatwic ten transport-w co nie watpie- to super..zostanie troche pieniedzy na inne biedy.....
Madzia jezdes WIELKA:loveu::loveu:trzymam lapki obys nie musiala robic WSZYSTKIEGO dla tego transportu:roll::loveu:

Posted

agbar napisał(a):

Madzia jezdes WIELKA:loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:całe 160 cm wzrostu ....o wadze kolosa nie wspomnę :evil_lol::evil_lol:

trzymam lapki obys nie musiala robic WSZYSTKIEGO dla tego transportu:roll::loveu:

:hmmmm: ....skąpisz przyjemności :razz::razz:;)...........................................:evil_lol::evil_lol:

Posted

iwop napisał(a):
Jakiego kolosa...?:crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o Madzi piszę ....toć Aga napisała że jest WIELKA ;):evil_lol:...sama zobaczysz te mikre stworzonko na własne oczy :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o Madzi piszę ....toć Aga napisała że jest WIELKA ;):evil_lol:...sama zobaczysz te mikre stworzonko na własne oczy :evil_lol:

Alicjo...nie badz drobiazgowa:diabloti:

Posted

iwop napisał(a):
No mam nadzieję, że zobacze :)

zobaczysz ...... w razie czego weź lupe :evil_lol:

nie no na pewno się uda z tym transportem ...jak Magda się czegoś złapie to nie ma siły ....musi doprowadzić do końca ...i wierze że wszystko jest na dobrej drodze :cool2:

Posted

ah i eh.... i co ja mam teraz powiedzieć czytając to wszystko... wcale nie jestem WIELKA, mam 158 i niedowage :evil_lol::evil_lol:
dziś powinam wiedzieć czy bedzie transporcik.. TZta też postawiłam na nogi i obdzwania dziś wszystkich kolesi :cool1:
zobaczymy czy MAMY kolegów czy tylko jak ONI coś potrzebują.... :roll:

Posted

Wzrostu mam tyle samo :p ale niedowagi niestety nie... chociaz bardzo sie staram:evil_lol:
Trzymam zatem kciuki za transport i wizytę...:oops:

Posted

TADAM!!!!!

mam transport!! mam transport... mój TZ załatwił mi szofera, więc nie chce słyszeć że ja jestem WIELKA!!!

wyjeżdżamy w niedziele o 6tej rano :mdleje: więc Iwonko koło 10-11 liczymy że bedziemy na miejscu po Fige. Jutro jeszcze wizytka przedadopcyjna w nowym chętnym domku i mam nadzieje że w niedziele Figunia bedzie już w Jastrzębiu :loveu:
co do kosztów to czekam aż koleś mi odklika na gadulcu- na razie go nie ma on-line;) jak tylko bede wiedziała co ile jak gdzie i dlaczego- dam znać :multi:

iwop... kliknij mi na gg... strone wcześniej chyba podawałam swój numer
nie sugeruj sie czerwonym słoneczkiem- ja tylko udaje taką niedostępną