iwop Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Wczoraj był sądny dzień z moimi zwierzakami - Kaszmir (pers) zawziął się na Figę (na rezydentkę nie zwraca uwagi) i biega za nią sycząc i prychając, macha przy tym łapkami jak samuraj... Nawet specjalnie chowa się za drzwiami a jak Figa idzie to wyskakuje z wrzaskiem...:crazyeye: Pewnie go denerwuje, że Figa specjalnie nie reaguje - jest tylko trochę zdziwiona...:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 iwop napisał(a):Wczoraj był sądny dzień z moimi zwierzakami - Kaszmir (pers) zawziął się na Figę (na rezydentkę nie zwraca uwagi) i biega za nią sycząc i prychając, macha przy tym łapkami jak samuraj... Nawet specjalnie chowa się za drzwiami a jak Figa idzie to wyskakuje z wrzaskiem...:crazyeye: Pewnie go denerwuje, że Figa specjalnie nie reaguje - jest tylko trochę zdziwiona...:evil_lol: buuhahahhahhaa.. chciałabym to widzieć... taki ninja... nie widać a tu MYK zza drzwi :evil_lol::evil_lol: Quote
iwop Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Dzisiaj rano jak wyskoczył z szafy to sama się wystraszyłam!:mad: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no super sceny się odgrywają ... To ja już Figunie wyciągam z podpisu :p...dałam ją po Jaśku jak znalazł domek:loveu: ...teraz Figunia pojedzie do domeczku :loveu:...więc może to jakieś szcześliwe miejsce :hmmmm: Quote
iwop Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 dziękujemy agbar!:loveu: Wpłaca 50 euro na transport! Jeżeli więc transport znajdzie clockwork to wystarczy :) :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 iwop napisał(a):dziękujemy agbar!:loveu: Wpłaca 50 euro na transport! Jeżeli więc transport znajdzie clockwork to wystarczy :) :multi::multi::multi: No to TERAZ :kciuki: za TRANSPORT :multi::multi::multi: Quote
agbar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 przeczytalam....ale macie gadane baby:diabloti: pieniadze na klapouszka wplacilam,jesli Magdzie sie uda zalatwic ten transport-w co nie watpie- to super..zostanie troche pieniedzy na inne biedy..... Madzia jezdes WIELKA:loveu::loveu:trzymam lapki obys nie musiala robic WSZYSTKIEGO dla tego transportu:roll::loveu: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a): Madzia jezdes WIELKA:loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:całe 160 cm wzrostu ....o wadze kolosa nie wspomnę :evil_lol::evil_lol: trzymam lapki obys nie musiala robic WSZYSTKIEGO dla tego transportu:roll::loveu: :hmmmm: ....skąpisz przyjemności :razz::razz:;)...........................................:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 iwop napisał(a):Jakiego kolosa...?:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o Madzi piszę ....toć Aga napisała że jest WIELKA ;):evil_lol:...sama zobaczysz te mikre stworzonko na własne oczy :evil_lol: Quote
agbar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o Madzi piszę ....toć Aga napisała że jest WIELKA ;):evil_lol:...sama zobaczysz te mikre stworzonko na własne oczy :evil_lol: Alicjo...nie badz drobiazgowa:diabloti: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 agbar napisał(a):Alicjo...nie badz drobiazgowa:diabloti: Madzia to może jest drobiazgowa :razz::razz:....ja mam z 4 kg więcej :grins: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 iwop napisał(a):No mam nadzieję, że zobacze :) zobaczysz ...... w razie czego weź lupe :evil_lol: nie no na pewno się uda z tym transportem ...jak Magda się czegoś złapie to nie ma siły ....musi doprowadzić do końca ...i wierze że wszystko jest na dobrej drodze :cool2: Quote
agbar Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Alicja napisał(a):Madzia to może jest drobiazgowa :razz::razz:....ja mam z 4 kg więcej :grins: a idz ty grubasie :grins: Quote
iwop Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 jej... ja tez się nie zrosłam...:-( Quote
iwop Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 agusia nie zapeszaj - Figa jeszcze nie w domku :oops: Quote
Alicja Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nie zamartwiaj :glaszcze:...widać im mniejsze ciało tym większy potencjał i dusza ;):loveu:... Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ah i eh.... i co ja mam teraz powiedzieć czytając to wszystko... wcale nie jestem WIELKA, mam 158 i niedowage :evil_lol::evil_lol: dziś powinam wiedzieć czy bedzie transporcik.. TZta też postawiłam na nogi i obdzwania dziś wszystkich kolesi :cool1: zobaczymy czy MAMY kolegów czy tylko jak ONI coś potrzebują.... :roll: Quote
iwop Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Wzrostu mam tyle samo :p ale niedowagi niestety nie... chociaz bardzo sie staram:evil_lol: Trzymam zatem kciuki za transport i wizytę...:oops: Quote
ULKA12 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Czekamy, czekamy:lol: Myzianie dla Figuni:loveu: Quote
clockwork Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 TADAM!!!!! mam transport!! mam transport... mój TZ załatwił mi szofera, więc nie chce słyszeć że ja jestem WIELKA!!! wyjeżdżamy w niedziele o 6tej rano :mdleje: więc Iwonko koło 10-11 liczymy że bedziemy na miejscu po Fige. Jutro jeszcze wizytka przedadopcyjna w nowym chętnym domku i mam nadzieje że w niedziele Figunia bedzie już w Jastrzębiu :loveu: co do kosztów to czekam aż koleś mi odklika na gadulcu- na razie go nie ma on-line;) jak tylko bede wiedziała co ile jak gdzie i dlaczego- dam znać :multi: iwop... kliknij mi na gg... strone wcześniej chyba podawałam swój numer nie sugeruj sie czerwonym słoneczkiem- ja tylko udaje taką niedostępną Quote
Recommended Posts