Dinka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witamy! Śliczna ta Figa... :evil_lol: Zabójcza... Moja babci ma suczkę o imieniu Figa, która też ma smycz na 5 metrów:razz:... Gratuluję Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='iwop']Monika zrobiłam z Figi prawdziwą fotomodelkę :loveu: Zupełnie jak gwiazda filmowa...:p bo Figa ma nózie zgrabne jak Raquel Welch :razz::razz: Quote
iwop Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Jej bezogonkowa doopka tez jest sliczna :p a jak nia kręci!:evil_lol: Quote
Dinka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Figi chyba tak mają:evil_lol::evil_lol: Figa mojej babci też tak doopą kręci... ;) Figa śliczna i dobrze, że ma ciepły i kochający domek ... Quote
monia770 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Figusia jest kochana obszekuje wszystkich którzy przychodzą do nas ale tylko przez chwileczkę a następnie chodzi i doprasza się o łakocie:eating: a tylkoona tak potrafi że nikt nie potrafi jej odmówić:eviltong: Muszę jeszcze powiedzieć że uszko to klapnięte już nie jest klapnięte tylko sobie ślicznie stoi:laola::iloveyou: Quote
Alicja Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='monia770']Figusia jest kochana obszekuje wszystkich którzy przychodzą do nas ale tylko przez chwileczkę a następnie chodzi i doprasza się o łakocie:eating: a tylkoona tak potrafi że nikt nie potrafi jej odmówić:eviltong: Muszę jeszcze powiedzieć że uszko to klapnięte już nie jest klapnięte tylko sobie ślicznie stoi:laola::iloveyou: :multi::multi::multi:SUPER :loveu: Quote
monia770 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dzisiaj Figa po raz pierwszy sama sobie pobiegała bez smyczy:multi::multi: ale była zadowolona szalała wręcz z radości:loveu::loveu: A oto kilka zdjęć z tej podniosłej chwili :evil_lol::evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> a tu małe polowanko na krety " class="ipsImage" alt=""> Quote
Alicja Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wygląda jakby chciała zrobić fikołka http://images26.fotosik.pl/157/fe5a66d31c75d192.jpg Quote
iwop Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Monika musze uprzedzic, że może się zdarzyc, że Figulec nie bedzie chciała wrócić na smycz:cool3: i dosytc długo trwa łapanka :roll: Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Monika nooo napisz nam o lapance:razz:bylo ciezko czy fffcale nie??:razz: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 iwop napisał(a):Monika musze uprzedzic, że może się zdarzyc, że Figulec nie bedzie chciała wrócić na smycz:cool3: i dosytc długo trwa łapanka :roll: :razz::razz:...znamy to ze swoimi szkrabami tysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...teraz to się śmieję ale bywało gorąco :mad: Quote
monia770 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):Monika nooo napisz nam o lapance:razz:bylo ciezko czy fffcale nie??:razz: Muszę powiedzieć że tak łatw nie było bo Figa nie miała zamiaru wracać przypięta do smyczy:evil_lol: ale miałyśmy z ciocią Karoliną ciasteczka na przekupstwo udało się ją złapać przy trzecim łakociu:loveu: a tak to tylko zabierała ciasteczka i uciekała nawet się do niej podejść nie dało Quote
agbar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 monia770 napisał(a):Muszę powiedzieć że tak łatw nie było bo Figa nie miała zamiaru wracać przypięta do smyczy:evil_lol: ale miałyśmy z ciocią Karoliną ciasteczka na przekupstwo udało się ją złapać przy trzecim łakociu:loveu: a tak to tylko zabierała ciasteczka i uciekała nawet się do niej podejść nie dało i pieknie.....ja tam zadnym specjalista nie jestem ode psuff:diabloti:ale moge powiedziec jak z moim demonem robilam.Wolalam go, kusilam a to smakolykiem a to zabawka przybiegal,chwalilam jak wsciekla , zapinalam...odpinalam i tak pare razy podczas spaceru-zeby nie kojarzylo mu sie wolanie = smycz i idziemy do domu...Zajelo mi to doslownie dwa czy trzy dni. Do dzis nie mam problemow,oprocz jak na razie dwoch okresow glupawki i wtornej gluchoty czyli tak mniej wiecej jak mial ok.10 -11 miesiecy i wlasnie teraz czyli jak zblizaja sie 3 urodziny:p zycze ci cierpliwosci i sukcesow:loveu: Quote
monia770 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 agbar napisał(a):i pieknie.....ja tam zadnym specjalista nie jestem ode psuff:diabloti:ale moge powiedziec jak z moim demonem robilam.Wolalam go, kusilam a to smakolykiem a to zabawka przybiegal,chwalilam jak wsciekla , zapinalam...odpinalam i tak pare razy podczas spaceru-zeby nie kojarzylo mu sie wolanie = smycz i idziemy do domu...Zajelo mi to doslownie dwa czy trzy dni. Do dzis nie mam problemow,oprocz jak na razie dwoch okresow glupawki i wtornej gluchoty czyli tak mniej wiecej jak mial ok.10 -11 miesiecy i wlasnie teraz czyli jak zblizaja sie 3 urodziny:p zycze ci cierpliwosci i sukcesow:loveu: Napewno wyprubuję :loveu::loveu: Muszę powiedzieć że jak zostaje sama w domu to już nie płacze musi mieć tylko jakiś mój ciuch i włączony telewizor-chyba chce sobie coś pooglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tutaj mamy jeszcze troszkę zdjęć ze spacerku " class="ipsImage" alt=""> oj jaka pyszna trawka " class="ipsImage" alt=""> ulubiona piłeczka " class="ipsImage" alt=""> Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :klacz: brawo ....cieszę się ze to skutkuje Quote
monia770 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Figusia jest bardzo pojetna oczywiście jeżeli jej się chce:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 I jak ma odpowiednią motywację ;)pod postacią ciasteczek :evil_lol::evil_lol: Quote
monia770 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Nie ma lepszego pomocnika od Figi szczególnie przy myciu lodówki :evil_lol: cały czas ma głowę w środku:loveu::loveu: A jak trzeba umyć podłoge to jest dość długa walka o przestawienie kojca wcale nie chce pozwolić ciągnie zębami jakbyśmy mieli już jej nie oddać a jak w końcu to mi się uda to siedzi obrarzona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tylko do momentu odstawienia kojca na swoje miejsce:loveu: Przesyłamy pozdrowionka i całuski dla wszystkich cioteczek:calus::calus::calus: Quote
iwop Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 monia przyznaje sie bez bicia :oops: do tego telewizora to ja ja przyzwyczaiłam bo zostawiałam tak zawsze mojej Meli więc jak była Figa to też... więc się przyzwyczaiła do TVN24 :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....teraz to tylko kupicie Fidze komórkę i dziewczyna bedzie zadowolona ;).... ale ja też Ozzymu zostawiałam radio włączone ...a z kolei Harley nie płakał nawet jak był szczeniorem bo miał w miśku tykający budzik :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 a moja Abi spiewa jak slyszy TV...a moze ona rozmawia z telewizorem....trudno okreslic... pare dni siedziala z siostra w domu i znow spiewy zaczela...najlepszy to jest Tim...ona spiewa a on patrzy na nią jak na okaz cyrkowy...siedzi przed transporterkiem i patrzy ze zdziwieniem czemu ona wyje? moze ja tez moniko sprobuje z jakims moim ciuchem...zostawiasz cos konkretnego:D? Quote
monia770 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Niki-lidka napisał(a):a moja Abi spiewa jak slyszy TV...a moze ona rozmawia z telewizorem....trudno okreslic... pare dni siedziala z siostra w domu i znow spiewy zaczela...najlepszy to jest Tim...ona spiewa a on patrzy na nią jak na okaz cyrkowy...siedzi przed transporterkiem i patrzy ze zdziwieniem czemu ona wyje? moze ja tez moniko sprobuje z jakims moim ciuchem...zostawiasz cos konkretnego:D? Przeważnie zostawiam jej spódnicę w której chodzę tylko po mieszkaniu ale jak kiedyś zapomniałam to sobie wzięła moją bluzeczkę teraz już nie zapominam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i oczywiście zwsze muszę po przyjściu do domu szukać kapci bo Figusia się nimi bawi albo sobie na nich leży:loveu: Iwona my też jej zostawiamy TVN24 pewnie jej ta stacja spasowała:eviltong: Dzisiaj Rafał spał po nacce a Figula się bawiła ale jak usłszała jak Rafał chrapie staneła mu na brzuchu i piszczała :evil_lol::evil_lol: może jej sie nie spodobało hihihi Quote
iwop Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Prosze się ze mnie nie naśmiewać! Alicja:2gunfire: Jestem starszą panią i to nie wypada! :motz:Moje zwierzaki są oswojone z techniką! Psy lubią TV a koty wola komputer :evil_lol: Monia ja ci radze - nie rozpuszczaj tak Figulca!:roll: Quote
Alicja Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='iwop']Prosze się ze mnie nie naśmiewać! Alicja:2gunfire: Jestem starszą panią i to nie wypada! :motz:Moje zwierzaki są oswojone z techniką! Psy lubią TV a koty wola komputer :evil_lol: Monia ja ci radze - nie rozpuszczaj tak Figulca!:roll: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: jestem chyba :razz:starsza od Cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt: jestem chyba :razz:starsza od Cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o masz... licytacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moniś :razz::razz: utulkaj odemnie Figuche... pamniętam o niej bo .... odbiła mi sie na zdrówku :roflt: :roflt: :roflt: ale i tak WAS koffom :loveu: Quote
Recommended Posts