Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figusia jest kochana obszekuje wszystkich którzy przychodzą do nas ale tylko przez chwileczkę a następnie chodzi i doprasza się o łakocie:eating:
a tylkoona tak potrafi że nikt nie potrafi jej odmówić:eviltong:
Muszę jeszcze powiedzieć że uszko to klapnięte już nie jest klapnięte tylko sobie ślicznie stoi:laola::iloveyou:

Posted

[quote name='monia770']Figusia jest kochana obszekuje wszystkich którzy przychodzą do nas ale tylko przez chwileczkę a następnie chodzi i doprasza się o łakocie:eating:
a tylkoona tak potrafi że nikt nie potrafi jej odmówić:eviltong:
Muszę jeszcze powiedzieć że uszko to klapnięte już nie jest klapnięte tylko sobie ślicznie stoi:laola::iloveyou:

:multi::multi::multi:SUPER :loveu:

Posted

Dzisiaj Figa po raz pierwszy sama sobie pobiegała bez smyczy:multi::multi:
ale była zadowolona szalała wręcz z radości:loveu::loveu:
A oto kilka zdjęć z tej podniosłej chwili :evil_lol::evil_lol:
" class="ipsImage" alt="">
a tu małe polowanko na krety

Posted

iwop napisał(a):
Monika musze uprzedzic, że może się zdarzyc, że Figulec nie bedzie chciała wrócić na smycz:cool3: i dosytc długo trwa łapanka :roll:

:razz::razz:...znamy to ze swoimi szkrabami tysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...teraz to się śmieję ale bywało gorąco :mad:

Posted

agbar napisał(a):
Monika nooo napisz nam o lapance:razz:bylo ciezko czy fffcale nie??:razz:

Muszę powiedzieć że tak łatw nie było bo Figa nie miała zamiaru wracać przypięta do smyczy:evil_lol: ale miałyśmy z ciocią Karoliną ciasteczka na przekupstwo udało się ją złapać przy trzecim łakociu:loveu:
a tak to tylko zabierała ciasteczka i uciekała nawet się do niej podejść nie dało

Posted

monia770 napisał(a):
Muszę powiedzieć że tak łatw nie było bo Figa nie miała zamiaru wracać przypięta do smyczy:evil_lol: ale miałyśmy z ciocią Karoliną ciasteczka na przekupstwo udało się ją złapać przy trzecim łakociu:loveu:
a tak to tylko zabierała ciasteczka i uciekała nawet się do niej podejść nie dało

i pieknie.....ja tam zadnym specjalista nie jestem ode psuff:diabloti:ale moge powiedziec jak z moim demonem robilam.Wolalam go, kusilam a to smakolykiem a to zabawka przybiegal,chwalilam jak wsciekla , zapinalam...odpinalam i tak pare razy podczas spaceru-zeby nie kojarzylo mu sie wolanie = smycz i idziemy do domu...Zajelo mi to doslownie dwa czy trzy dni. Do dzis nie mam problemow,oprocz jak na razie dwoch okresow glupawki i wtornej gluchoty czyli tak mniej wiecej jak mial ok.10 -11 miesiecy i wlasnie teraz czyli jak zblizaja sie 3 urodziny:p

zycze ci cierpliwosci i sukcesow:loveu:

Posted

agbar napisał(a):
i pieknie.....ja tam zadnym specjalista nie jestem ode psuff:diabloti:ale moge powiedziec jak z moim demonem robilam.Wolalam go, kusilam a to smakolykiem a to zabawka przybiegal,chwalilam jak wsciekla , zapinalam...odpinalam i tak pare razy podczas spaceru-zeby nie kojarzylo mu sie wolanie = smycz i idziemy do domu...Zajelo mi to doslownie dwa czy trzy dni. Do dzis nie mam problemow,oprocz jak na razie dwoch okresow glupawki i wtornej gluchoty czyli tak mniej wiecej jak mial ok.10 -11 miesiecy i wlasnie teraz czyli jak zblizaja sie 3 urodziny:p

zycze ci cierpliwosci i sukcesow:loveu:

Napewno wyprubuję :loveu::loveu:
Muszę powiedzieć że jak zostaje sama w domu to już nie płacze musi mieć tylko jakiś mój ciuch i włączony telewizor-chyba chce sobie coś pooglądać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a tutaj mamy jeszcze troszkę zdjęć ze spacerku

oj jaka pyszna trawka

ulubiona piłeczka

Posted

Nie ma lepszego pomocnika od Figi szczególnie przy myciu lodówki :evil_lol:
cały czas ma głowę w środku:loveu::loveu:
A jak trzeba umyć podłoge to jest dość długa walka o przestawienie kojca wcale nie chce pozwolić ciągnie zębami jakbyśmy mieli już jej nie oddać a jak w końcu to mi się uda to siedzi obrarzona:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale tylko do momentu odstawienia kojca na swoje miejsce:loveu:
Przesyłamy pozdrowionka i całuski dla wszystkich cioteczek:calus::calus::calus:

Posted

monia przyznaje sie bez bicia :oops: do tego telewizora to ja ja przyzwyczaiłam bo zostawiałam tak zawsze mojej Meli więc jak była Figa to też... więc się przyzwyczaiła do TVN24 :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....teraz to tylko kupicie Fidze komórkę i dziewczyna bedzie zadowolona ;)....

ale ja też Ozzymu zostawiałam radio włączone ...a z kolei Harley nie płakał nawet jak był szczeniorem bo miał w miśku tykający budzik :oops:

Posted

a moja Abi spiewa jak slyszy TV...a moze ona rozmawia z telewizorem....trudno okreslic...
pare dni siedziala z siostra w domu i znow spiewy zaczela...najlepszy to jest Tim...ona spiewa a on patrzy na nią jak na okaz cyrkowy...siedzi przed transporterkiem i patrzy ze zdziwieniem czemu ona wyje?
moze ja tez moniko sprobuje z jakims moim ciuchem...zostawiasz cos konkretnego:D?

Posted

Niki-lidka napisał(a):
a moja Abi spiewa jak slyszy TV...a moze ona rozmawia z telewizorem....trudno okreslic...
pare dni siedziala z siostra w domu i znow spiewy zaczela...najlepszy to jest Tim...ona spiewa a on patrzy na nią jak na okaz cyrkowy...siedzi przed transporterkiem i patrzy ze zdziwieniem czemu ona wyje?
moze ja tez moniko sprobuje z jakims moim ciuchem...zostawiasz cos konkretnego:D?

Przeważnie zostawiam jej spódnicę w której chodzę tylko po mieszkaniu ale jak kiedyś zapomniałam to sobie wzięła moją bluzeczkę teraz już nie zapominam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i oczywiście zwsze muszę po przyjściu do domu szukać kapci bo Figusia się nimi bawi albo sobie na nich leży:loveu:

Iwona my też jej zostawiamy TVN24 pewnie jej ta stacja spasowała:eviltong:

Dzisiaj Rafał spał po nacce a Figula się bawiła ale jak usłszała jak Rafał chrapie staneła mu na brzuchu i piszczała :evil_lol::evil_lol: może jej sie nie spodobało hihihi

Posted

Prosze się ze mnie nie naśmiewać! Alicja:2gunfire: Jestem starszą panią i to nie wypada! :motz:Moje zwierzaki są oswojone z techniką! Psy lubią TV a koty wola komputer :evil_lol:

Monia ja ci radze - nie rozpuszczaj tak Figulca!:roll:

Posted

[quote name='iwop']Prosze się ze mnie nie naśmiewać! Alicja:2gunfire: Jestem starszą panią i to nie wypada! :motz:Moje zwierzaki są oswojone z techniką! Psy lubią TV a koty wola komputer :evil_lol:

Monia ja ci radze - nie rozpuszczaj tak Figulca!:roll:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

jestem chyba :razz:starsza od Cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:roflt: :roflt: :roflt:

jestem chyba :razz:starsza od Cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o masz... licytacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Moniś :razz::razz: utulkaj odemnie Figuche... pamniętam o niej bo .... odbiła mi sie na zdrówku :roflt: :roflt: :roflt:

ale i tak WAS koffom :loveu: