monia770 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 uciekamy jesteśmy padnięci Figusia też już spi sobie smacznie:sleep2::sleep2: cały dzień w plenerze ale ona to uwielbia:Dog_run: Quote
clockwork Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Monia... dam ci jutro cynka bo dziś złamało mnie grypsko... wyleżałam, wypociłam jest lepiej ale jak jutro bedzie tak jak dziś to nie dam rady :placz::placz: Quote
Alicja Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :multi::multi::multi:To ja się melduję 1sza z całej wycieczki :multi::loveu: Na początku chciałam podziękować Monice i Rafałowi za bardzo miłe przyjęcie :multi::loveu: ...cieszę się ze WAS poznałam:multi: :loveu:i że to właśnie WY macie FIGĘ :loveu: DZIĘKUJĘ za dzisiejsze spotkanko :multi: IWONKO :loveu: FIGA nie mogła lepiej trafić ....to jest CUDOWNY domeczek gdzie Figa jest członkiem RODZINY ... A teraz po cichutko tylko powiem :razz::razz:będą foty :multi::multi::multi: Quote
maggiejan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A Figunia ma się coraz lepiej w nowym domku...:multi: Iwop, czy wysyłacie petycję w sprawie bestialstwa w Krzyczkach? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9435518#post9435518 Quote
clockwork Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 to ja też dziękuję za milutkie przyjęcie Monice, Rafałowi i szczekliwej Figuni :evil_lol::evil_lol: ... jestem padnięta... więc dziś na zachęte tylko 5 fotek szczęśliwej Figi:loveu: Quote
clockwork Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='maggiejan']Figunia śliczna...czy ona urosła...? czy ona jeszcze urosła?? :hmmmm: wydaje mi sie że tak .... ale co ja ją widziałam... 6 godzin zwiniętą w kłębek w aucie?? :niewiem: Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a ja nie zdazylam!!!!!!!! nie dosc ze dziury na drodze, wieje na zakretach, strzelaja kamykami (dzieciaczki kochane) to na dodatek wszytskim w zamosciu cos wypadlo i musialam sie zajac zorganizowanim i poprowadzeniem wycieczki dwom psiakom schroniskowym do kliniki... no a mialam spadochron i wiatraczek na kuperek zeby byo szybciej...jak pech to pech... ale pocieszam sie, ze "glupi ma szczescie" a ja mialam pecha, wiec.....? jestem ...? pozdarwiam serdecznie monike...nawet po fotkach widac, ze Figa ma cudownie u was!!!!!!!!!! Quote
iwop Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Jaka ona piękna na tych zdjęciach! :loveu: A na tym oba uszka jej stoją:lol: Madzia ja wiem, że lepiej trafic nie mogła :loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Niki-lidka']a ja nie zdazylam!!!!!!!! nie dosc ze dziury na drodze, wieje na zakretach, strzelaja kamykami (dzieciaczki kochane) to na dodatek wszytskim w zamosciu cos wypadlo i musialam sie zajac zorganizowanim i poprowadzeniem wycieczki dwom psiakom schroniskowym do kliniki... no a mialam spadochron i wiatraczek na kuperek zeby byo szybciej...jak pech to pech... ale pocieszam sie, ze "glupi ma szczescie" a ja mialam pecha, wiec.....? jestem ...? pozdarwiam serdecznie monike...nawet po fotkach widac, ze Figa ma cudownie u was!!!!!!!!!! no........to masz nieobecność bardzo ;) usprawiedliwioną :p ja też mam fotaski ale najpierw Magda niech wrzuci a ja jak uporam się z obiadkiem ;) Witanko :multi::loveu::multi:przede wszystkim Quote
clockwork Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 nie no bez przesady Iwonko... mogła trafić lepiej... np. do mnie :evil_lol::evil_lol: a jej panciostwo że tak sie wyraże... są jacyś dziwni.... normalnie są MORSAMI:mdleje: widziałam wczoraj jak w minus 400 stopni:roll: biegają po śniegu i taplają sie w wodzie :eek2: normalnie oglądając to dostałam grypy :cool1: fotek ciąg dalszy... Ala pewnie też coś wrzuci :razz::razz: kto jest największym żebrakiem :razz: Quote
monia770 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='iwop']Jaka ona piękna na tych zdjęciach! :loveu: A na tym oba uszka jej stoją:lol: Madzia ja wiem, że lepiej trafic nie mogła :loveu: Figusi czasami stoją oba a czasami to jedno jest klapnięte co dodaje jej uroku:loveu::loveu::loveu: Quote
iwop Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 boze... jakie cudne zdjęcia! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jaka ona cudna i szczęśliwa!:oops: Quote
clockwork Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 tak mi rób tak mi dobrze :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 kangur :roll::cool1: KUNIEC :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
iwop Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Jak patrzę na te piekne zdjęcia to nabieram nowych sił do zycia! KOCHANE JESTEŚCIE :iloveyou::cunao: Quote
Recommended Posts