Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwop']Nie sądziłam, że tak mi jej będzie brakować...:oops:

przywieźć Ci ją spowrotem???? :razz::razz: ale to jutro bo dzisiaj nie mam czasu :evil_lol::evil_lol:

iwop :loveu::loveu: kochana... wiem co czujesz... ja tylko raz miałam sunię na tymczasie(z uwagi na pracę po 10 godz/dziennie częste wyjazdy) i mimo że od :hmmmm: ponad roku:crazyeye: w swoim domku- nadal żałuję że nie mogła zostać z nami :-(

Posted

[quote name='clockwork']przywieźć Ci ją spowrotem???? :razz::razz: ale to jutro bo dzisiaj nie mam czasu :evil_lol::evil_lol:

iwop :loveu::loveu: kochana... wiem co czujesz... ja tylko raz miałam sunię na tymczasie(z uwagi na pracę po 10 godz/dziennie częste wyjazdy) i mimo że od :hmmmm: ponad roku:crazyeye: w swoim domku- nadal żałuję że nie mogła zostać z nami :-(

Niestety już jej nieoddamy:diabloti:jakby co to się zabarykadujemy:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='monia770']Niestety już jej nieoddamy:diabloti:jakby co to się zabarykadujemy:diabloti::diabloti:

;)...ha ha ...jak będzie trzeba to Magda wpadnie z posiłkami .......:evil_lol::evil_lol:

ale damy się przekupić fotaskami :p

Posted

[quote name='monia770']narazie niewiemy jak wkleić dóże zdjęcia ale rafał zaraz coś wymyśli

a przez co wklejasz ??

jeśli przez Image to wklejasz ...link .... Direct link to image

jeśli fotosik to ......Pełen rozmiar na forum:

Posted

[quote name='Alicja']
a przez co wklejasz ??

jeśli przez Image to wklejasz ...link .... Direct link to image

jeśli fotosik to ......Pełen rozmiar na forum:

Zdjęcia robimy Telefonem i Rafał zmiejsza im rozdzielczość wAshampoo Photo Commander ale co potem?

Posted

Alicjo . Rafał poszedł do pracy a pokazał mi tylko jak wkleić link a w opcjach nie umię znaleść jak wkleić zdjęcie na forum a twoje podpowiedzi nic mi nie mówią.:wallbash: Dodam że używam Opery nic tu znaleźć nieumię.:placz: sorki:placz::comp26::comp26::comp26::comp26:

Posted

[quote name='monia770']Alicjo . Rafał poszedł do pracy a pokazał mi tylko jak wkleić link a w opcjach nie umię znaleść jak wkleić zdjęcie na forum a twoje podpowiedzi nic mi nie mówią.:wallbash: Dodam że używam Opery nic tu znaleźć nieumię.:placz: sorki:placz::comp26::comp26::comp26::comp26:

to tam masz jeszcze opcję pobierz pozostałe kody do zdję :hmmmm: mam nadzieję że w OPERZe jest bo ja na operze tylko raz pracowałam i miałam mętlik :oops::oops:...

nie martw się na początku każdy ma z tym problemy ;)