iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 jej... to to wiem :oops: Moje koty mają miseczki na stole kuchennym... Parę razy zauważyłam, że rano nasypuje im chrupki a po powrocie z pracy jest puste i zastanawiałam się czemu takie żarłoczne się zrobiły... A tu kiedyś patrze a Figa stoi :mad: na stole kuchennym i wyjada kocie żarełko...:razz: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 no to ci Figunia łasuch jeden.... zrób fidze chociaż kawe do tego serniczka- zawsze to lepiej smakuje i poprosimy foty- rozmiar dopuszcalny 640 x 640 :cool3::cool3::loveu: a mi już za nią tęskno :roll::oops: wyprawa doprawiła moje grypsko- dzis wizyta u lekarza, bo zamiast gadać skrzecze jak gawron i herlam jak gruźlik, ale jak już dojde do siebie to możesz sie mnie spodziewać Moniko :razz::razz: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='iwop']jej... to to wiem :oops: Moje koty mają miseczki na stole kuchennym... Parę razy zauważyłam, że rano nasypuje im chrupki a po powrocie z pracy jest puste i zastanawiałam się czemu takie żarłoczne się zrobiły... A tu kiedyś patrze a Figa stoi :mad: na stole kuchennym i wyjada kocie żarełko...:razz: to po tym żarełku ona tak burczy jak kot.... dobrze że nie miauczy :cool1: Quote
iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 clockwork przykro mi, że przez Fige się doprawilaś...:oops: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='iwop']clockwork przykro mi, że przez Fige się doprawilaś...:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Iwonko ....ona pewnie śpiewała kierowcy całą drogę i temu ta chrypka ;) :multi::multi::multi:no i ja cieszkam że Figunia :loveu:dobrze się czuje i więzi z Moniką zacieśnia ;) Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='iwop']clockwork przykro mi, że przez Fige się doprawilaś...:oops: spoko Iwonka... moje grypsko to pikuś w porównaniu ze szczęściem Figuni... warto było :loveu: poleże se jeszcze tydzień w domu i bedzie ok. ja mam tydzień leżenia (przyda mi sie ;)) a Figulec ma dom na całe życie :loveu: ino mi tęskno za Figą... za jej całuskami- już dziś bym jechała sie z nią wyślimtać :roll::oops: za to proszę- 4 fotki z podróży.... pany znudzonej i ziewającej :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :loveu::loveu::loveu:nasza mała turystka :multi: http://images30.fotosik.pl/144/f98a799fe60c0e65.jpg Quote
iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Madzia dziekuję za te zdjęcia:loveu: Ona ma taaaki długi jęzorek! Quote
iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 ja wiem, że jestem stara histeryczka ale te zdjęcia z samochodu mnie "rozwaliły"...:-( Quote
sacred PIRANHA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 o rany jak fajnie zobaczyc cos milego w ten beznadziejny poranek...dbajcie o nią jak o najwiekszy skarb...bo tym są dla nas nasze psy ...skarbem... :(:(:( Quote
agbar Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Klockowa cos ty jej tam za swinstwa szeptala do uchola ze sie odwrocila i nie patrzala na ciebie nawet:diabloti::razz: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='agbar']Klockowa cos ty jej tam za swinstwa szeptala do uchola ze sie odwrocila i nie patrzala na ciebie nawet:diabloti::razz: Magda jej kazała podziwiać okolice :p....a ty zaraz szukasz podtextów :eviltong::eviltong: Liczę na fotaski z zabaw w domeczku :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='iwop']Madzia dziekuję za te zdjęcia:loveu: Ona ma taaaki długi jęzorek! nie widziałaś chyba jęzora Ozziego od Alicji.....:cool1: [quote name='agbar']Klockowa cos ty jej tam za swinstwa szeptala do uchola ze sie odwrocila i nie patrzala na ciebie nawet:diabloti::razz: powiedziałam jej że bedzie ślunska dziołcha i że bedziemy sie widywać :diabloti: i że sie mnie nie pozbędzie :eviltong::diabloti: i bedzie musiała oglądać mój szpetny ryjok czy tego chce czy nie........ :eviltong::diabloti: Quote
iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Ozzy ma taki długi jęzorek....?:evil_lol: Quote
agbar Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork']nie widziałaś chyba jęzora Ozziego od Alicji.....:cool1: powiedziałam jej że bedzie ślunska dziołcha i że bedziemy sie widywać :diabloti: i że sie mnie nie pozbędzie :eviltong::diabloti: i bedzie musiała oglądać mój szpetny ryjok czy tego chce czy nie........ :eviltong::diabloti: nooo to sie nie dziwie ze planowala ucieczke:diabloti: KCM:loveu: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='iwop']Ozzy ma taki długi jęzorek....?:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nawet barrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo długi :evil_lol: Quote
iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Jak to planowała ucieczkę...? :crazyeye: ja nic nie wiem...:oops: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='iwop']Ozzy ma taki długi jęzorek....?:evil_lol: obejrz dziołcha :razz: końcówke jęzora widać na dole -pod ręką :eviltong: Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='iwop']Jak to planowała ucieczkę...? :crazyeye: ja nic nie wiem...:oops: hahhahahah.. ja też :evil_lol::evil_lol: pewnie adze chdzi o to że nie chciała wejść do klatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo i ja o czymś nie wiem :evil_lol::evil_lol: Quote
iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 No takiego jęzorka to ja jeszcze nie widziałam! :crazyeye: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='iwop']No takiego jęzorka to ja jeszcze nie widziałam! :crazyeye: :oops::oops::oops:mam więcej takich foteczek :evil_lol: Quote
agbar Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 iwop napisał(a):Jak to planowała ucieczkę...? :crazyeye: ja nic nie wiem...:oops: Iwonka kochana moja dont panik...nawiazalam do tej foty na ktorej Figulec siedzi wpatrzona w szybe....buhahhahahaha odstresuj sie aniele nasz :loveu: juz nie bede zartowac...nigdy.....przyrzekam Quote
iwop Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Nie sądziłam, że tak mi jej będzie brakować...:oops: Quote
Recommended Posts