Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jej... to to wiem :oops: Moje koty mają miseczki na stole kuchennym... Parę razy zauważyłam, że rano nasypuje im chrupki a po powrocie z pracy jest puste i zastanawiałam się czemu takie żarłoczne się zrobiły... A tu kiedyś patrze a Figa stoi :mad: na stole kuchennym i wyjada kocie żarełko...:razz:

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to ci Figunia łasuch jeden.... zrób fidze chociaż kawe do tego serniczka- zawsze to lepiej smakuje

i poprosimy foty- rozmiar dopuszcalny 640 x 640 :cool3::cool3::loveu:

a mi już za nią tęskno :roll::oops:

wyprawa doprawiła moje grypsko- dzis wizyta u lekarza, bo zamiast gadać skrzecze jak gawron i herlam jak gruźlik, ale jak już dojde do siebie to możesz sie mnie spodziewać Moniko :razz::razz:

Posted

[quote name='iwop']jej... to to wiem :oops: Moje koty mają miseczki na stole kuchennym... Parę razy zauważyłam, że rano nasypuje im chrupki a po powrocie z pracy jest puste i zastanawiałam się czemu takie żarłoczne się zrobiły... A tu kiedyś patrze a Figa stoi :mad: na stole kuchennym i wyjada kocie żarełko...:razz:

to po tym żarełku ona tak burczy jak kot.... dobrze że nie miauczy :cool1:

Posted

[quote name='iwop']clockwork przykro mi, że przez Fige się doprawilaś...:oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Iwonko ....ona pewnie śpiewała kierowcy całą drogę i temu ta chrypka ;)

:multi::multi::multi:no i ja cieszkam że Figunia :loveu:dobrze się czuje i więzi z Moniką zacieśnia ;)

Posted

[quote name='iwop']clockwork przykro mi, że przez Fige się doprawilaś...:oops:

spoko Iwonka... moje grypsko to pikuś w porównaniu ze szczęściem Figuni... warto było :loveu: poleże se jeszcze tydzień w domu i bedzie ok. ja mam tydzień leżenia (przyda mi sie ;)) a Figulec ma dom na całe życie :loveu: ino mi tęskno za Figą... za jej całuskami- już dziś bym jechała sie z nią wyślimtać :roll::oops:

za to proszę- 4 fotki z podróży.... pany znudzonej i ziewającej :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Klockowa cos ty jej tam za swinstwa szeptala do uchola ze sie odwrocila i nie patrzala na ciebie nawet:diabloti::razz:

Magda jej kazała podziwiać okolice :p....a ty zaraz szukasz podtextów :eviltong::eviltong:

Liczę na fotaski z zabaw w domeczku :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='iwop']Madzia dziekuję za te zdjęcia:loveu:
Ona ma taaaki długi jęzorek!

nie widziałaś chyba jęzora Ozziego od Alicji.....:cool1:

[quote name='agbar']Klockowa cos ty jej tam za swinstwa szeptala do uchola ze sie odwrocila i nie patrzala na ciebie nawet:diabloti::razz:
powiedziałam jej że bedzie ślunska dziołcha i że bedziemy sie widywać :diabloti: i że sie mnie nie pozbędzie :eviltong::diabloti: i bedzie musiała oglądać mój szpetny ryjok czy tego chce czy nie........ :eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']nie widziałaś chyba jęzora Ozziego od Alicji.....:cool1:

powiedziałam jej że bedzie ślunska dziołcha i że bedziemy sie widywać :diabloti: i że sie mnie nie pozbędzie :eviltong::diabloti: i bedzie musiała oglądać mój szpetny ryjok czy tego chce czy nie........ :eviltong::diabloti:
nooo to sie nie dziwie ze planowala ucieczke:diabloti:
KCM:loveu:

Posted

[quote name='iwop']Jak to planowała ucieczkę...? :crazyeye: ja nic nie wiem...:oops:

hahhahahah.. ja też :evil_lol::evil_lol: pewnie adze chdzi o to że nie chciała wejść do klatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo i ja o czymś nie wiem :evil_lol::evil_lol:

Posted

iwop napisał(a):
Jak to planowała ucieczkę...? :crazyeye: ja nic nie wiem...:oops:

Iwonka kochana moja dont panik...nawiazalam do tej foty na ktorej Figulec siedzi wpatrzona w szybe....buhahhahahaha
odstresuj sie aniele nasz :loveu:

juz nie bede zartowac...nigdy.....przyrzekam