Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co pewien czas wysiada mi internet - a więc jak mnie potem nie będzie to nie dlatego, że nie chce wchodzic ale awaria:oops:

Z tego wszystkiego to strasznie głowa mnie rozbolała...:huh:

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Alicja... to ja się wyłamię bo moja onka Mela to pewnie się cieszy, że Figi nie ma... Mela jest bardzo zazdrosna :oops:

;)ma prawo ....pewnie wolałaby być jedynaczką ;)....

myślę że Ozzy też na dłużej nie chciałby mieć rodzeństwa ....to taki psi całuśny dzidzior :oops:

Posted

Figa jest juz w nowym domku...
:oops:

Dzwoniła Magda - Figa była troche zdezorientowana i nie odsepowała magdy... Teraz pewnie cdostała jedzonko bo cały dzień przeciez nic nie jadła...

Bardzo bym chciała, żeby nowy domek był z niej zadowolony.... To jeszcze psie dziecko :(

Posted

iwop napisał(a):
Figa jest juz w nowym domku...
:oops:

Dzwoniła Magda - Figa była troche zdezorientowana i nie odsepowała magdy... Teraz pewnie cdostała jedzonko bo cały dzień przeciez nic nie jadła...

Bardzo bym chciała, żeby nowy domek był z niej zadowolony.... To jeszcze psie dziecko :(

:glaszcze:

nie martw się ...bedzie dobrze ...na pewno..już Magda nie wypuści spod swych skrzydeł maleńkiej :loveu::loveu:

Posted

monia770 napisał(a):
No i jest narazie wystraszona i obszczekuje wszystkich i kryje się za ławą

monia770 napisał(a):
Idę do niej aby się oswoiła z moją obecnością.
Już pojadła to może niech mnie obwącha i powoli się przyzwyczaja

iwop napisał(a):
jej...:oops: mam nadzieję, że jej szybko przejdzie...:oops:

napewno jej to minie ....przecież tyle rąk w ciągu tego krótkiego dnia ...tyle zmian ...ale ważne ze zjadła ...bo nawet głód by nie pozwolił zjeść jakby czuła jakieś obawy ....będzie dobrze ;)

Posted

Jaś kiedy trafił do mnie na dt też szczekał na mnie i moje stado przez cały wieczór,następnego dnia już było ok,nowych pańciów też obszczekał i chował się przed nimi,ale po jednym dniu u nich też się uspokoił.Figuni potrzeba troszkę czasu:loveu:

Posted

i ja sie melduje ....
powiem tyle Figa to cudo:loveu: bałam się tak długiej trasy ( w jedną stronę 6 godzin:mdleje:) ale Figunia była dzielną kochaną dziewczynką- pierwszą godzinkę przespała wtulona we mnie... choć z początku z wielką dozą nieśmiałości:oops: potem leżała sobie liżąc mnie po pysku i rękach:loveu:, nie płakała, nie histeryzowała(czego się obawiałam najbardziej)... całą drogę ją głaskałam:loveu: 3 razy zrobiliśmy postój na siku...
w samym Jastrzębiu, kiedy wysiedliśmy z samochodu widać było dezorientacje i chyba strach :-( przeniosłam Figunie do mojego auta i pojechaliśmy do Moniki i Rafała... Figunia nie chciała wejść do klatki (schodowej) więc wzięłam ją na ręce i wniosłam na 3 piętro :mdleje: wcale nie jest taka maleńka i leciutka :cool1:
Nowych pańciów obszczekała i obwarczała a mnie nie opuszczała na krok... wtuliła się we mnie :placz::placz: musiałam szybciutko wyjść... łezka mi sie zakręciła w oku.... ale skoro mi zaufała w ciągu 6ciu godzin podróży, szybko powinna też pokochać NOWY WSPANIAŁY DOMEK!! musi im tylko zaufać, a wierzę że tak będzie:loveu:

poczekajcie... bo sie poryczałam :placz::placz::placz:

podróż kosztowała nas 170 zł- 664 km.
dostałam 160 od iwop i 50 od nowego domku- czyli mamy 40 zł nadwyżki...
przeznaczę to na wybrany przez Was cel....

dziękuję Markowi i Grażynie że pojechali ze mną po Figunię... choć wiem że tak do końca ONI NIE ROZUMIEJĄ idei dla której na moja prośbę poświęcili całą niedzielę .... dla nich to tylko pies, dla mnie AŻ PIES, AŻ IWOP, AŻ NOWY DOMEK... cieszę się że mogłam stracić niedziele dla tak wspaniałych ludzi i Figuni....... jestem z siebie dumna :roll::oops:

Iwonko..... cieszę się że mogłam poznać tak wspaniałą dziewczynę jak TY... a naj ciesze sie z tego że Figunia ZAWDZIĘCZA CI ŻYCIE
Ona nie zapomni Ci tego na pewno do końca życia, a w nowym domku, jak tylko sie zaaklimatyzuje zawsze pozostanie część Ciebie w jej serduszku :loveu:

a tera ide sie popłakać.... z radości oczywiście :oops: