wiosna Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Mike, jeszcze raz gratulacje ;)) Jej imie pisze sie Katia czy Kathia ? :) ps. 'panstwo Mike' - to ladnie brzmi :)))))) :P Quote
mike Posted April 19, 2004 Author Posted April 19, 2004 Ja patriota jestem - Katia (Kiara też w zasadzie powinno sie pisać Chiara) Przespała grzecznie całą noc, nie robiąc na podłodze żadnych niespodzianek 8) Mądra suczka...... Quote
PaYooK Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 ELO!!! gratulki... moi znajomi za tydzien tez odbieraja szczeniaka a podjeli decyzje na zawodach Quote
banjo Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Gratuluję ślicznego maluszka :P juz nie mogę sie doczekać kiedy będę miała swojego brzdąca Quote
basia Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Katia?? :o :o :o Przecież nie podobało się Wam (państwu Mike) to imię?? Quote
Agnieszka_ Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 A tu jeszcze kilka zdjęc nowego nabytku Mike'a : Katia i rodzeństwo Ja i Katia Katia Quote
Manu Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 No ja mam za to takie zdjęcia Katii: Sama robiłam.... 8) Dzis już e-dysk nie chciał więcej zdjęć przyjąćc, jutro je dodam w dużej rozdzielczości do pobrania. :D Quote
agacia Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Mike,a moze bys tak przedstawil oficjalnie Katie w prezentacjach 8) Quote
Baśka Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Hihi :jumpie: To mamy dwie małe Katie ... u Basi i u Mike' a :D Quote
mike Posted April 20, 2004 Author Posted April 20, 2004 Basia: to suczka Ani - ona wybierała imię.... 8) A swoja droga, jeżeli maja razem biegać, to po co się drzeć podwójnie? Krzyknie się KATIA, GOOOO!!! i juz :roll: Mała zaczyna dokazywać, wczoraj atakowała ogłupała Kiare, która nie wiedział co robić :lol: Co ja przydusi do ziemi, to mała piszczy, Kiara puszcza a wtedy Katia dawaj rzucać się Kiarze do gardła! Niezły miałem ubaw :D Quote
Grześ Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Hihi :jumpie: To mamy dwie małe Katie ... u Basi i u Mike' a :D I to obydwie na Podbeskidziu. A swoja droga, jeżeli maja razem biegać, to po co się drzeć podwójnie? Krzyknie się KATIA, GOOOO!!! i juz :roll: Czyżbyś planował starty w B? 8) Quote
agacia Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 I ja sie o tym dopiero teraz dowiaduje? :roll: 8) Quote
Agnieszka_ Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 To zdradzcie w końcu, co to za Katia od Basi ? 8) Quote
Grześ Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 E no, to chyba sama Basia zdradzić powinna. :wink: Quote
basia Posted April 24, 2004 Posted April 24, 2004 Mam nadzieję, że niebawem będę miała jakieś ładne zdjęcia mojej Kati i wtedy zaprezentujemy się na dogomanii :) Quote
banjo Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 No i stało się rodzinka się powiększyła :D :baby: Ewaka jeszcze raz dziękuję za namiar bo rzeczywiście szczeniaczki są i jeden jest już u mnie. Właśnie od takich bardzo sympatycznych i pomocnych ludzi chciałam pieska i udało się. :angel: Śliczności 7 tygodni malamutka nazywa się Vanity. Jest grzeczna czasami próbuje coś podgryzać ale większego kłopotu jak na szczeniaczka to z nią nie ma. Jestem baaaardzo szczęśliwa. :iloveyou: Właśnie się obudziła i muszę się nią zająć więc więcej informacji na temat brzdąca później :hand: Quote
Manu Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Banjo, to super, że masz Watahową malamutkę ! :D :angel: Ty chciałaś koniecznie sunię, tak ? Mnie, przyznam się, najbardziej podoba się Viggo. 8) :D Ale może też dlatego, że tak się wyróżnia... Quote
banjo Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Szczerze mówiąc jakbym mogła to bym wszystkie te psiaki wzięła i te małe i te duże bo są czadowe i śliczne (a kociak to już nawet do samochodu wszedł gotowy do drogi :lol: ). A Vanity od razu tak ślicznie na nas spojrzała że już nie było wyboru :D . Na szczęście podróż bardzo dobrze zniosła i do nowego domku już się przyzwyczaiła. Manu a Ty widziałaś te brzdące? Miałaś je na rękach? Też jesteś z tych okolic pewnie, zazdroszcze bo tam tak spokojnie dużo miejsca na spacery. Nie to co u mnie hałas, brzydko, na szczęście będę miała gdzie z psiakiem chodzić i biegać ale to nie to samo. Quote
Manu Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 Na żywo niestety ich nie widziałam :( - tylko na zdjeciach... Quote
Recommended Posts