Tatsu Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 No to jesli moge sie podlaczyc to chcialem sie pochwalic ze od poniedzialku w nocy zaczal sie u mnie w domu projekt o kryptonimie "Loki" to narazie wstepne imie projektu - zobaczymy czy sie przyjmie :) Jest kremowe i wazy 9,5 kg w wieku 2 miesiecy :D Jak narazie projekt sie rozkreca powoli i chodze niedospany caly czas :) jedyny problem to obrazona na mnie suka ktora zreszta malucha omija duzym lukiem jakby nie istnial wogole :) Quote
Nat Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 Gratuluje Tatsu :D zdradzisz z jakiej hodowli jest piesek? 8) Quote
banjo Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 Tatsu widzę że nie tylko ja przysypiam przez brzdąca :lol: . Vanity dziś mnie tylko dwa razy w nocy obudziła ale przez godzinkę nie chciała usnąć a rano miałam egzamin i troszke zakręcona byłam (ale zdałam :B-fly: ) Quote
Tatsu Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Powiem tylko tyle - suka a pies to niebo a ziemia :-? Psiak zwie sie w papierkach Shimanuk z Radockiej Gory (chyba nie machnalem sie w spellingu). A daje mi sie ostro we znaki, odsypiam nocki w pracy. A ulubiona zabawa to obudzic sie w nocy i z zaskoczenia z pelnym impetem i otwartymi szczekami wpasc prosto na moj nos i go pogrysc troche :D A budzi sie srednio co 1,5 godziny :( Quote
basia Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 Tasu, gratuluję!!! Znam osobiście hodowczynię "Z Radockiej Góry" :lol: jak i jej piękne psy. Z utęsknieniem czekam na jakieś fotki :wink: Quote
lupak Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 To witamy przyrodniego, ale zawsze braciszka. Niech zdrowo rosnie i przysparza tyle radosci co Lupak albo i wiecej Magda i Lupak z synkiem Anubisem. (taki maly a juz wujek :D ) Quote
Tatsu Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Zdjecia - kiepskie bo ja nie potrafie no i mam tylko aparat w komorce - beda jak tylko znajde czas i checi na wklepanie kilkunastu linijek xhmla. Quote
agacia Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 Ja troche offowo. Ponawiam prosbe nie pamietam kogo do Tajragi o powiekszenie czcionki,bo od tych robaczkow oczu troszke bola 8) Quote
agacia Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 ale ten rozmiar czcionki jest o.k..co bede zasmiecac postami forum :P ???Ja nie kpw.Przeciez od wiekszego rozmiaru czcionki nie mnoza Ci sie posty.Ale niewazne,bo to chyba troche nie na temat :wink: Quote
Runa Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 No a ja dostałam błogosławieństwo na szukanie nowego psiaka dla nas :angel: tylko czy znajdę dobrą hodowlę co by miała jeszcze szczeniaki wolne. Chciałabym w drugiej połowie czerwca juz go mieć :-? Jakbyście coś wiedzieli to przesyłajcie na prv Quote
banjo Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 a może mi ktoś pomóc wstawić zdjęcia? bo nie mam stronki zeby wrzucić, a chciałabym się moim skarbem, promyczkiem pochwalić Quote
basia Posted May 14, 2004 Posted May 14, 2004 A może ktoś wie, jak tam Katia od Mike się miewa?? Ostatnio coś tu nie zagląda... :-? A psika faktycznie urocza i jak się jej pysior śmieje :lol: Quote
Runa Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 No tym razem to była żeńska decyzja :D dzis jedziemy po naszego nowego psiaka, tyle na niego czekałam aż wreszcie juz dziś wieczorem będzie mój, ciekawa jestem tylko co Runa na to :-? :P Pewnie na początek zamęczy go zabawą :D Quote
Manu Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 Dziś to ja się nie będę do Was ładować, po co dodatkowo stresować młodego - ale jutro mogę, mogę...? :angel: :great: Quote
yuppie Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 Pewnie na początek zamęczy go zabawą :D oby tylko zabawa :wink: Quote
Runa Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 no już psiak jest u nas zadomowił się raczej szybko zabrał Runie jej kostke i nie raczy oddać coś czuje, żę sunia zostanie szybko zdominowana Psiak jest z Arctic Champions. American Express Quote
Agnieszka_ Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 A może ktoś wie, jak tam Katia od Mike się miewa?? Dzis widziałam Katie od Mike'a, już sporo urosla i niezła z niej rozrabiara, wszystkie psiaki zaczepiała i podgryzała :wink: A to jej dzisiejsza fotka Quote
SZAMAN Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 Psiak jest z Arctic Champions. American Express Czyli to ten srebrny z cieńszą kreską. Musi być słodziutki! :D Poprosimy zdjęcia brata przyrodniego :wink: Quote
Runa Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 oj zdjęcia będą ale troszkę cierpliwości psiak jest rzeczywiście słodziutki :) ale charakterek to on ma warczy na Rune i zabiera jej kości no a ona bardzo chce się z nim bawić i ciągle go łapą trąca a on ją podgryza , istne szaleństwo ciekawe czy dadzą mi dziś pospać :-? Quote
Nat Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 ehh :) fajnie macie.. tez bym chciala kiedys miec drugiego psiaka :) Quote
Runa Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 fajnie fajnie ale rodzinna awantura nieunikniona :cry: czeka nas niezła przeprawa ale cóż mamy dwa psiaki i jesteśmy happy :) Quote
Recommended Posts