Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jesli moge sie podlaczyc to chcialem sie pochwalic ze od poniedzialku w nocy zaczal sie u mnie w domu projekt o kryptonimie "Loki" to narazie wstepne imie projektu - zobaczymy czy sie przyjmie :)

Jest kremowe i wazy 9,5 kg w wieku 2 miesiecy :D

Jak narazie projekt sie rozkreca powoli i chodze niedospany caly czas :) jedyny problem to obrazona na mnie suka ktora zreszta malucha omija duzym lukiem jakby nie istnial wogole :)

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tatsu widzę że nie tylko ja przysypiam przez brzdąca :lol: . Vanity dziś mnie tylko dwa razy w nocy obudziła ale przez godzinkę nie chciała usnąć a rano miałam egzamin i troszke zakręcona byłam (ale zdałam :B-fly: )

Posted

Powiem tylko tyle - suka a pies to niebo a ziemia :-?

Psiak zwie sie w papierkach Shimanuk z Radockiej Gory (chyba nie machnalem sie w spellingu).

A daje mi sie ostro we znaki, odsypiam nocki w pracy. A ulubiona zabawa to obudzic sie w nocy i z zaskoczenia z pelnym impetem i otwartymi szczekami wpasc prosto na moj nos i go pogrysc troche :D A budzi sie srednio co 1,5 godziny :(

Posted

Tasu, gratuluję!!!

Znam osobiście hodowczynię "Z Radockiej Góry" :lol: jak i jej piękne psy. Z utęsknieniem czekam na jakieś fotki :wink:

Posted

To witamy przyrodniego, ale zawsze braciszka.

Niech zdrowo rosnie i przysparza tyle radosci co Lupak albo i wiecej

Magda i Lupak z synkiem Anubisem.

(taki maly a juz wujek :D )

Posted

Zdjecia - kiepskie bo ja nie potrafie no i mam tylko aparat w komorce - beda jak tylko znajde czas i checi na wklepanie kilkunastu linijek xhmla.

Posted
ale ten rozmiar czcionki jest o.k..co bede zasmiecac postami forum :P

???Ja nie kpw.Przeciez od wiekszego rozmiaru czcionki nie mnoza Ci sie posty.Ale niewazne,bo to chyba troche nie na temat :wink:

Posted

No a ja dostałam błogosławieństwo na szukanie nowego psiaka dla nas :angel:

tylko czy znajdę dobrą hodowlę co by miała jeszcze szczeniaki wolne.

Chciałabym w drugiej połowie czerwca juz go mieć :-?

Jakbyście coś wiedzieli to przesyłajcie na prv

Posted

A może ktoś wie, jak tam Katia od Mike się miewa?? Ostatnio coś tu nie zagląda... :-?

A psika faktycznie urocza i jak się jej pysior śmieje :lol:

• 3 weeks later...
Posted

No tym razem to była żeńska decyzja :D

dzis jedziemy po naszego nowego psiaka, tyle na niego czekałam aż wreszcie juz dziś wieczorem będzie mój, ciekawa jestem tylko co Runa na to :-? :P

Pewnie na początek zamęczy go zabawą :D

Posted

no już psiak jest u nas zadomowił się raczej szybko zabrał Runie jej kostke i nie raczy oddać

coś czuje, żę sunia zostanie szybko zdominowana

Psiak jest z Arctic Champions. American Express

Posted
A może ktoś wie, jak tam Katia od Mike się miewa??

Dzis widziałam Katie od Mike'a, już sporo urosla i niezła z niej rozrabiara, wszystkie psiaki zaczepiała i podgryzała :wink:

A to jej dzisiejsza fotka

_269163_n.jpg

Posted

Psiak jest z Arctic Champions. American Express

Czyli to ten srebrny z cieńszą kreską. Musi być słodziutki! :D

Poprosimy zdjęcia brata przyrodniego :wink:

Posted

oj zdjęcia będą ale troszkę cierpliwości

psiak jest rzeczywiście słodziutki :) ale charakterek to on ma warczy na Rune i zabiera jej kości no a ona bardzo chce się z nim bawić i ciągle go łapą trąca a on ją podgryza , istne szaleństwo ciekawe czy dadzą mi dziś pospać :-?