BeataSabra Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Tweety']no właśnie, kiedy będziesz coś wiedzieć? BTW Beatka, dzisiaj o 16-stej? Przygotuj się na lekki tłum, bo to i Moniki i Krzyśka urodziny;) Mufek w miarę ok. Jak do jutra nie będzie pogorszenia to wraca z rachunkiem .... Wszystkie koty śpią. Aż się martwię :oops:. tak po cichutku powiem że moja pożeraczka kotów je z jednej miseczki i śpi na jednym posłaniu z mikrokotkiem czyli Nalą. Cioteczko postaram się być . Ale nie obiecuje..... Quote
BeataSabra Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Tweety napisał(a):no właśnie, kiedy będziesz coś wiedzieć? BTW Beatka, dzisiaj o 16-stej? Przygotuj się na lekki tłum, bo to i Moniki i Krzyśka urodziny;) Mufek w miarę ok. Jak do jutra nie będzie pogorszenia to wraca z rachunkiem .... Wszystkie koty śpią. Aż się martwię :oops:. tak po cichutku powiem że moja pożeraczka kotów je z jednej miseczki i śpi na jednym posłaniu z mikrokotkiem czyli Nalą. Cioteczko postaram się być . Ale nie obiecuje..... Quote
Tweety Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Mufek zostaje jeszcze tylko do jutra, bo buntuje się i stresuje, nie chce jeść za bardzo Quote
BeataSabra Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Tweety napisał(a):Mufek zostaje jeszcze tylko do jutra, bo buntuje się i stresuje, nie chce jeść za bardzo Mufi źle znosi szpital. Pobyt mu nie służy będziemy się kurować w domu. Mufi gdzie twój dom ?? Quote
pucka69 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ciocia - miszelina wylicytowała ode mnie kocinkową torbę wyszytą - na bazarku na miau. Wpłaci ok. 50,00 na mafię Miszelino kochana - DZIĘKUJEMY :) :) :) Quote
BIANKA1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tweety napisał(a):a gdzie wieści o mafiosach?:mad:;) Beatka nic nie pisze ostatnio :shake: Quote
BeataSabra Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Czy to cos zmieni że będe pisać co u nich ?? od pisania tutaj Mufasa znajdzie dom ?? Nala wyzdrowieje ?? Nie ............... Mam już serdecznie dosyć ............. Quote
BeataSabra Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 pucka69 napisał(a):Beato kiedy Wy do Wawy jedziecie? W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej we wtorek. Mufasa marnie je :shake: latam za nim z miską pcham w niego on pluje ..... Karma sucha, karma mokra, gerberki, indyk gotowany, actimel ...... Wczoraj jeszcze zrobił paskudną czarną jak smoła koope. Dzisiaj już ładniejsza bardziej brązowa - jeszcze nie do Końca taka jak powinna być ale dużo lepsza.... Ma zapędy do zabawy próbuje się bawić piłeczką - nie ma na razie siły ale widać ze się poprawia. Zaczyna mi na nowo dręczyć fotel wiec czuje się ciut lepiej Mufek coraz bardziej przytulasty coraz bardziej miły.... Na 100 % w szpitalu maja bardzo dobre podejście do kotów Mufasa ani tamtym razem nie zdziczał ani tym razem... - nie widać po że był tam sam Tequila coś marnie wygląda.... Nalusia moja kochana w miarę dobrze. Małej bije na Głowę..... Mam dzisiaj paskudny dzień dół gigant -wszystko jest beeeee i nie tak jak trzeba :placz::placz: Quote
BeataSabra Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 BIANKA1 napisał(a):Trzymajcie się cieplutko :lol: tak jest trzymamy się. Mufek strasznie zgrzyta zębami jak je - on te zęby sobie zetrze na amen ..... Nie wiem dlaczego tak jest..... Quote
Tweety Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Beatko, zawsze mi powtarzasz, że będzie dobrze. U Ciebie też w końcu tak będzie! Quote
ulvhedinn Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 BeataSabra napisał(a):tak jest trzymamy się. Mufek strasznie zgrzyta zębami jak je - on te zęby sobie zetrze na amen ..... Nie wiem dlaczego tak jest..... A on nie jest przypadkiem na eta wymiany końcowej uzębienia? Nasze kociejstwa (Bianka i Mysia u cioci) tak okropnie wtedy chrzęściły że spać nie szło.... ;) Quote
fona Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Makumba chrzęściła. Teraz tattwa nic nie mowi, ze dzienwie, wiec chyba nie. Quote
BeataSabra Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 W tym wieku zęby mu idą ?? Mufek coraz lepiej ale nie mówię tego głośno .... Quote
BeataSabra Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 BIANKA1 napisał(a):Może mu idą zęby mądrości :roll: :crazyeye::megagrin::mdleje: Quote
przyjaciel_koni Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Beato - czy aktualne jest to, co napisałaś: cyt. Nalusia to skarb śliczna malutka kieszonkowa.... A jaka mądra ..... Będę wybierać i przebierać w domkach dla Mafii a domek dla Nalusi to naprawdę się będzie musiał bardzo o nią postarać.... Mnie się wydaje, że możemy spróbować szukać domu dla Nalusi... Dajmy i jej szansę... Koty "specjalnej troski" będą miały indywidualne plakaty... Każdy z nich jest "wymagającym opieki", jednak są zbyt duże rozbieżności co do tych wymagań, by traktować je jednakowo... To bardzo zróżnicowane choroby. Jeśli zdecydujesz, że Nalusię ogłaszamy - napisz mi dla niej takie "zbiorowe" wymagania. Kocinka jest przecież śliczna... A że malutka - może właśnie jej historia przyciągnie odpowiedzialny i kochający dom... Quote
fona Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 beatka mowi, ze nala u niej zostaje. chyba sie zakochala... beatko, jak tam miauowe bazarki/ cos moglabym popakowac, powysylac, dzis mam dzien bazarkowy, sprzata, rozliczam sie, pakuje, potem moze byc roznie Quote
BeataSabra Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 znowu miałam awanturę z powodu nadliczbowych Kotów ... Koniec końcem udało mi się siostrę "zagonić" do szukania domu dla Mufka.... Może jej się uda... Nala na dom szansy nie ma .... I nie mam sumienia tak malutki kotka oddawać .... nie wiadomo ile jej życia zostało... Ona ma tętniaka aorty przetrwały przewód tętniczy botalla Uszkodzone zastawki w sercu zwężona tętnicę płucną.... No i podejrzenie grasiczaka Dla Nali jest potrzebne wsparcie finansowe bo ja nie dam rady wziąść na siebie wizyt u weta -zwłaszcza wizyty w Warszawie ( dr Niziołek dr Jagielski tomografia......):oops::oops: Dom potrzebny jest dla Mufka PILNIE ............ Fona z bazarkami jak na razie kuleje Raz że nie ma chętnych a dwa ciągle są problemy z serwerem miau i mnie wywala Quote
fona Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 ale kilka gier kupionych juz przeciez... i ksiazek do fluszak pluszak wyslalam od tej drugiej osoby mam dane, tylko mi, prosze, znac, czy przelew dotarl na afn dzieki Quote
BeataSabra Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 fona napisał(a):ale kilka gier kupionych juz przeciez... i ksiazek do fluszak pluszak wyslalam od tej drugiej osoby mam dane, tylko mi, prosze, znac, czy przelew dotarl na afn dzieki Fona licytacja jednej gry kończy się jutro o 22:10. Licytacja gry drugiej się skończyła właśnie wysyłam pw do osoby z miau. Co do przelewów się muszę zapytać Tweety czy dotarły. Serdecznie pozdrawiam Quote
Recommended Posts