Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś byłam w hotelu. Cyganek mieszkał cały czas w boksie wewnetrznym i miał cieplutko. karmy swojej nie chciał za bardzo jeść. Mimo leków dusi się trochę sercowo..bidaczysko. Na kolnakch w aucie tulił się do mnie. Ewa dziś go wykapała, bo zapach ..no trudny.. piesio już ma ciocię, teraz szukam domku..
Kajtunio był przeziebiony, pan tomek gpo leczył przez wetów wieliczkowych, już jest dobrze, ma dla siebie domek dla gości ...:lol:

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cyganek jest grzeczny, choć wycofany dość.. koty ignoruje,,robi niestety si i kupki w mieszkaniu..jutro go wezme do "Kundla"

Posted

AgaG napisał(a):
Cyganek jest grzeczny, choć wycofany dość.. koty ignoruje,,robi niestety si i kupki w mieszkaniu..jutro go wezme do "Kundla"

trzymam kciuki za kundla :loveu: z czytością to dziwne. On naprawdę długo potrafił wytrzymać. Aż sama się czasami dziwiłam.

Posted

Ja myślę że to ze stresu. Zmiana miejsca i otoczenia. W lecznicy wytrzymywał bardzo długo u mnie też nic nie zrobił. Wycofany niestety jest bardzo ale zobaczysz jak się otworzy jaki potrafi być kochany. Zapewne boi się kolejny raz być zraniony i trzyma dystans.

Posted

Mam nadzieje, że kupki i siku to to jednak przypadek. Cyganek zawsze bardzo długo trzymał i czasami już popuszczał ale to dlatego, że do drzwi była długa droga przez lecznicę. Może dlatego, że był na kwarantannie i siłą rzeczy musiał się załatwiać w środku? Może kolejny stres związany z nowym otoczeniem? nie mam pojęcia ale myślę, że szybko się przyzwyczai do załatwiania na zewnątrz.

Posted

Oto Cyganek w Tv:http://ww2.tvp.pl/7400,20080313676148.stronajedna pani ma przyjechać go poznać w sobotę wieczór... kciuki potrzbne. kamienica w Krakowie , jest tam sunia ze schronu szczeniak i kot.. Miła pani.. zobaczymy czy się uda...

Czy on miał badania krwi? bardzo dużo pije i sika

Posted

Dobrze to wezmę z hotelu. dziś jest jego ogłoszenie w dzienniku ale z imieniem kajtuś, sa prawie indentyczne, więc to bez roznicy... zobaczymy czy ktoś zadzwoni

Posted

Cyganek ma dom z sunią (na razie szczeniakiem ze schronu) (bedzie sterylka po cieczce pierwszej) i kotkiem. Udało się po "Kundlu". Panie przekochane, parę lat temu ona i jej córa adoptowały pieska ogłaszanego jako Dziadunio w dz.polskim, wtedy Pani Hania R. i jej córa Ania go wydawały.. Piesek będzie leczony z należytą troskąu specjalisty kardiologa w krakowie, juz się z nim wybierają do kontroli... SUPER SUPER SUPER DOM!!!!!! JUTRO FOTY
ACHA OCZYWISCIE MIESZKANIE W KRAKOWIE. fOTY JUTRO bo padam..a jutro dopiero późno, jadę z sunią na adopcje do Gliwic

Posted

Pies został zwrócony po jednym dniu. To nie do uwierzenia... a przyczyna..tez nie do uwierzenia "rada' lekarza z lecznicy Arka, który oznajmił, że skoro suczka państwa jest chora (szczeniak wzięty ze schronu w Krakowie) to pies Cyganek ode mnie - przypominam zaszczepiony i odrobaczony jest zagrozeniem dla niej... żeby wszystkiego było mało, ewa nie tylko odmówiła powrotu Cyganka na tymczas, ale w ogóle postanowiła się wycofać z wszelkiej pomocy. nie przechowa juz żadnego psa i może dobrze, skoro z dnia na dzień mi oswiadcza że koniec z tym..z powodu sikania psa. jestem załamana tym wszystkim.. Cyganek znów w hotelu...Kajtek ma dom, ale jeszcze się nie cieszę...jak mam ufać komukolwiek? nie wiem naprawdę... :-(:-(:-(:-(:-(

dopiszę tu jeszcze że wątpię czy lekarz cos takiego doradzał... bardzo wątpię..

Posted

straszne :( biedny Cyganek.. tyle zmian w tak krótkim czasie.. i znowu hotel :(
Ten psiak naprawdę potrafi ładnie utrzymywać czystość .. tylko potrzebuje troszkę czasu. Oby to wszystko nie odbiło się na jego zdrowiu. Aga - współczuję tych problemów .

Posted

Czy może być coś okrutniejszego :( Hotel w takiej chwili. Aga rzykro mi bo Ciebie dotknęŁo to bezpośrednio :(:(:( Biedny Cyganek :( czy on ma wewnętrzny boks chociaż? Co teraz ? Nie mam sŁów