aganiechaa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Cyganek mnie zadziwia dzis pierwszy raz przy głaskaniu podszedł bliżej i nie wiem co mógł dostrzec ale zadarł lepek i patrzył sobie na mnie i bardzo mu sie podobało. To taki biedny samotny staruszek. Przy kochającym właścicielu na pewno by sie bardzo zmienił:-( Quote
Hund Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Cyganek zjednaŁ sobie dzisiaj na spacerku jedną dziewuszkę z okolicy. Ruda mŁoda panna przy kości kokietowaŁa go dŁugą chwilę aż się jej poddaŁ ;) JadŁ dzisiaj dużo trawy, on tak sobie lubi urozmaicać dietkę :) Quote
Hund Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Cyganek oraz inne nasze psy mają opuścić już dziś lecznicę !! Nie mamy ich gdzie ulokować, sparwa bardzo pilna prosimy o pomoc! Quote
AgaG Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Cyganek też w hoteliku... zamawiałam boksy wewnętrzne, więc myślę, że w takich są:lol: nie wiem, kiedy bedę w hotelu, ale...wiem jedno Pan Tomek i jego żona super opiekują się psami..ostatnio widziałam jak biduś Kornel gpo pokochał.. a spacerki pieski mają dwa razy dziennie... Quote
Hund Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Tak jak chciałaś Cyganek i Kajtek trafili do boksów wewnętrznych, mimo tego jest mi smutno :( Cyganek 2 dni spędził u mnie w mieszkaniu, był taki szczęśliwy, skakał i szalał. Pierwszy raz widziałam że umie się cieszyć. A potem musiałam go wsadzić do boksu :( wszedł z podkulonym ogonkiem :( przerażony :( wiem że tam są dobrzy ludzie ale nie mogę zapomnieć jego radości...On nigdy nie przychodził na zawołanie , nie otwierał się na człowieka a u mnie się otworzył, przychodził się przytulać i prosił o głaskanie, a przeciez był tylko 2 niepełne dni :( Quote
Kluska4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Hund wiem jak to jest :shake: Benia była u mnie tylko przez noc, ale jak ją odwiozłam do hotelu, to czułam się straaaasznie, choć wiedziałam, że będzie mieć doskonałą opiekę. Ale cóż, trzeba sobie powiedzieć trudno, przecież to wszystko dla ich dobra :roll: Namiary w ogłoszeniach zostają te same? Quote
aganiechaa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Strasznie mi żal Cyganka przenoszony z miejsca na miejsce a przez ten kiepski wzrok na pewno jeszcze bardziej zagubiony. Niestety jemu się nie wytłumaczy dlaczego tak musi być a on nie może być w domy tylko w klatce:-( Quote
Hund Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No właśnie :( w hotelu 2 razy zarył pyszczkiem :( , nie mogę zapomniec jego radości po otwarciu drzwi do mieszkania :( Quote
AgaG Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 jejku wiem jakie to ciężkie.. wiem,,psy w domu są całkowicie inne...ale jeszcze troszkę musi wytrwać ten aniołek...domek na pewno czeka już gdzieś...tylko musimy go znaleźć Quote
Hund Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Masz rację Aga tylko ciężko się z tym pogodzić. Quote
fizia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 O rany, to Cyganek jest w Krakowie? teraz dopiero doczytałam Quote
Hund Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Cyganku jak się miewasz? Nie ma nikogo kto by się wypowiedziaŁ? :( Quote
aganiechaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 czy ktoś widział Cyganka w hotelu lub wie cokolwiek na temat tego co się z pieskiem dzieje? Jak się czuje czy wszystko ok? Quote
Hund Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zadzwonię wieczorem do hotelu, teraz mam młyn w pracy. Quote
Hund Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Apaszki na Żywiec zapraszam !!! http://www.dogomania.pl/forum/showth...20#post9622120 Pościel, stojak na wino, filiżanki, świeczki , obrazek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...68#post9622468 Torebki kosmetyczki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106904 Quote
_bubu_ Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Przypominam Cyganka! domku nadal nie widać.. Quote
AgaG Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Napiszcxzie mi czy kajtuś lub Cyganek jest wykastrowany i jak z kwestią toleranbcji do kotów..może na pw też bo nie mam kiedy czytać całego watku Quote
aganiechaa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Staruszek bez domku wskakuje na pierwszą Quote
Hund Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nowy bazarek na pokrycie rachunku między innymi Cyganka, zapraszam perfumy czekają : http://www.dogomania.pl/forum/showth...81#post9666381 Cyganku mam nadzieję że jest Ci lepiej... Quote
Recommended Posts