Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj szłam z Cygankiem wzdłuż Żywieckiej, w pewnej chwili przejechał obok nas samochód z prędkością wiatru....Cyganek odskoczył, rozpłaszczył się całkiem na ziemi :( rozjechały mu się nóżki w czterech kierunkach i leżał na brzuszku bez ruchu kilka chwil :(:(:( Nie wiem co przeszedł w życiu ale on jest w dalszym ciągu bardzo zalękniony, boi się ręki, mimo że już kilka miesięcy mieszka w lecznicy, nie wiem kto mu coś kiedyś zrobił ale myślę że nie miał dobrych przeżyć z pewnością :(

Posted

Cyganek ma kolejny dzień luźne koopki :( powrót do przeszŁości:( niestety :( caŁe szczęście że nie jest odwodniony i ma energię i ochotę na spacer.

Posted

Cygankowi kończa się leki, będę dziś w lecznicy zostawię, tam 5 tabl. Lotensinu a w przyszłym tygodniu wykupię mu nowe opakowanie. Jutro niestety nie dam rady chłopców odwiedzić ale dziś wieczorkiem będę.

Posted

Wczoraj był strasznie radosny na spacerku, podbiegał co chwilę do przodu, na trawie nawet się trochę powygłupiał. Juz w lecznicy co rzadko mu się zdarza bo jest bardzo smutny przywitał mnie merdaniem. A na koniec musiałam go zapakować na siłę do klatki i zostawić:placz:

Posted

A dziś zjadŁ worek foliowy :angryy: bilismy się o ten worek i 3/4 udaŁo mi się odzyskać :evil_lol: ale niestety reszte pochŁonąŁ:mad: worek śmierdziaŁ mięsiwem albo rybą nie wiem co to byŁO:diabloti: Spacerek się udaŁ, zimno co prawda byŁo ale na szczęście nie padaŁo.

Posted

Staruszek szuka domu i kogoś do kochania.
Cyganek otwiera się powolutku. Ostatnio merdał jak przyszłam a teraz na spacerkach odwraca się i sprawdza czy idę.
p.s. Dziś wykupię i zostawię w lecznicy Lotensin.

Posted

Hund napisał(a):
A dziś zjadŁ worek foliowy :angryy: bilismy się o ten worek i 3/4 udaŁo mi się odzyskać :evil_lol: ale niestety reszte pochŁonąŁ:mad: worek śmierdziaŁ mięsiwem albo rybą nie wiem co to byŁO:diabloti: Spacerek się udaŁ, zimno co prawda byŁo ale na szczęście nie padaŁo.

...no Hund jak mogłaś wydzierać mu takie śmierdzące cudeńko:evil_lol: