Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma za co, szkoda, że nie mogę bardziej pomóc. Dziś musiałam Cyganka brać 2 razy na ręce bo ludziska takie wilgaśne psiaki puszczają luzem a potem wołaja i wołają a pieski mają ich w d...

Posted

[quote name='Kluska4']Zrobiłam Cygankowi allegro

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=292715092

Powiedzcie co zmienić. Tekst wzięłam głównie z pierwszej strony, tam jest m.in. napisane, że Cyganek jest w trakcie diagnostyki ... wiadomo już coś ... co napisać?

Miniaturka zdjęcia zmieni się pewnie za parę dni ...

dziękujemy Kluska! czy będziesz mogła na stałe wystawiać allegro Cygankowi? Bo ja mu wystawiam, ale jeśli będziesz wystawiać teraz Ty to ja tamto allegro zmienie na innego biedaka z Żywca żeby skorzystał.

Posted

Cyganek wczoraj na spacerze wybieraŁ sobie trasę sam ;) tam gdzie chciaŁ tam szliśmy :) bardzo mu się to podobaŁo :) dostaŁ świeży kocyk na legowisko i miseczkę czegoś dobrego. Niestety nie chce jeść tej zdrowotnej eukanuby :(

Posted

Myślałam, że Cyganek nie ma allegro, ale oczywiście będą go cały czas wystawiać. Chyba, że masz lepszy tekst to wtedy zamiast Cygankowi zrobię innemu psu. Rzuc okiem bubu na tą moją aukcję i zdecyduj jak będzie lepiej ....

Posted

Kluska4 napisał(a):
Myślałam, że Cyganek nie ma allegro, ale oczywiście będą go cały czas wystawiać. Chyba, że masz lepszy tekst to wtedy zamiast Cygankowi zrobię innemu psu. Rzuc okiem bubu na tą moją aukcję i zdecyduj jak będzie lepiej ....

ALLEGRO JEST SUPER, MOżE TYLKO USUń TO ZDANIE żE JEST W TRAKCIE DIAGNOSTYKI BęDZIE OK. DZIęKI!!!

Posted

Byliśmy na spacerku :) deszcz nie padaŁ :) niestety Ctganek nie widziaŁ szyby i z caŁej siŁy uderzyŁ w nią gŁówką :( potem drugi raz i trzeci jakby nie mógŁ uwierzyć że tam jest przeszkoda:(

Posted

Cyganek dzisiaj na rannym spacerku znalazł starą olbrzymią kość i za nic na świecie nie chciał jej oddać ...taszczył ją w pyszczku do lecznicy , miałam cichy zamiar porwać mu ją już w lecznicy podczas karmienia ale udało się wcześniej:) Otóż na spacerku spotkał psią dziewczynkę i sam tę kośc zostawił bo tak mu się spieszyło do podrywania :) hahahaha potem jak już się z nią pożegnał spotkał dwie kolejne :) z którymi oczywiscie musiał długo się witać, lizać i obwąchiwać :) I oczywiście momentalnie zmienił kierunke, wcale nie chciał iśc na sniadanko tylko w przeciwną strobe za dziewczynkami :)

Taki młodzieniaszek z niego się zrobił nagle.

Posted

Tak wpychac na siłę :( a on ucieka :(

Aga ale on ma ogniki diabelskie w oczkach nie? :evil_lol: Ma coś takiego co ma moja Sari, patrzysz na niego i już wiesz że cos kombinuje :evil_lol:

Posted

Ha dokładnie wczoraj wyszedł z klatki i zanim go zapiełam diabełek popatrzył na mnie i w nogi. Goniłam go po lecznicy a jemu się to strasznie podobało. Mogę być wieczorkiem po pracy wpaść do chłopców.

Posted

Cyganek baŁ się wejść do samochodu, musiaŁam go lekko siŁą zmusić :).PoŁożyŁ się ze starchu plackiem na siedzieniu :) Na Łące zaczepiaŁ Maszkę :) ale delikatnie jak dżentelmen :)
Niestety zaryŁ szczęką kilka razy :( na nierównym ciemnym terenie. Na kolację chŁopcy zjedli 2 ostatnie saszetki. Zakupy trzeba zrobić.

Posted

Aganiecha, Cyganek i ja hartowaliśmy się wczoraj przed południem :) pchani wiatrem wędrowaliśmy po zakamarkch osiedla :) Cyganek oczywiście ciągnął w te najdalsze zakątki.