Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj rano zalany kaŁem zostaŁ caŁy boks :( poszŁam z nim na spacer podczas gdy byŁ dezynfekowany . LaŁo się z Cyganka bardzo. DostaŁ kilka zastrzyków na zatrzymanie. Mam nadzieję że to pomoże.

Posted

Zapowiada mi się dziś długie siedzenie w pracy więc Cyganek był już na spacerku. Chyba przy takim słońcu jak dziś widzi lepiej bo był zdecydowanie ożywiony. Porwał nawet jakąś okropną chysteczkę i zadowolony nie chciał jej oddać. Jak wyrwałam mu ten skarb i wyrzuciłam na bok to zagladał na nią i nie chciał iść. A po spacerku jak już wróciłam z Kajtkiem pierwszy raz na niego nie szczekał (nawet jak mu sie kręcił koło klatki) tylko niecierpliwie wąchał i czekał na swoja parówkę ( niesamowite jak szybko się nauczył, że dostaje jakiś smakołyk po powrocie Kajtka)

Posted

Super że nie szczekał na Kajtka :) to duży postęp :)
Aga jak mogłaś taki skarb wyrzucić??:mad: Powiedz szybko gdzie ją wyrzuciłaś to może jeszcze leży :evil_lol:

Posted

Dziś na spacerku byŁa jedna kupa więc już o biegunce nie ma mowy, miękka co prawda ale nie jest źle. Jednak Cygan niepokoji wetÓw...Będą kolejne badania :(:(:(

Posted

Nie wiadowo w zasadzie co jemu jest :( niby krew wyszŁa dobrze za pierwszym razem ale jednak coś mu dolega, nerki?? prostata?? Nie wiem ale dobrze nie jest.