Hund Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wczoraj rano zalany kaŁem zostaŁ caŁy boks :( poszŁam z nim na spacer podczas gdy byŁ dezynfekowany . LaŁo się z Cyganka bardzo. DostaŁ kilka zastrzyków na zatrzymanie. Mam nadzieję że to pomoże. Quote
aganiechaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Da mu to cholerstwo popalić. Niestety dziś nie dam rady go odwiedzić. Proszę dajcie znać jak on się dziś czuje jak będa jakieś wieści z lecznicy. Quote
Hund Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 trzymaj się Cyganku, Aga dzięki i tak dużo robisz! Quote
aganiechaa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Zapowiada mi się dziś długie siedzenie w pracy więc Cyganek był już na spacerku. Chyba przy takim słońcu jak dziś widzi lepiej bo był zdecydowanie ożywiony. Porwał nawet jakąś okropną chysteczkę i zadowolony nie chciał jej oddać. Jak wyrwałam mu ten skarb i wyrzuciłam na bok to zagladał na nią i nie chciał iść. A po spacerku jak już wróciłam z Kajtkiem pierwszy raz na niego nie szczekał (nawet jak mu sie kręcił koło klatki) tylko niecierpliwie wąchał i czekał na swoja parówkę ( niesamowite jak szybko się nauczył, że dostaje jakiś smakołyk po powrocie Kajtka) Quote
Hund Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Super że nie szczekał na Kajtka :) to duży postęp :) Aga jak mogłaś taki skarb wyrzucić??:mad: Powiedz szybko gdzie ją wyrzuciłaś to może jeszcze leży :evil_lol: Quote
aganiechaa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Hmm myślę, że leży pełno ich tam było i wolę się nie zastanawiac do czego były zużyte:cool3: Quote
aganiechaa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dziś niestety jeszcze posiedzę w pracy i nie wyrobię się do piesków ale jutro się poprawię i ugotuje im kurczaka Quote
Hund Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cyganku czekamy na odzew, na telewizję i GW , coś dobrego musi się przydażyć. Quote
Hund Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Dziękuję za podnoszenie :) Cyganek jest lepiej widoczny :) Quote
Hund Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Z Cygankiem nie jest dobrze :( straciŁ apetyt :( i kupka znowu nie taka jaka powinna być :(:( i do tego nikt go nie kocha :( Quote
Hund Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dziś na spacerku byŁa jedna kupa więc już o biegunce nie ma mowy, miękka co prawda ale nie jest źle. Jednak Cygan niepokoji wetÓw...Będą kolejne badania :(:(:( Quote
Hund Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nie wiadowo w zasadzie co jemu jest :( niby krew wyszŁa dobrze za pierwszym razem ale jednak coś mu dolega, nerki?? prostata?? Nie wiem ale dobrze nie jest. Quote
aganiechaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dziś pierwsza od dawien dawna jedna wielka i normalna kupka:multi: Quote
Hund Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 :multi::multi::multi: Ale prezent :) Nietypowy a wszyscy się cieszą :evil_lol: Quote
Hund Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 W piewrwszy dzień świąt z rana mam dyżur w lecznicy więc Cyganek będzie miaŁ świąteczne śniadanko zapewnione :) Quote
Recommended Posts