Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj zważyłam Cyganka. Od kiedy jest w lecznicy schudł jeszcze bardziej :( Zamówiłam mu Royala dla seniorów. Mam nadzieje ze będzie mu smakowało. Chociaz pewnie najchętniej zjadłby coś gotowanego..

Posted

Musze przyznać, że był bardzo chętny do spacerku i wyciągnął mnie na łączkę przy kościele. Na prawdę szkoda, że taki fajny psiak nie ma swojego domku, na pewno byłby mało kłopotliwy. W sobotę będę gotować ryż z kurczakiem dla mojego stadka i mam pytanie czy można im dać takiego jedzonka? Po spacerku wczoraj i dziś dałam im po przysmaku dla psów, kupie mu te, które mu smakowały i troszkę go będziemy podkarmiać ( na moja wagę przysmaki dla ludzi działają, że hej;))

Posted

aganiechaa pewnie że można :loveu: kochana jesteś, my po prostu nie mamy na to czasu :oops: a każdy posiŁek specjalny mam nadzieję wpŁynie pozytywnie na jego wagę.

Posted

Cyganek nie przepada za suchą karmą i możliwe że dlatego schudnął. Dostał karmę royala ale też się specjalnie sie nią nie zachwyca.. dzisiaj dostał jedną puszkę royala dla sercowców. powinien takie zajadać ale są niestety bardzo drogie.. z gotowanego na pewno się ucieszy ;)
puszek w stylu chapi i pedigree nie powinien dostawać bo są mało wartościowe.

Posted

Paróweczki to on lubi :) dostaŁ od aganiechy i zajadaŁ z apetytem :) niestety tylko kawaeczek bo biegunka atakuje.
ByŁ dziś Cyganek na spacerku, obszczekaŁ wszystkich na swojej drodze, Maszunia uciekaŁa w popŁochu.Sari miaŁa go w 4 literach a Kajtkowi się oberwaŁo bo podszedŁ za daleko i dostaŁ ząbkami po tyŁeczku ;)

Posted

Cyganek dziś na spacerku był bardziej apatyczny niż ostatnio. Zrobił 2 sraczki. Ze względu na problemy dostał mało jedzonka (troszkę ryżu i więcej gotowanego kurczaka) nie przypuszczałam, że on może tak szybko wcinać. Na jego klatce zostawiłam całe opakowanie Lotensinu bo zostało mi po Tobisiu. Jutro przywiozę świeże jedzonko do lecznicy skoro tak smakuje.

Posted

biegunka faktycznie nie ustępuje :(
Apatyczny to myślę że Cyganek był dzisiaj ze zmęczenia. Miał dzis dużo wrażeń. Godzinę spędził w telewizji. Był bardzo grzeczny. Musiał znieść jeszcze moją meczącą sesję zdjęciową do ogłoszeń ;)

i przerwa na podgryzanie trawki..

Posted

Z Cygana się leje niczym z kranu, ma gŁodówkę, jest bez siŁ, kilka zastrzyków przyjąŁ ze spokojem. Nawet spacer mimo że bardzo krÓtki zmęczyŁ go :( waży zaledwie 8,50 kg :( skóra i kości. Nie jest dobrze :(

Posted

Niestety biegunka taka sama jak wczoraj. Pani wet powiedziała, że ten gotowany ryż z kurczakiem jak najbardziej wskazany więc dostał, nie za dużo ale na apetyt nie mogę narzekać. Wszystko wpakował błyskawicznie, były też tam żółtka więc mam nadzieje, że zanim przez niego przeleci to chociaż troszkę go wzmocni.