kometa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 niestety nie-chyba ze ktos sluzy samochodem....;) moj bedzie do odbioru najwczesniej w piatek... Quote
desdemona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no to czekamy na wiesci o suni. oby domek do ktorego trafila, byl naprawde dobry. Quote
Hippies Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dea napisał(a):No do jutra jeszcze wytrzymamy:diabloti: Masz rację Dea ;) Quote
kometa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 chyba jednak intensywniej poproszę o pomoc w transporcie i odwiedzinach w ok radzymina, bo... okazuje się że oprócz uszczelki pod głowicą, zepsutej chłodnicy coś tam jeszcze jest rozwalone, samochoód rozłożony na częśći odbiorę możliwe że i dopiero za tydz!!! ratunku! kto jest z wawy z samochodem?;) Quote
Dea Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kurcze, może popytaj na transportowym, może ktoś się odezwie? Albo zobacz kto oferuje kontrole poadopcyjne na mapie pomocy... Quote
Hippies Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Czy ktoś już coś wie ?? Tzn na temeat tego domku ?? Quote
Hippies Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dea napisał(a):Dziweczyny nie odpuśćcie tego!!! Dokładnie !!!!! Quote
kometa Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 łatwo powiedziec.. samochód będe miala dopiero w niedziele jak dobrze pójdzie.. na dodatek nie mogę odnależć tego adresu.. :angryy: Quote
kometa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 MELUNIA MA FANTASTYCZNY DOMEK!! WLASNYM OCZOM NIE WIERZYLAM!! MIESZKA Z KILKOMA INNYMI ZNAJDAMI, W DOMU Z OGRODEM. SPI W DOMKU, MA TONE ZABAWEK, POSLANEK I WYGLADA PIEKNIE I JEST BARDZO, BARDZO SZCZESLIWA!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Dea Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Co???? Jak skąd, jak tam dojechałaś???, masz zdjęcia może? No opowiedz więcej ciotka, nie bądź taka:modla: Quote
kometa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 miejscowość to kraszew stary jak jechałam to aż mi się włos na głowie jeżył...wszędzie jakieś psiaki na łańcuchach w pseudobudach:(( - tak jak to niestety na wsi... przez 30 min nie mogłam zanleżć właściwego numeru, jeżdziłam tylko w kółko. w końcu jakiś chłop powiedział że ten numer to chyba jest w takiej małej uliczce, bo slyszał że tam jacyś ludzie wzięli "ślepego psa". Pojechałam i trafiłam. Wpadłam na sarsznie sympatycznego młodego pana, który nie pytając o nic od razu mnie wpuścił na teren i do domu i pokazał psiaki:) Nestety fotek nie mam, ale naprawdę było super. Zostałwiłam sowje namiary i zaoferowałam darmową sterylkę suni. W każdym razie-kamień z serca:) Szkoda tylko że inne psiaki na wsiach żyją w takich starsznych warunkach.. kilka domów od Meluni mieszka jakiś skur.. ma pięknego kaukaza w malutkiej rozwalającej się budzie, na łąńcuchu oczwiście a w drugiej częśći teren szczeniaczka kaukaza i malutkiego pieska-słodziaka że ho ho! na krótkim łańcuchu (a piesek wielkości yorka!!!) Quote
Dea Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 To cudownie!!! Bardzo się cieszę, a Mela cię poznała? A na tego gościa trzeba by kontrolę napuścić, zobowiązać do zadbania o psy... Quote
kometa Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Melunia wylizała mnie po twarzy ale i obszczekała broniąc domku:) A kartka z ich adresem została zruzcona pod łóżko przez moje radosne 4 koty!;) Ten facet mieszka Stary Kraszew 46 .... (niedaleko Radzymina) Quote
Hippies Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 JEEEEEZUUUUU !!! :crazyeye: Aż serce mi mocniej zabiło :cool3: Jak się cieszę że ma swój kofffany domek :multi: Nawet nie wiecie jak mi lżej ;) Dziękuję Ci o dobra Pani Kometo ;) że jakoś udało Ci się to wszystko załatwić. Co byśmy bez Ciebie zrobili :cool3: Quote
dariaopole Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 bardzo bardzo bardzo sie ciesze :multi: Quote
kometa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wszystkim nam spadł kamień z serca, nie?;) Quote
Recommended Posts