Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cytuję :

Melunia to ok.6 miesięczne rozkoszne i cudowne psie dziecko.

Jest zapewne mieszańcem boksera z amstaffem.

Jest niesamowicie słodka, kochana i przyjacielska.

Najchetniej całymi godzinami przytulałaby się do człowieka i bawiła się z nim, jak równiez z innymi psami.

Melunia zasługuje na wspaniały dom, który doceni te psi skarb i zapewni jej prawdziwą opiekę, zwłaszcza przed okresem zimy, bo dwór i buda to nie miejsce dla takiej kochanej drobiny, która cały czas trzęsie się z zimna.

Sunia niestety jest kaleką bowiem nie posiada jednego oczka-nie wiadomo w jakich przyczynach je straciła.

Warunkiem adopcji Meluni jest jej bezwzględne wyserylizowanie po pierwszej cieczce.

Sunia nie zostanie wyadana na łańcuch lub do budy.

tel.0-508 542 073

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki Tengusia po raz drugi :) ja już nie wytrzymuję z tym dogo więc idę w końcu zrobić sobie śniadanie.

Kto może niech ją wrzuca gdzie się da!!! Forum boksiowe to dobry pomysł, jak ktoś może to niech ja tam wrzuci albo chociaż linka da to ją tam wrzucę !!

Posted

Wiesz ... sześciomiesięczny pies może nie lubić kotów, to zależy od tego jak jest wychowywany. Nawiązując do mojego pytania czy ktoś coś o niej wie ... to mam pytanie, ponieważ dowiedziałam się tylko że jest piękna, bez oczka, jest w schronisku w Warszawie. Jakie tam mają warunki? Czy ktoś szuka DS czy chociaż DT ? Czy ktoś ma z nią kontakt, bo może sunia już jest w nowym domku. Acha ... i może ktoś wie jak ona sie znalazła w schronisku ? Znaleziona? Podrzucona? Oddana?