Ania_i_Kropka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Grejsa 2 ciągu tygodnia straciła wszystko. Jej świat się zawalił. Najpierw odeszła jej Pani, kilka dni później rozchorował się i trafił do szpitala Pan. Na domiar złego syn właścicieli odmówił zajęcia się sunią i przyprowadził ją do schroniska. Sunia z kanapy trafiła do boksu. W jeden dzień z kochanego i rozpieszczanego kanapowa stała się jednym z wielu psów, które czekają w schronisku na leprze jutro. Gdy tydzień temu zobaczyłam ją po raz pierwszy była w totalnej rozsypce. Leżała w swoim boksie i nie reagowała na nic, ani na wołanie ani na smakołyki. Gdy zabrałam ją na spacer sunia nie widziała świata poza furtką do schroniska. Nic po za nią nie istniało. Grejsa ciągnęła w jej stronę jak oszalała nie reagowała na wołanie, jedzenia. Dzisiaj była już zupełnie innym psem. Gdy Arek ( nasz miłośnik rottków) zabrał ją na spacer, sunia pokazała jaka jest naprawdę: przeurocza, kochana i bardzo towarzyska. Cały czas mogłaby być głaskana i przytulana. Okazało się, że sunia zna podstawowe komendy, siad, leżeć, zostań i daj łapę oraz daj głos. Grejsunia to typowy domowy pieszczoch. Całe życie mieszkała w bloku. Grejsa jest bardzo drobna. Wygląda jak szczeniak. Waży 25kg. Ma ok. 4 lat. Do adopcji zostanie oddana po sterylizacji. A oto kochana Grejsa Quote
Ania_i_Kropka Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Grejsunia pokazuj się wszystkim Quote
majqa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Kolejna Piękność tej rasy...:-( Pędź na pierwszą stronę suniu !!! Quote
Rafal84 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Gresja jest fajna ,mialem okazje ja w sobote widziec :) i pomimo respektu do psow tych ras spodobala mi sie :) Hopaj. Quote
rotek_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 słodka psiuńka...wieczorem wstawimy ja na allegro i na alegratke... sprobuje umieścić ja na stronie fundacji rottka no to szukamy małej domu:loveu: Quote
rotek_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 narazie allegro.... reszte zajmę sie jutro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=273633758 Quote
rotek_ Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 robiłam allegro na szybkiego..proszę podjacie jakiś kontakt do was Quote
Ania_i_Kropka Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Dziękujemy z pomoc Kontakt do mnie tel 693633211 mail psy-olsztyn@o2.pl Grejsa jest już po sterylizacji. Quote
Areeek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Grejsa jutro pojdziemy na dluuuuuuugi spacer ;) Quote
Areeek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dzisiaj grejsa byla ze mna, p.Jagoda i suczka z jej klatki Quote
majqa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nie schodź z pierwszej stronki Grejsuniu !!! Wspinaj się po nowy domek !!! Quote
rotek_ Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 grejsa ma obserwatora na allegro... mozę podać na aukcji link do dogomanii??? tutaj jest o wiele więcej pochwał .... a widać ze sunia jest naprawdę wyjątkowa:loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Możesz podać. Sunia jest przeuuurocza. Typowy domowy pieszczoch, który kocha wszystkich i wszystko. wiemy na pewno, że dogaduje się z innymi psami i toleruje koty. Quote
Areeek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Grejsunia hooooooop na pierwsza wracaj ;) Quote
Ulka18 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='rotek_']robiłam allegro na szybkiego..proszę podjacie jakiś kontakt do was Rotku, a moze by dac to zdjecie na miniaturke? Jest naprawde wzruszajace :bigcry: i moze zlapaloby kogos za serce :kciuki: Quote
rotek_ Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 to dopiero w nastpej aukcji... w trakcie trwania nie da sie zmienić... już kiedyś probowałam:shake: Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 To jeszcze jedno.. W sobotę byla na spacerze z szaloną, półtoraroczną pointerką, która właziła jej na głowę, nie okazała jej zniecierpliwienia. Quote
majqa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Serce się kraje, gdy się patrzy na ten cudny pychol !!! :shake: W górę suniu !!! Quote
Ania_i_Kropka Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Grejsa to niezwykle kochana i radosna sunia. Quote
Ania_i_Kropka Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Grejsa ma nowego kolegę w boksie, uroczego Grega. Quote
Recommended Posts