basia Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Czas płynie nieubłaganie ... Rotti .. pamiętamy .. ['] Quote
diabelkowa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 i mimo ze czas leci tak trudno jest sie nam pogodzic z takimi rzeczami... Quote
*zaba* Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kolejna dogomanka od nas odeszla Talcott [*] Quote
bea100 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='*zaba*']Kolejna dogomanka od nas odeszla Talcott :-( Są już nasze dziewczyny razem i na pewno mają o czym pogadać, Rotti, Sabina1, Talcott....dla Talcott i dla nich [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
bea100 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Rottinko, brakuje mi Ciebie, nadal brakuje mi zwykłych takich rzeczy...to tak jak wspomniałam Twoje ostatnie "randkowe" butki i to jak ich szukałaś po Poznaniu i jak się nimi cieszyłaś Quote
tufi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 elapieczus1 napisał(a):1 lipca minęły 4 lata :( (*) To już 6 lat. A wspomnienia wciąż żywe... Quote
Alicja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [FONT=Arial].... Rotti dla Ciebie [/FONT] Quote
Tomo 2 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Byłem dziś w ten zaduszny dzień na cmentarzu u Roti . Było pełno kwiatów i zniczy - były też niebieskie , czyli wielu o niej pamiętało Zapaliłem niebieski znicz od Was wszystkich co pamiętacie, a nie możecie pochylić się nad grobem w by powspominać wspólne chwile . Quote
Alicja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Tomo 2']Byłem dziś w ten zaduszny dzień na cmentarzu u Roti . Było pełno kwiatów i zniczy - były też niebieskie , czyli wielu o niej pamiętało Zapaliłem niebieski znicz od Was wszystkich co pamiętacie, a nie możecie pochylić się nad grobem w by powspominać wspólne chwile . ......dziękuję Quote
basia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dzięki Tomo. 1 listopada wiele razy w myślach wspominałam Roti ... :( Nie mogę uwierzyć, że to już tyle czasu .. :( Quote
Agga Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Tomo dzięki. Chociaż pewnie każdy z nas zrobiłby tak samo. Ja w domu we Wszystkich Świętych wspominałam Elę. Wspominałam także moją koleżankę, umarła w maju przed Elą. Mimo, że tyle lat już minęło, jakoś ciężko się z tym pogodzić. Od lat u mnie na półce stoi Twoje zdjęcie z Boryskiem. Elu [`] Quote
basia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Agga, piękna fotka. A tak w ogóle to jak się mają psy Roti? Quote
paros Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='bea100']:-( Są już nasze dziewczyny razem i na pewno mają o czym pogadać, Rotti, Sabina1, Talcott....dla Talcott i dla nich [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] i Paula z Krakowa (skarabeusz37) odeszła nagle 4 lata temu w wieku 28 lat ['] wątek o Pauli Quote
bea100 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Rottinko- potęskniłam, powspominałam... Tomo- dzięki niezawodny przyjacielu... Quote
diabelkowa Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ilekroc tu wchodze zawsze jakas lezka poleci... :( Quote
Recommended Posts