Kisses Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 W końcu przeczytałam cale... :-( Rotti... [*] Quote
bea100 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Azir']Tym bardziej, że bywała z psami właśnie na Cytadeli. Wiem, byłam tam z nią i jej psami na spacerze, Rotas wytarzał się w liściach, Ela się śmiała i mówiła na niego miłośnie "Panie Liściasty"...to było jeszcze przed jej chorobą...tak niedawno...a tak dawno... :-( Teraz nie jeżdżę do Poznania i nie zajrzę na Cytadelę. Bo nie ma Eli. Tomo2- jesteś nieoceniony i ja już nie wiem jak Ci mam dziękować :loveu: PS Patrzę do góry i uśmiecham się do Ciebie Rottinko urodzinowo. Quote
mineralna_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 (edited) Rotti ... (*) (*) (*) Edited January 17, 2013 by mineralna_ Quote
Finetta Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Minęło 5 lat. Rotti Musiałaś byc Wspaniałym Człowiekiem,skoro pamięc o Tobie tu na Dogomanii przetrwała. Quote
Justa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 ['] Elu, wciąż pamiętamy.. A ja doskonale pamiętam ten dzień. 1 lipca 2004r. Trudno uwierzyć, że to już tyle czasu.. Quote
stratoos Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 5 lat... [*] Rotti, nie znałam Cię osobiście, ale z tego co tu wyczytałam, byłaś wspaniałą, wyjątkową osobą. Będziesz zawsze w naszych sercach [*] [*] [*] Quote
Saint Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Elu.. To już 5 lat. Wrzuta.pl - Eric Clapton - Tears in Heaven 'Would you know my name if I saw you in Heaven? Will it be the same if I saw you in Heaven?' Quote
*zaba* Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Elu,czas plynie tak szybko ... Spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza zostana po nich buty i telefon gluchy tylko to co niewazne jak krowa sie wlecze najwazniejsze tak predkie ze nagle sie staje potem cisza normalna wiec calkiem nieznosna jak czystosc urodzona najprosciej z rozpaczy kiedy myslimy o kims zostajac bez niego Nie badz pewny ze czas masz bo pewnosc niepewna zabiera nam wrazliwosc tak jak kazde szczescie przychodzi jednoczesnie jak patos i humor jak dwie namietnosci wciaz slabsze od jednej tak szybko stad odchodza jak drozd milkna w lipcu jak dzwiek troche niezgrabny lub jak suchy uklon zeby widziec naprawde zamykaja oczy chociaz wiekszym ryzykiem rodzic sie niz umrzec kochamy wciaz za malo i stale za pózno Nie pisz o tym zbyt czesto lecz pisz raz na zawsze a bedziesz tak jak delfin lagodny i mocny Spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza i ci co nie odchodza nie zawsze powróca i nigdy nie wiadomo mówiac o milosci czy pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwsza KS. JAN TWARDOWSKI Quote
Folen Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jak ten czas szybko leci... "Umarłych wieczność dotąd trwa, dopóki pamięcią im się płaci..." Quote
Ewa i flatki Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 5 lat na Dogomanii, od razu trafiłam na wątek Eli, jej choroby i nadziei, że pokona... Śpij spokojnie Dziewczyno - pamiętamy ['] Quote
bea100 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Do not stand at my grave and weep; I am not there. I do not sleep. I am a thousand winds that blow. I am the diamond glints on snow. I am the sunlight on ripened grain. I am the gentle autumn rain. When you awaken in the morning's hush I am the swift uplifting rush Of quiet birds in circled flight. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry; I am not there. I did not die. Quote
Tomo 2 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No i znowu przeleciał rok . Zbliżamy się do dnia zadumy i wspomnień. Jak ten czas szybko leci , bylaś znami i jesteś z nami na zawsze w naszych sercach i umysłach . Pewnie każdy z nas ratujący psy , myśli co byś zrobiła w jego sytuacji . Wiem że nas duchowo wsperasz w trudnych sytuacjach i podnosisz po porażkach , czujemy to. Będę i zapale w Waszym imieniu jak co roku światełka . Quote
bea100 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dziękuję Ci Tomo niezawodny przyjacielu. Quote
Agga Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Tomo serdeczne dzięki. Ja w Opolu zapalę niebieski znicz dla Eluni. A tutaj wirtualny: Quote
Tomo 2 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witajcie . Na pewno czułyście to , zapaliłem rano niebieskie światełka na grobie Rotti , było dużo kwiatów i inne znicze też się już paliły . Widac wielu o niej pamięta Roti pamiętamy o Tobie dzięki że czuwasz nad nami . Dzięki że na innych cmentarzach też zapaliliście niebieskie światełka . Quote
Justa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ['] Elu, ile to już czasu palimy dla Ciebie dogomaniackie światełka.. Quote
Recommended Posts