diabelkowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ty wiesz jak bedzie najlepiej zostawiam to Tobie i Bogu... Quote
agara Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 zauważyliście? to już 3 rok będzie 2 lipca... :* Rotti, życie jest niesprawiedliwe... ;( Quote
asia40 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wiecie, mam te chusty z logo dogomanii, sa zawsze w moim samochodzie i kiedy na nie spoglądam moje myśli biegną do Rotti. Quote
Agga Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 To taki symbol. Ja mam jej zdjęcie z wystawy w Katowicach. Jest na niej z Borsykiem. Quote
bea100 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Malta-GD napisał(a):zauważyliście? to już 3 rok będzie 2 lipca... Zauważyliśmy...my to wiemy. W tym przypadku mówienie że ,,czas goi rany" się nie sprawdza... Quote
Agga Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dziś u Eli zapłonął od nas znicz.Tomo dziękuję za spotkanie. [`] Quote
samograj Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Agga napisał(a):Dziś u Eli zapłonął od nas znicz.Tomo dziękuję za spotkanie. [`] DZIĘKUJĘ W IMIENIU WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH!!! Quote
*zaba* Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Agga napisał(a):Dziś u Eli zapłonął od nas znicz.Tomo dziękuję za spotkanie. [`] Dziekuje za ten znicz... Quote
tufi Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dziś mijają trzy lata, odkąd Ela odeszła od nas. Zapalę znicze od nas. Quote
sota36 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Zapal - dziekujemy - Elu nie znalam Cie,nie mialam czans poznac, ale wiem,ze bylas cudowna osoba! Odpoczywaj w spokoju. Quote
*zaba* Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dla Ciebie Rotti Opiekuj sie nadal naszymi futrzakami,tam gdzie jestescie szczesliwi. Quote
Tomo 2 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dziś byliśmy z Aggą i zapaliliśmy parę zniczy , od siebie , ale też w imieniu tych Wszystkich którzy nie mogli być a pamietają ./wiem że Bea ,Samograj ,zaba i wielu wielu innych pamiętają./ Jest to wspaniałe że pamięć o niej i o tym wszystkim co robiła jest w Waszych sercach . Dziękuje w jej imieniu jesteście wspaniali. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ja również zapalam wirtualnego znicza Pamiętam tamten dzień i pamiętać będę jeszcze długo, długo... Quote
Acia_ Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 O jejQ Elu... ... czytałam cały wątek... ... [*] [*] [*] [*] [*] ... ... :( :( :( :( :( :( :( :( Quote
ewelinka_m Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Elu będziesz zawsze w naszych sercach.. śpij spokojnie.. Quote
*zaba* Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Tomo 2']Dziś byliśmy z Aggą i zapaliliśmy parę zniczy , od siebie , ale też w imieniu tych Wszystkich którzy nie mogli być a pamietają ./wiem że Bea ,Samograj ,zaba i wielu wielu innych pamiętają./ Jest to wspaniałe że pamięć o niej i o tym wszystkim co robiła jest w Waszych sercach . Dziękuje w jej imieniu jesteście wspaniali. Dziekuje Tomo 2 za pamiec i za znicz od nas. Quote
Agga Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Tomo 2']Dziś byliśmy z Aggą i zapaliliśmy parę zniczy , od siebie , ale też w imieniu tych Wszystkich którzy nie mogli być a pamietają ./wiem że Bea ,Samograj ,zaba i wielu wielu innych pamiętają./ Jest to wspaniałe że pamięć o niej i o tym wszystkim co robiła jest w Waszych sercach . Dziękuje w jej imieniu jesteście wspaniali. Tak zapłonęły znicze, kwiatki stanęły w wazonie. 3 lata, czas tak szybko nam umyka. Quote
Dina2 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czas mija nieubłaganie. 3 lata temu urodził mi się syn, a kilka dni potem umarła Ela:-( Quote
bea100 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Tak, pamiętam, pamiętamy. Trzy lata. Ona tu jest i będzie z nami. Dziekuję i dziękujemy Wam kochani za światełka dla Rotti ["] Quote
anetta Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 To JUZ 3 lata...strasznie...strasznie szybko ten czas mija... ['] Quote
Recommended Posts