karcia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 nie wiem co napisac... juz duzo czasu uplynelo; a Wy wszyscy nadal tak mocno pamietacie; Rotti na pewno byla wspaniala osoba. Wierze, ze jest teraz szczesliwa i juz zawsze taka bedzie. Hisoria bardzo sciskajaca serce. Wiem, ze cos musze po prostu napisac; a kompletnie nie wiem co. Rotti naprawde mam nadzieje; ze jestes szczesliwa; musi tak byc. Quote
bea100 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 karcia napisał(a):nie wiem co napisac... juz duzo czasu uplynelo; a Wy wszyscy nadal tak mocno pamietacie; Rotti na pewno byla wspaniala osobą... Była i jest. Myślę też, że czasem wpada tu do nas na dogo bo nie może byc inaczej... PAMIĘTAMY ( a ja bardzo za nią tęsknię) Quote
Rybc!a Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Bez Ciebie tak pusto i oczom i ustom, Śmiech schował się w kącie i śni. Wieczory się dłużą, bo czasu zbyt dużo, Nikt bliski nie puka do drzwi. Tak wiele jest złego, szarego, groźnego, Że smutno i płakać się chce. Mijają soboty, pamiętaj więc o tym, Że komuś bez Ciebie tak źle! Quote
BeataSabra Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='samograj'] {*}(*):-( :-( :-( Quote
diabelkowa Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 a ja dalej nie potrafie uwierzyc ze dogomaniacy umieraja ... moze to dziecinne no ale jednak ... Quote
Agata psiara Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Minęło już 2,5 roku od tamtego dnia a ja dopiero tu trafiłam... Przeczytałam to wszystko ze łzami w oczach i wciąż nie mogę w to uwierzyć...Nie znałam jej osobiście, a czuję jakbym straciła kogoś bliskiego...A to minęło już tyla czasu... Mam jedno pytanie: DLACZEGO?... Rotti, wierzymy że jest Ci teraz lepiej, że jesteś szczęśliwa... Nigdy o Tobie nie zapomnimy... Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Jak patrzę na posty Rotti czuję jakby była tu nadal. To nie możliwe, że tak usmiechnięta osoba, dobra i kochana znikneła:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
BeataSabra Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Rotti w piątek zmarła moja Kochana Sąsiadka zaopiekuj się Nią prosze Cie A 11 grudnia byla czwarta rocznica śmierci mojej Babci Quote
Justa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 lada chwila święta... a Ty masz TAM święta cąły rok, prawda? ['] Quote
samograj Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ROTTI, NASZ ANIOŁKU!!! CZUWAJ NAD NAMI!!! Quote
bea100 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wierzę , że tak jest...zaraz u nas Święta...kochana Rottinko masz całe moje serce :loveu: Quote
Agga Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ELa na pewno wraz z naszymi piechami ma święta. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Rotti, Wesołych Świąt dla Ciebie i tych wszystkich duszyczek, które nas opuściły a są wokół Ciebie... Quote
zpr Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Rotti, Wesołych Świąt dla Ciebie i tych wszystkich duszyczek, które nas opuściły a są wokół Ciebie... Równiez i ja się pod tym podpisuję! Dla Rotti :candle: :candle: :candle: Quote
samograj Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 CZY TAM TEŻ MACIE PASTERKĘ??? ROTTI, BÓG SIĘ RODZI - ty jesteś tego świadkiem, wiem to!!! Quote
Agga Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Rotti kochana spędzasz święta z naszymi pupilami. Quote
diabelkowa Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Tobie to dobrze nie musisz zmywac po gosciach .... tesknimy .... Quote
bea100 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 I ,,poświętach"...ale tam gdzie Ty jesteś Rottinko masz tylko same Święta, wiem to a tak piszę, bo bardzo mi Ciebie brakuje i naszych codziennych pogaduch no i byłabyś z Łukasza dumna bo tak wiele się przez te 2 lata zmieniło, obronił się na 5 i dzisiaj właśnie poszedł do nowej pracy, siedzę samotnie i się denerwuję i piszę do Ciebie bo wiem, że Ty czuwasz i wszystko musi być dobrze...:loveu: Quote
Recommended Posts