Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
Ona nie umarla - wole myslec, ze odeszla do lepszego swiata!

właśnie!!!

I napewno często zagląda na Tęczowy Most (w końcu to część Nieba) i spotyka się z naszymi poprzednimi zwierzakami

• Posted

bellatriks napisał(a):
    właśnie!!!

I napewno często zagląda na Tęczowy Most (w końcu to część Nieba) i spotyka się z naszymi poprzednimi zwierzakami

• - mysle, ze Ona je kocha - i za nas i za siebie - tak mocna....
    Ucaluj Rotti ode mnie Atosa!!!!

Posted

Byliśmy dziś razem z Payem i Agga "u Rotti":-( Zapaliliśmy niebieski znicz..... Agnieszka zrobiła kilka fotek także jak wróci do domu napewno wstawi je na forum:sad:

Posted

Dopiero teraz dojrzałam ten temat :( Wszystko się działo jak ja też byłam poważnie chora. I się popłakałam.Jakie to życie jest okrutne i niesprawiedliwe. :-( :-( :-(

• 2 weeks later...
    Posted

Czesc Rotti, od chwili Twojego odejscia nie zagladalam na Dogomanie, Ty bylas jednym z powodow........ Nawet nie pamietam starego nicku ..... niewazne. Wiesz ze mysle o Tobie czesto, pomimo zabiegania, zawilosci, nadmiaru w glowie - regularnie przepychasz sie pomiedzy innymi przyziemnymi myslami i "nachodzisz" mnie niespodziewanie, odwiedzasz mnie dosc regularnie - co kilka dni ;) moze kiedys mi powiesz dlaczego? Na swieta bylam w Polsce, przycumowalam tez do Poznania, moim glownym planem bylo wpasc na Cytadele ....... ale stchorzylam, najzwyczajniej w swiecie ....... Chyba nie chcialam odwiedzic tego miejsca po ktorym nie bedziesz juz spacerowac i wkurzac sie na nadwrazliwe mamusie ;) moze gdybym zaszla na Cytadele - ostatecznie dotarloby do mnie ze odeszlas? Moze to by byla ta kropka nad "i", i ...... chyba sie boje tej kropki .......
    Ok, dosyc tych lez! Jest sobota wieczor, pewnie siedzialabys w tej chwili na gg :razz: nie myle sie co? :evil_lol: albo meczyla Rottiego w wannie.
    A poza tym ......... czy Ty widzisz co sie tu dzieje na topicu? Tyle ludzi ...... tak dlugi czas .......

A! No i oczywiscie masz usciski od Milucha i Tokia.
    Pamietasz gdy na haslo "Rotti" Milo puszczal sie w szalenczym pedzie w Twoim kierunku? A bylas seeeeeetki metrow od nas, rozpoznawal Cie fenomenalnie :lol:
    Trzymaj sie cieplutko, u nas paskudna pogoda.
    No to narazie pa pa

• 4 weeks later...
    Posted

Mimo, że Rotti, której nie znałam nawet z forum, umarła gdzieś 1,5 roku temu, zapalam i tak świeczke
    [*]
    [*]
    [*] Psiarze są jedną wielką rodziną... i gdy jednego zabraknie :-(

Kazdego mogło i moze spotkac ta choroba na którą jeszcze nie ma leksrtswa.... jeżeli będzie.... Wszytsko w rękach naszych lekarzy:placz:

Posted

Psiarka napisał(a):

• Ktoś kogo nie znałam umarł i to boli... Pamiętam jak zabito mi brata... :((
  • nie rozumiem .... zabito Ci brata ?? :-( :crazyeye: :-(