Yorczka Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Sota36 - bardzo mądre słowa zgadzam się w 100 % (chciałabym wiedzieć co znajduje się za tęczowym mostem) Ja też niemiałam szczęścia poznać rotti ale wiem z tego co mówią dogomaniacy że była wspaniałą osobą i nawet z zdięć (w galerii dogomaniaków) wnioskuje że była bardzo sympatyczną osobą.... Quote
Koma Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 mój wujek dziś dołączył do Rotti :( ['] spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą... Quote
bellatriks Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Koma dla Twojego wujka [*] [*] [*] Quote
Dominika1987 Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Rotti ['][']['] Koma przykro mi......:-( ['] Quote
Saint Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Rotti - zamiast słów miejsce w głębi serca ['] Ty wiesz o czym mówie :* Quote
sota36 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Kochani- wiece co jest najgorsze? Kiedy odchodzi czlowiek pozostawia po sobie tyle sladow, jak pisalam nie mialam szczescia poznac Rotti, ale bardzo poruszyl mnie Jej profil i data ostatniego logowania ... Rotti - wiemy, ze wszystkie stworzenia tam, za Teczowym Mostem sa w bardzo dobrych rekach- dziekujemy Ci za to! I Ty jestes szczesliwa, w domu Pana. Quote
Daisunia Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 :( ['] no i sie poryczałam ..... ['] dopiero na ten topic trafiłam .... wiecie co jest najpiekniejsze? że WSZYSCY tak ją wspieraliscie w tych najcięższych momentach , nie no...... nie mam juz chusteczek... :( Rotti - nie znałam Ciebie ale z Twoich postów wynikało że byłaś pogodną osobką o wielkim NAPRAWDĘ wielkim sercu !!! i taką ciebie zapamietam <ryczy> Quote
borsaf Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Pozwolcie, że wkleje i tutaj, dla Rotti, dla nas... przepiekną, nastrojowa, współczesna kolędę. Ze wspaniałą muzyka Preisnera mogę tego słuchac stale. Ta kolęda wbrew pozorom nie jest smutna, jest nastrojowa ale tez optymistyczna, zwłaszcza druga zwrotka. Kolęda dla Nieobecnych A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawia się cienie, Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny blask Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Ref. Przyjdź na świat By wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas Puste miejsce przy stole Jeszcze raz Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, Ze są puste miejsca przy stole. Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie. Ref Słowa Sz. Mucha, Muzyka - Preisner Quote
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 ["] ["] ["] a lzy same naplynely do oczu ... Quote
Saint Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 wklejalem juz tu kiedys ta kolede. Rotti - ['] Quote
Yorczka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 no tak - i kolejny dzin bez rotti <*><*><*><*><*> ['][']['][']['][']['] (`)(`)(`)(`) Quote
Betina Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Nie będe płakać (choć mam taką ochotę:-() bo Rotti by tego napewno nie chciała ['] ['] ['] ['] Quote
bellatriks Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 taki mam jakiś dzisiaj nastrój, że najchętniej cały dzień bym przesiedziala tu.....u Rotti..... [*] Quote
Mi. Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 (*)(*)(*) gdzie rotti napisała u nas posty?? To tak na poboczu wciąż nie moge uwierzyć że jej nie ma....już nie będzie:placz: :-( :placz: :-( łzy lecą......... Quote
bellatriks Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 nawet w tym temacie jest ich kilka:roll: z tego co pamiętam rzecz jasna.. a dziś finał byl WOŚP.. [*] [*] [*] Quote
sota36 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 *luthien* napisał(a):(*)(*)(*) gdzie rotti napisała u nas posty?? To tak na poboczu wciąż nie moge uwierzyć że jej nie ma....już nie będzie:placz: :-( :placz: :-( łzy lecą......... - dla mnie straszne jest, ze kiedy ogladam profil Rotti - towiem, ze toczerwone sloneczko zgg sie juz nie zapali, no i ta data Jej ostatniego logowania... Wiem, ze to juz napisalam, ale wierzcie mi - tudno mis ie z tym pogodzic.... Quote
bellatriks Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 sota36 napisał(a):- dla mnie straszne jest, ze kiedy ogladam profil Rotti - towiem, ze toczerwone sloneczko zgg sie juz nie zapali, no i ta data Jej ostatniego logowania... Wiem, ze to juz napisalam, ale wierzcie mi - tudno mis ie z tym pogodzic.... nom... SP. podrzuć mi też link do jej profilu.. Rotti.. Quote
Mi. Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 też bym chciała o to prosić....:-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :shake: Quote
sota36 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Czy oto Wam chodzi? www.dogomania.pl/forum/member.php?u=151 Quote
bellatriks Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='sota36']Czy oto Wam chodzi? www.dogomania.pl/forum/member.php?u=151tak, wielkie dzięki. właśnie przykuło moje oczy "wyślij wiadomość e-mail do użytkownika Rotti".....:-( Quote
sota36 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Masz racje - jakie to przygnebiajace, a zycie toczy sie dalej - Rotti juz nie sa potrzebne priwy, maile, czy inne wiadomosci . Quote
Recommended Posts