Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznaję, że dopiero teraz udało mi się czytnąć ten topik.. wcześniej jakoś nie byłam w stanie... po 10 stronach wysiadałam....

Rotti, czytając Twoje posty, jestem pewna, że byłaś i zawsze będziesz osobą naprawdę pogodną, energiczną i naprawdę wspaniałą. Na zawsze będziesz żyła w pamięci dogomaniaków

[*][*][*][*][*][*] :cry:

Posted

Przyznam, że teraz rzadko wchodzę na strony tego topiku, chociaż sama go kiedyś założyłam. Jeszcze rzadziej zdarza mi się tu coś napisać. :(
Może dlatego, że mnie wciąż wydaje się, że Ela żyje i że zaraz się spotkamy.
Czasem, gdy jadę autem ulicą, którą kiedyś często kierowałam się do Rotti na pogaduchy, mam ochotę Ją odwiedzić :( . A tyle Jej mam do powiedzenia... I wtedy jest mi najbardziej przykro.
Ale dziękuję Wam wszystkim w imieniu Rotti. Ona tak strasznie kochała życie i towarzystwo. Na pewno cieszy się, że dalej o Niej myślicie.
Świadczą o tym również kwiaty i lampki na Jej grobie.

Posted

Azir: to bardzo piękne i zarazem smutne, to, co mówisz... postaraj się aby Ela pozostała w Twoim sercu na zawsze jako wesoła,energiczna i wspaniała przyjaciółka. Bo ludzie żyją tak długo, jak długo żyje pamięć o nich.

• 1 month later...
Posted

bellatriks napisał(a):
takie wspomnienia muszą być okropne... a przede wszystkim bardzo smutne :cry:

Dlaczego okropne? W zadnym wypadku!!! Takie wspomnienia sa piekne i przywracaja wiare w czlowieka.
Aczkolwiek wczoraj "Filadelfia" obudzila ta niemila czesc wspomnien, ze szpitala...

Posted

Jeju, nigdy nie widziałam tego topicu a tu tak sssstrasznie smutno
['] dla niej a współczuję wspomnień, które muszą być przygnębiające
Jej historia to odbicie historii mojej cioci Marysi [']

Posted

Tak jak pisze Tufii. Te wpsomnienia nie są przygnębiające. Wspolnie spedzone chwile to miłe wspomnienia.
Bede w poznaniu 30.12. Postaram sie pojść i zapalic lampkę.

Posted

Wspomnienia to część naszego życia wśród innych i tylko od nas zależy jakie one będą .Jeśli ktos był nam, szczególnie bliski , to pamięć o nim to szczególny dar i choć jest nam przykro ,ze tej osoby nie ma już wśród nas to właśnie wspomnienie zatrzymuje cząstkę tej osoby wśród nas , daje nam poczucie bliskości .Czasem zdarza się zapłakać wspominajac , ale to już inne łzy aniżeli te który popłynęły w chwili pożegnania.Cieszmy się więc że mamy kogo wspominać .
Rotti [']['][']

Posted

Nie mialam tego szczescia poznac osobiscie tej niezwyklej osoby. Ale wlasnie uswiadomilam sobie, ze Rotti dba o naszych Przyjaciol za Teczowym Mostem - moze to wlasnie dlatego Bog powolal Ja do siebie? Bo wiedzial, ze to odpowiedni czlowiek na odpowiedznim miejscu????