Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje kochane dziewczynki...az sie poplakalam czytajac Was...

Ja zapale znicz jak pojawie sie w Poznaniu na urodzinach Paya i Pagaja...pojdziemy tam razem z Aga i Pagajka i wszystkimi, ktorzy zecca nam towarzyszyc...

A niebieskie swiatelko to Tufi jest znakomity pomysl...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo chciałabym pojechac do Rotti... Ale nie mogę niestety, nie ma takiej możliwości i niewiele mogę zrobiuć póki nie stuknie mi ta 18...

Niedługo miną 2 miesiące od kiedy Dziadek odszedł... Wczoraj moje siostra cioteczna pisała mi takie sms-y, że pomyslałam, że potrzebna jest jej pomoc... Zadziwia mnie jak dobrze się trzymam, a ona... po rpostu brak mi słów...

Niedługo też rocznica Rotti...

Ten topic zawsze wypełniał ten niezwykły spokój... A mnie nachodzi takie coś, że muszę nacisnąć "odpowiedz"... Przepraszam, jeśli nie powinnam...

[*][*]

Posted

LAZY...pojdziemy wszyscy ci co bedą chcieli....

Nie ma dnia, żebym nie myslała o Rotti....jej fotografia z Borysem stoi na mojej półce...

Justa Rotti wie, ze oniej myslisz a to najważaniejsze

Posted

Bylismy u Eli w sobote - jestem przerazona i zalamana - nie ma ZADNEJ tabliczki, ze Ona jest tam pochowana! Nie wiedzialam, gdzie postawic znicz... Na szczescie odnalazlam miejsce Jej spoczynku, ale zalamal mnie ten brak jakiejkolwiek tabliczki z imieniem i nazwiskiem... jakby Jej nigdy nie bylo..........

Posted

Tufi to przerazajace! A co z akcja dogomaniaciej tabliczki? Bo sie pogubilam i zatrzymalam sie na etapie planow...nic jednak sie nie da zrobic z naszej strony?

Posted

Tufi to jak Ty tam nie mogłas trafic to ja na bank nie trafie.... :cry:

Wiecie co to strasznie smutne i przykre :cry:

Przeciez wystarczy jedna mała tabliczka taka na krzyzu... :roll:

Tufi mam nadziej, ze bede mogła na Ciebie liczyc jak przyjade do Poznania 5 listopada, bo ja tam nie trafie niestety...

Posted

No a co z naszą akcją "tabliczka" ?

Przecież wszystko toczyło się pomyślnie !!! Jeśli brakuje kasy,to dajcie nam znać....O co chodzi ? Nie może tak być,że Ela leży w "bezimiennym grobie",nie wystarczy,że jej bliscy i MY wiemy czyj to grób....Na tym grobie musi być tabliczka informująca o tym,czyje to miejsce spoczynku i jak wspaniała osoba to była !!!

Posted

Dzisiaj mijają 2 miesiące od kiedy mój Dziadek odszedł. Dzidziu - dla Ciebie [*]

Niedługo też reocznica naszej Rotti. Rotti - dla Ciebie [*]

:cry: :cry: :cry:

Posted

Agguś, juz niedługo pójdziesz do Rotti i zapalisz świeczuszkę, malutka niebieską świeczuszkę, która spali się wielkim, świecącym płomieniem... Płomieniem z serc nas wszystkich, którym tak bardzo Jej brakuje...

Każdy pali świeczuszkę w swoim własnym sercu... I Ty tez robisz to codziennie. Rotti o tym wie.

Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej kiedy już pojedziesz do Niej i zapalisz świeczke w Poznaniu. Wierzę w to całą sobą.

[*]

Posted
Agguś, juz niedługo pójdziesz do Rotti i zapalisz świeczuszkę, malutka niebieską świeczuszkę, która spali się wielkim, świecącym płomieniem... Płomieniem z serc nas wszystkich, którym tak bardzo Jej brakuje...

Każdy pali świeczuszkę w swoim własnym sercu... I Ty tez robisz to codziennie. Rotti o tym wie.

Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej kiedy już pojedziesz do Niej i zapalisz świeczke w Poznaniu. Wierzę w to całą sobą.

[*]

Tak wiem...

Ostatnio...spratałam w biurku i nagle w moje race wpadł mi przepis na sernik od Rotti... :wink:

Smuci mnie tylko to, ze na jej grobie do tej pory nie ma najmniejszej tabliczki infromujacej, ze ona tam spoczywa...porpostu nie rozumiem dlaczego... :cry:

Posted
Dzisiaj mijają 2 miesiące od kiedy mój Dziadek odszedł. Dzidziu - dla Ciebie [*]

Przepraszam,ale w jakim sensie rocznica ???

Posted

Może źlw to ujęłam, ale niedługo 1 listopada... czyli już 4 miesiące od kiedy odeszła... w takim sensie...

Posted

Może źlw to ujęłam, ale niedługo 1 listopada... czyli już 4 miesiące od kiedy odeszła... w takim sensie...

OK,rozumiem...

Posted

wczoraj przyszly piekne obroze dla chartow do sklepu - wiem, ze Rotti o takich marzyla dla swoich chlopcow...

jakos tak dla mnie od dluzszego czasu chart = Rotti........

Posted

Zbliża się wielkimi krokami dzień, w którym łączymy się z najbliższymi. Na myśl przyszła mi dobra ROTTI.

Chciałabym ku jej pamięci zacytować fragment wiersza Baczyńskiego K.K. "Kołysanka":

"...Nie bój się nocy. Jej puchu strzegą

krople kosmosu, tabuny zwierząt;

oczy w nią otwórz, wtedy pod dłonią

uczujesz ptaki i ciche konie,

zrozumiesz kształty, które nie znane

przez ciebie idąc - tobą się staną..."

Posted

Zbliża się pierwszy listopada... Ja w Poznaniu będe dopiero 7. i mam nadzieję, że i moje światełko dla Rotti zapale...

1. listopada zapłonie rónież światełko w moim oknie... dla Rotti i dla innych.

Może przyłączycie się do mnie i światełka pojawią się w dogomaniackich oknach... :wink:

Posted
Zbliża się pierwszy listopada... Ja w Poznaniu będe dopiero 7. i mam nadzieję, że i moje światełko dla Rotti zapale...

1. listopada zapłonie rónież światełko w moim oknie... dla Rotti i dla innych.

Może przyłączycie się do mnie i światełka pojawią się w dogomaniackich oknach... :wink:

W moim domu co chwilke płonie światełko dla ROtti...

1 listpada na pewno nie zabraknie [`] dla Eluni...

Posted

U mnie też zapłonie światełko... Szczególnie, że nie będę mogła zapalić na DGM, bo nie wiem czy zdążą mi podłączyc nowy internet... :roll:

[*]