Aisha Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ........................................... Quote
ma Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 :shake: Jak to tak?? tak nagle?\?Tak szybko? :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: To nie mozliwe... Quote
Johny Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 A ja muszę o czymś napisać.Niesamowity zbieg okoliczności. Dokładnie 1go (o godzinie 22giej) piękny Ogar dał w moją Dunę nowe życie. Spodziewamy się ( o ile wszystko dobrze pójdzie) małych ogóreczków w ostatnich dniach sierpnia (lub na samym początku września). Wahałam się czy o tym napisać. Ale tu ludzki wieczny sen a tu nowe życie/ zawsze przecież jakieś życie...w tym samym dniu i o tej samej nawet godzinie. Wiem, wiem, to tylko pies...ale Ela Rotti była przy mnie i pomagała mi wychowywać i codziennie doradzała ( jak to ona) we wszystkich moich i Duni ogórkowej problemach. Znała i b.kochała moją sunię. Wszystkie pieski po Duni/ cały miot będzie nosił imię i po myślniku ,,Rotti". Tak postanowiłam. Jeśli spotkacie kiedyś moje psy po Duni na wystawach/ w katalogach...będziecie wiedzieli, że to są TE pieski... To jest jakiś znak od niej,za dużo tu zbiegów okoliczności,może nawet była przy kryciu,ale nie mogłaś zobaczyć ducha,można zacytować Sapkowskiego "Coś się kończy,coś się zaczyna" :o Quote
deina Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 "Na naszą słabość i biedę, niemotę serc i dusz. Na to, że nas nie zabiorą do lepszych gór i mórz. Na czarnych myśli tłok, na oczy pełne łez lekarstwem miłość bywa... Jeżeli miłość jest. Na ludzką podłość i małość, na oschły Boży chłód. Na to, że nic się nie stało, a zdarzyć miał się cud. Na szary mysi strach, bliźniego wrogi gest, ratunkiem miłość bywa. Jeżeli miłość jest..." ['] Quote
Guest Fiorka Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 wszystko przecież mialo byc dobrze... :cry: Juz jej nie ma...to juz koniec zadnej wspolnej akcji Rotti Rotti :( Rotti ['][']['][']['] Quote
chomica Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Podoba mi się pomysł z imionami. Maleństwa otrzymają najlepszego z możliwych patronów i stanowić będą dowód wiecznie żywej pamięci o Rotti. Johny: Te słowa bardzo tu pasują (choć myślę, że powiedział to już ktoś przed Sapkowskim :wink: ). Quote
Iska Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 Serce ogarnal przejmujacy smutek . Burza mysli.... Gdzie jest sens tego wszystkiego i sprawiedliwosc ?! Spij spokojnie Rotti. Quote
Ola&Kika Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 A ja muszę o czymś napisać. Niesamowity zbieg okoliczności. Dokładnie 1go (o godzinie 22giej) piękny Ogar dał w moją Dunę nowe życie. Spodziewamy się ( o ile wszystko dobrze pójdzie) małych ogóreczków w ostatnich dniach sierpnia (lub na samym początku września). Wahałam się czy o tym napisać. Ale tu ludzki wieczny sen a tu nowe życie/ zawsze przecież jakieś życie...w tym samym dniu i o tej samej nawet godzinie. Wiem, wiem, to tylko pies...ale Ela Rotti była przy mnie i pomagała mi wychowywać i codziennie doradzała ( jak to ona) we wszystkich moich i Duni ogórkowej problemach. Znała i b.kochała moją sunię. Wszystkie pieski po Duni/ cały miot będzie nosił imię i po myślniku ,,Rotti". Tak postanowiłam. Jeśli spotkacie kiedyś moje psy po Duni na wystawach/ w katalogach...będziecie wiedzieli, że to są TE pieski... :) :) :cry: :cry: Quote
Mokka Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Bea piękny pomysł na zachowanie pamięci o Rotti. Chylę czoła. Quote
Poświata Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Pogrzeb w czwartek o 10,30.Do Poznania jedzie grupa dogomaniaków z Wwy w składzie: Szantina, Pika, Katerinas z Markiem, Saida oraz ja. Jeśli ktoś chce przekazać ,,światełko" to czekamy ( zawieziemy, zapalimy) PS Beata&Poświata: czekam na znicz od Ciebie i Wojteckiego. Dopiero teraz tu weszłam. Znicze przekazane, a te mniejsze są od naszych małych potforków. Gdyby znały Elę napewno by do niej przylgnęły. Dzieciaki intuicyjnie wyczuwają dobre osoby Quote
bea100 Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 8 go lipca są naszej Eli imieniny............... Quote
Kika Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 8 go lipca są naszej Eli imieniny............... Tych zbiegów okoliczności za dużo, wielka szkoda, że jedziecie do Eli z tych okrutnych powodów ,a nie..............:( Quote
LUSILLE Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Bardzo dziękuję za zmianę tytułu tego topiku !!! Quote
LAZY Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 8 go lipca są naszej Eli imieniny............... To niemozliwe!!! To przeciez jakies przeslanie..szczeniaki...imieniny... :cry: Quote
Tilia Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 kochani mam pytanie natury hmmm technicznej- chodzi mi o dojazd na pogrzeb. Czy ktoś, kto wybiera sie samochodem z Warszawy lub okolic nie miałby dwóch miejsc wolnych? Dla mnie i dla Charciary. Oczywiście dorzucimy sie do paliwa. Bardzo nam zależy żeby dojechać, a pociąg (przynajmniej w moim przypadku) prawdopodobnie odpada :( pozdrawiam Quote
Madziorek Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Brak mi słów, tylko łzy same napływają do oczu :( Quote
tufi Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Dostalam dzis pierwsze wplaty od Was - wypisze tu miasta i kwoty, bo nie wszystkich potrafie zidentyfikowac po miescie: Przemyśl - 40 Bielsko-Biala - 50 Kraków - 30 Szczecin - 10 Koszalin - 20 Warszawa - 50 + 50 + 10 +10 + 20 Wieluń - 10 Gorzów Wlkp. - 20 + 30 Gubin - 30 Na dzis uzbieralo sie od Was 380zl - dziekuje Do tych, ktorych rozszyfrowalam, zaraz wysle potwierdzenia Kupimy tez kilka niebieskich swiatelek - zeby Elcia wiedziala, ze byla dla nas jasnoscia i przykladem w wielu dziedzinach Quote
Recommended Posts