PIKA Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 I ja tez i ja tez ta wiara :angel: :angel: :angel: Quote
tufi Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Wszystko przekazemy, nie ma obaw. :) A w najblizszych dniach jestesmy umowione z Azir na kawe, by omowic kilka dreczacych nas spraw :-? Quote
PIKA Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 A w najblizszych dniach jestesmy umowione z Azir na kawe, by omowic kilka dreczacych nas spraw :-? Tuffi, a co was dręczy? :( Można jakoś pomóc ? :-? Quote
tufi Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 A, to takie rozne sprawy "techniczne" - wiadomo, ze rachunki przychodza dalej itp itd... ;) Quote
tunio Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Tufi a kiedy bedziecie sie widziec z Rotti moglabys sie spytac jak to z ta klubowka ? :roll: Kto zglasza,kiedy placic itp :roll: Quote
tufi Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Carr - do klubowki jeszcze mnostwo czasu, to akurat nie jest najpilniejsza sprawa, naprawde :) Poza tym pewnie sama Rotti sie gubi w tym, kto, co i jak, wiec nie ma sensu jej zadreczac takimi pytaniami. Pogadamy o tym po jej operacji, do ktorej jednak ma podobno dojsc - mam nadzieje, ze dzis dowiemy sie z Agga czegos wiecej. :) Quote
PIKA Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Carry a Ty uważasz, że Rotti w głowie teraz klubówka i że ma siłe o tym mysleć? :roll: Quote
tunio Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 PIKA teraz na pewno sily nie ma,ale po prostu niechcialabym aby zostala zawalona wystawa,ktora jej najwiecej radosci daje.Ale dobrze,wiecej sie nie odzywam. Pozdrowcie ja cieplo od nas. Quote
anetta Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Ja sie przylanczam do lazncuszka pozdrowien!!!!!! :angel: Zdrowko Rotti :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
bea100 Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 Carry a Ty uważasz, że Rotti w głowie teraz klubówka i że ma siłe o tym mysleć? :roll: No to ja Ci tutaj napiszę, ze owszem, w głowie jej klubówka i ona o tym myśli i marzy. Ja ją znam :P To jej najwieksza radość i dobrze, że tego pilnujesz Carreńko 8) Quote
tufi Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Co tu tak ucichlo? Gdzie Wasze kciuki, dobre mysli i energia? Dzis z Agga idziemy do naszej Elci, mam nadzieje, ze uzbiera sie spory ladunek dobrej energii do przekazania - do dziela dogomaniacy! We wtorek wyraznie sie ucieszyla z tej duchowej "przesylki" :) Quote
Gocha Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Co z Rotti słychać??? wyszła już ze szpitala, ??? Quote
Samba Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Alez jestesmy! Gromadzimy dobra energie i wysylamy lotem blyskawicy Quote
malawaszka Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 No ja nieustannie trzymam kciuki a energię będę przesyłać ze zdwojoną siłą będę przesyłać jak dziś będziecie u Rotti :P :angel: Quote
tufi Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Niestety Elcia nadal jest w szpitalu i potrzebuje Waszego silnego wsparcia energetycznego - wysylajcie dobre fluidy, a my dzis z Agga ponownie przekazemy Jej dobre mysli od Was :) Quote
00000 Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Dla mnie już cały czas dogomania nieodmiennie będzie się wiązać z Rotti - moje ciepłe myśli są przy niej nieustannie, zwłaszcza, kiedy TU przebywam :D Ps. Rotti była pierwszą osobą jaką zobaczyłam "na żywo" wśród całego bractwa Dogomaniaków :lol: Quote
banjo Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Dla Rotti cały czas leci bardzo dobra energia od nas i pewnie już jest lepiej co? :wink: Quote
PIKA Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 No jasne, ze przesyłamy i energie i pozdrowienia :bigok: Tylko nie zawsze głosno :wink: Quote
Aleksandra Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Biedna Ela.... Oby jak najszybciej juz mogła wyjść.... Quote
Myszka.xww Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Trzymamy - stale i nieprzerwanie. Slemy fluidy ciągle 8) Quote
bea100 Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 A ja razem z Szantinką=podwójna dawka energii i wiele, wiele ciepłych i dobrych myśli.... :Fade-col: Quote
Bila Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Ja z Bilbasem również, mamy obiecany spacer na Cytadeli. Buziaczki Rottasku, mam nadzieję, że szybciuteńko wrócisz do nas. :) :) Quote
jenn Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 tufi koniecznie przekaz Eli pozdrowienia i zyczenia jak najszybszego powrotu do zdrowia, psiakow i do nas, myslimy o niej jenn i Cynka Quote
LUSILLE Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Ja przesyłam pozytywną energię ze zdwojoną mocą (mam moc po porannym szoku !!!!!!!!!!!!!! :o ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Quote
_Judyta_ Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Ela, wracaj do zdrowia w charcim tępie!! Nie daj się tam przetrzymywać w szpitalu, wychodź tu do nas szybciutko bo jak Cię nie ma to słoneczko nie chce świecić :wink: Buziaki z Pragi i całe tony i litry pozytytwnych fluidów Ci posyłamy! Quote
Recommended Posts