Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A w najblizszych dniach jestesmy umowione z Azir na kawe, by omowic kilka dreczacych nas spraw :-?

Tuffi, a co was dręczy? :( Można jakoś pomóc ? :-?

Posted

Carr - do klubowki jeszcze mnostwo czasu, to akurat nie jest najpilniejsza sprawa, naprawde :)

Poza tym pewnie sama Rotti sie gubi w tym, kto, co i jak, wiec nie ma sensu jej zadreczac takimi pytaniami.

Pogadamy o tym po jej operacji, do ktorej jednak ma podobno dojsc - mam nadzieje, ze dzis dowiemy sie z Agga czegos wiecej. :)

Posted

PIKA teraz na pewno sily nie ma,ale po prostu niechcialabym aby zostala zawalona wystawa,ktora jej najwiecej radosci daje.Ale dobrze,wiecej sie nie odzywam.

Pozdrowcie ja cieplo od nas.

Posted
Carry a Ty uważasz, że Rotti w głowie teraz klubówka i że ma siłe o tym mysleć? :roll:

No to ja Ci tutaj napiszę, ze owszem, w głowie jej klubówka i ona o tym myśli i marzy. Ja ją znam :P To jej najwieksza radość i dobrze, że tego pilnujesz Carreńko 8)

Posted

Co tu tak ucichlo?

Gdzie Wasze kciuki, dobre mysli i energia?

Dzis z Agga idziemy do naszej Elci, mam nadzieje, ze uzbiera sie spory ladunek dobrej energii do przekazania - do dziela dogomaniacy!

We wtorek wyraznie sie ucieszyla z tej duchowej "przesylki" :)

Posted

Niestety Elcia nadal jest w szpitalu i potrzebuje Waszego silnego wsparcia energetycznego - wysylajcie dobre fluidy, a my dzis z Agga ponownie przekazemy Jej dobre mysli od Was :)

Posted

Dla mnie już cały czas dogomania nieodmiennie będzie się wiązać z Rotti - moje ciepłe myśli są przy niej nieustannie, zwłaszcza, kiedy TU przebywam :D

Ps. Rotti była pierwszą osobą jaką zobaczyłam "na żywo" wśród całego bractwa Dogomaniaków :lol:

Posted

Ja z Bilbasem również, mamy obiecany spacer na Cytadeli. Buziaczki Rottasku, mam nadzieję, że szybciuteńko wrócisz do nas. :) :)

Posted

tufi koniecznie przekaz Eli pozdrowienia i zyczenia jak najszybszego powrotu do zdrowia, psiakow i do nas,

myslimy o niej

jenn i Cynka

Posted

Ja przesyłam pozytywną energię ze zdwojoną mocą (mam moc po porannym szoku !!!!!!!!!!!!!! :o ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

:D

Posted

Ela, wracaj do zdrowia w charcim tępie!! Nie daj się tam przetrzymywać w szpitalu, wychodź tu do nas szybciutko bo jak Cię nie ma to słoneczko nie chce świecić :wink: Buziaki z Pragi i całe tony i litry pozytytwnych fluidów Ci posyłamy!