Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szantina to super, że będa zdjęcia :angel: :angel: A akuratnie ta robota mnie nie przeraża, jest dla mnie wręcz przyjemnością :lol: i łapaniem wprawy, :roll: bo ja się cały czas mozliwości "kompa" ucze :oops:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Qrcze muszęcoś powiedzieć: Tak cudownych ludzi i tak dobrz zorganizowanej akcji to jeszcze w życiu nie widziałam! To jest coś wspaniałego że tak wszyscy stoją murem aby komuś pomóc. To jest naprawdę cudowne! Ja jestem od niedawna na dogomani ale ale jestem zachwycona i obiecuję , że choć jest nam ciężko (finansowo) to wpłacę napewno choć 10 zł.

Za Rotti trzymam kciuki, nie o to by wyzdrowiała ( bo napewno wyzdrowieje) ale o to by jej chumor i nadzieja nie opuszczała i choć jej nie znam to życzę wiele dobrego i mam nadzieję że gzdieś kiedyś się poznamy z Rotti i z innymi ludzmi z tąd!

Posted

No i po spotkanku.....

W miłym towarzystwie ( ludzkim i psim) , przy ładnej pogodzie i pysznym jedzonku - Boguś wielkie dzięki za rolę kucharza.

Nasza Rottinka troszkę się źle poczuła ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło ( kurcze a ja musiałam tak wcześnie wracać :cry: )bo imprezka trwała nadal...

A jak było sami zobaczycie , tylko PIKA musi jeszcze troszkę popracować nad zdjęciami.

Już czekam na następne spotkanie z ROTTI i jej wspaniałymi psiakami.

Pozdrawiam

Posted

Było wspaniale...sami zobaczycie :D (Pikuś, nie mogę się doczekać zdjęć pospiesz się kochana oki? 8) )

Rotti własnie jedzie do domku, ma jeszcze ok 150 kilometrów do Poznania, trzymajcie kciuki by dojechała szczęsliwie :roll:

Posted

Kochani - jestem nowa na dogomanii, ale chce Wam powiedziec ze po przesledzeniu Waszej korespondencji jestem dla Was pelna podziwu za wspaniale zachowanie, dowcip, no i za tzw. caloksztalt. Bardzo Wam zazdroszcze imprezki,a poniewaz mieszkam w linii prostej okolo 1 kilomera od Palacu Kultury to moze kiedys zasluze( nie tylko tym!) na zaproszenie do udzialu w jakims party! Pozdrawiam wszystkich, za Rotti trzymam kciuki i mysle pozytywnie :ylsuper: Ewa&Riva(fcr)

Posted
Było wspaniale...sami zobaczycie :D (Pikuś, nie mogę się doczekać zdjęć pospiesz się kochana oki? 8) )

No fajnie :roll: spiesze sie jak moge :niewiem:

Tylko, że ja tych zdjęć jeszcze nawet w domu nie mam 8) :lol: :lol:

Posted

PIKUNIA bardzo będę się starała żebyś już dzisiaj miała zdjęcia .Jeśli nie uda się to zapraszam serdecznie na kawkę przy komputerze :wink:

Wyjaśniając sytację pozostałym - niestety sama nie potrafię nic ze zdjęciami zrobić :( ( a wielkość ich jest .....duża).

Pozdrawiam

Posted

Szantina, dla mnie nie ma sprawy, dzisiaj, jutro, :wink: tylko nie wiem skąd Beacie przyszło do głowy, że ja te zdjęcia mam już u siebie, :lol: i mnie tak pogania :lol:

Posted
Szantina, dla mnie nie ma sprawy, dzisiaj, jutro, :wink: tylko nie wiem skąd Beacie przyszło do głowy, że ja te zdjęcia mam już u siebie, :lol: i mnie tak pogania :lol:

Ja Cię nie ,,poganiam"...ja się nie mogę doczekać (a to różnica :lol: )

Posted

hejhej :) spotkanko było bardzo miłe :) (bea100 :) :) ) cieszę się że mogłam poznać następnych dogomaniaków :)

właśnie sciągam z drugiego kompa zdjęcia, zaraz wrzucę je na serwer i dam linka :)

a Rotti na drugi dzień na coursingu czuła sie o wiele lepiej , puszczała swoje piechy samodzielnie :)

Posted
...a Rotti na drugi dzień na coursingu czuła sie o wiele lepiej , puszczała swoje piechy samodzielnie :)

Strasznie, strasznie jest dzielna 8)

Dostałam o 24,00 SMSa o treści ,,dotarłam" :P

Teraz musi bardzo i intensywnie ( :D ) odpocząć 8)

Posted

To dobrze, Bea, że napisałaś, że ona teraz intensywnie odpoczywa. Nie mogłam się do niej dodzwonić i już zaczynałam się o nią martwić. :)

Posted

Fajne :D . Najbardziej podoba mi się to nieostre: biegnący Rotas z zółtą piłką w pysku a obok coś jasnego - Borys. :D

Posted

Hi hi, fajna impra :D Zostaje tylko pozazdrościć i żałować, że nie meiszka się w W-wie :x

P.S.

Mi najabrdziej podobają się tem gdzie pokazana jest zawartość stołu :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Azir zaraz jak sie czegos dowiesz melduj dlaczego tam wyladowala i na ile :(

A ja....Ehh a ja nie dalam rady w koncu zglosic Cerigena do Wawy,ale moze uda mi sie to zrobic w Krakowie (jesli beda przyjmowac zgloszenia :-? )a jak nie to sprobuje dotrzec pociagiem...

Chyba,ze wowczas bede juz za granica bo wtedy umarl w butach ...

Posted

Ojej... strasznie mi przykro :( 3mam kciuki, że wszystko będzie dobrze i by jak najszybciej wróciła do zdrówka i mogłybyście powtórzyc spotkanie

Posted

Z tego, co mówiła jej lekarka to może tam być kilka dni, a może i 2 tygodnie. Jest to związane z chorobą Rotti, a nie z wyjazdem. Pytałam, czy to przez wyjazd. Nie przez wyjazd. Nie będę się wdawać w szczegóły na forum, bo nie wiem, czy Rotti by sobie tego życzyła.

Psy będą u mnie jak zwykle.

Posted
Z tego, co mówiła jej lekarka to może tam być kilka dni, a może i 2 tygodnie. Jest to związane z chorobą Rotti...

...........Psy będą u mnie jak zwykle.

Wiemy kochana, Rotti towarzyszyła nam pijąc herbatę i nic nie jedząc zupełnie (całe 2 dni :roll: ) i starałyśmy się dbać o nią jak tylko mogłyśmy...zwłaszcza Szantina była niezastąpiona 8)

Azir: jesteś wspaniałą przyjaciółką w potrzebie :buzi:

Pisz nam proszę, jak będziesz znała jakieś szczegóły oki ?