Tagir Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Pożegnanie Rotti było bardzo wzruszające, smutne ale i dostojne.Dostała mnóstwo pięknych kwiatów od osób ktore znały ja bardzo dobrze ale i od takich którzy widzieli ja chocby raz.Ja wlasnie należę do tych drugich i zareczam wam, że wystarczyło wymienic z nią choćby jedno zdanie po którym wiedziało sie od razu z jak dobrym i mądrym człowiekiem sie rozmawia.Taką Cie Rotti będę pamietał ! Pozdrawiam wszystkim których miałem przyjemność poznać na uroczystości.Mam nadzieje na częstsze spotkania w weselszych okolicznościach. Quote
tufi Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Pozegnalismy Elcie... Wiecie co - przyjechalo naprawde wielu Dogomaniakow, co wzbudzilo pewna sensacje wsrod dalszej rodziny i znajomych z pracy... A my - mimo ze widzielismy sie czesto po raz pierwszy, padalismy sobie w ramiona jak bliska rodzina lub co najmniej dobrzy znajomi... JoannaP zrobila zdjecia dogomaniackiego wienca - pewnie wkrotce sie tu pojawia. A samo pozegnanie - najpierw lzy, klniecie na los, ze tak szybko odebral nam Rotti... Zapalilismy wiele niebieskich zniczy... Pozniej czesc z nas - oprocz grona charciarzy, ktore udalo sie gdzies osobno - poszla powspominac Elcie - wzruszalismy sie i opowiadalismy, opowiadalismy, opowiadalismy... Warszawiakow wypuscilismy dopiero ok. 16. Teraz sprawy formalne - dzis wplynely kolejne wplaty: Bielsko-Biała - 10 Poznań - 30 + 50 + 20 + 50 Swarzędz - 20 Gdańsk - 10 Quote
LUSILLE Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Witam. Byłam na pogrzebie Rotti razem z mamą i Pagaj. Zgadzam się z Tufi,że więż między Dogomaniakami była wyrażnie wyczuwalna...to niesamowite..... Wszyscy czuliśmy,że żegnamy niesamowitą osobę i niezastąpioną przyjaciółkę ! P.S. Przepraszamy,za to,że nie udało nam się spotkać z WAMI po pogrzebie... Mam wielką nadzieję,że jeszcze się spotkamy,ale w innych okolicznościach.... LU. Quote
JoannaP Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Nie jestem zwolenniczką fotografowania uroczystości na cmentarzach, ale skoro wielu z Was nie mogło być, by odprowadzić Elę - może choć w ten sposób będziecie choć przez chwilę tu, w Poznaniu. www.pinczeromania.idysk.com/dla_rotti_588.jpg www.pinczeromania.idysk.com/dla_rotti_590.jpg Quote
Hanya Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Piekny wieniec :) I znów zakrecila mi sie lezka :cry: Rotti odpoczywaj w spokoju [*] Quote
PIKA Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Warszawska ekipa melduje sie juz w domu Uroczystość wzruszajaca. Łezka sie w oku kreciła - to delikatnie powiedziane. Te przeciwsloneczne okulary nie zawsze chroniły tylko przed słońcem :( Ale pewnie Rotti sie cieszyła, że mogła sie tam z nami spotkać i ze tyle osób przyszło ja pożegnac Lu tak mi przykro że musieliście tak szybko uciekać :( Myslalam, że se pogadamy :roll: A Poznanscy dogomaniacy to super gościnny i zorganizowany naród :P To wręcz nieprawdopodobne jak sie nami zajeli i rzeczywiście wyjechalismy ok. 16,00 i to bardziej z musu niz z checi :wink: Tuffi jeszcze raz Ci dziekuje - Ty wiesz za co Azir dla Ciebie tez wielki ukłon i za to co robiłas dla Eli i za dzisiejsza gościne. A JoannieP za organizacje i pilotaż równiez sie podziekowania należą Jak równiez dla wszystkich niewymienionych za miłe przyjecie. Człowiek sie po prostu czuł jak w gronie starych przyjaciół, chociaz wszystkich widziałam osobiście pierwszy raz w zyciu Quote
bea100 Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Pikuniu: ja tylko dodam, że Wszystkie znicze od dogo i www.Molosy i od Gończych i od jednego pv forum/ zapłonęły...a była ich cała moc...i palą się teraz napewno...a Rotti wie...["] Quote
malawaszka Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Rotti na pewno jest teraz spokojna i szczęśliwa wiedząc jak wielu ma Przyjaciół ['] Quote
DagaP. Posted July 8, 2004 Posted July 8, 2004 Do zobaczenia Rotti - gdzieś tam na bezkresnej polanie. Quote
Ag@tA Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Wieniec śliczny. Rotti dostała dużo kwiatów. Jeszcze raz: Rotti odpoczywaj w pokoju ['] Quote
sobol Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 nie lubie offow i przez to niestety nie moglem byc z Rotti chociaz telepatycznie...moze by cos pomoglo! najgorsze jest to ze wlasnie 1 lipca dla Was to byl dzien smutku, a ja mialem urodziny ;( ;( to piekne ze byliscie z Nia do konca ! Chwała Wam ! Quote
Agga Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 JUz pisałam nie raz ELA była dla mnie kimś wyjatkowym...Strasznie mi jej brakuje, dobrze, ze jeszcze zdązyłam sie z nią zobaczyc i powiedziec co miałam powiedziec.... ELU kiedys sie spotkamy...czekaj tam na nas.... Quote
Agga Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 STrasznie mi CIEBIE ELU brakuje wiesz o tym....poprostu sie z tym nie moge pogodzic, ciagle mi sie łezki w oczach krecą...dzis wróciłam do domu i nie moge sobie miejsca znaleźć... oglądam zdjecia i wspominam wspólnie spędzone chwile....szkoda, ze nastepnych nie bedzie... Na pogrzebie było tylu dogomanikaów...a ile jeszcze było z TOBĄ myslami... To dla CIEBIE... Bedzie mi CIEBIE brakowało, ale zawsze bede o TOBIE pamiętac!!!! Quote
Arika_Dominika Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Już kilkanascie razy pisałam jak mi przykro.... Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie, a światło wieukuista niech Jej świeci na wieki. Śpij spokojnie Elcia ['] Amen. Nie moge w podpisie wstawic jej zdjecia, ani znicza i jestem zła na siebie :x Kochana Elcia...:cry: ['] ['] ['] Quote
Asia_Focus Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Za Rotti... [`] [`] [`][`][`] [`][`][`] [`] [`] [`][`][`] [`][`] [`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`][`][`] [`][`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`][`] [`][`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`][`] [`] [`][`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`][`] [`] [`] [`] [`] [`][`][`] [`] [`][`][`] [`] Quote
JoannaP Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Przepraszam, zapomniałam wcześniej napisać - na pogrzebie ksiądz ogłosił, że msza za Elę zostanie odprawiona 23.lipca o godz. 8.00 w kościele na Winiarach - w Poznaniu Dostałam również wiadomość, że w dniu pogrzebu Eli - CYTUJĘ:"...Metropolita Krakowski odprawił za Rotti mszę w Katedrze Wawelskiej, wśród królów, godne to miejsce dla Naszej Rotti...." Quote
Agga Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 WPrawdzei 23 nie bedzie mnie w Poznaniu ale za naszą ELĘ pomodle sie tu w OPOLu... Quote
anetta Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 Chociaz nie bylo mnie w Poznaniu w ten smutny dzien to myslami czulam sie jakbym tam byla... :cry: :cry: Elu, odpoczywaj w spokoju... Piekne wience... Quote
Agga Posted July 9, 2004 Posted July 9, 2004 tak to smutny dzien ale ELA była z nami i zawsze bedzie... Quote
Recommended Posts