Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pożegnanie Rotti było bardzo wzruszające, smutne ale i dostojne.Dostała mnóstwo pięknych kwiatów od osób ktore znały ja bardzo dobrze ale i od takich którzy widzieli ja chocby raz.Ja wlasnie należę do tych drugich i zareczam wam, że wystarczyło wymienic z nią choćby jedno zdanie po którym wiedziało sie od razu z jak dobrym i mądrym człowiekiem sie rozmawia.Taką Cie Rotti będę pamietał !

Pozdrawiam wszystkim których miałem przyjemność poznać na uroczystości.Mam nadzieje na częstsze spotkania w weselszych okolicznościach.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pozegnalismy Elcie...

Wiecie co - przyjechalo naprawde wielu Dogomaniakow, co wzbudzilo pewna sensacje wsrod dalszej rodziny i znajomych z pracy...

A my - mimo ze widzielismy sie czesto po raz pierwszy, padalismy sobie w ramiona jak bliska rodzina lub co najmniej dobrzy znajomi...

JoannaP zrobila zdjecia dogomaniackiego wienca - pewnie wkrotce sie tu pojawia.

A samo pozegnanie - najpierw lzy, klniecie na los, ze tak szybko odebral nam Rotti... Zapalilismy wiele niebieskich zniczy...

Pozniej czesc z nas - oprocz grona charciarzy, ktore udalo sie gdzies osobno - poszla powspominac Elcie - wzruszalismy sie i opowiadalismy, opowiadalismy, opowiadalismy...

Warszawiakow wypuscilismy dopiero ok. 16.

Teraz sprawy formalne - dzis wplynely kolejne wplaty:

Bielsko-Biała - 10

Poznań - 30 + 50 + 20 + 50

Swarzędz - 20

Gdańsk - 10

Posted

Witam.

Byłam na pogrzebie Rotti razem z mamą i Pagaj.

Zgadzam się z Tufi,że więż między Dogomaniakami była wyrażnie wyczuwalna...to niesamowite.....

Wszyscy czuliśmy,że żegnamy niesamowitą osobę i niezastąpioną przyjaciółkę !

P.S.

Przepraszamy,za to,że nie udało nam się spotkać z WAMI po pogrzebie...

Mam wielką nadzieję,że jeszcze się spotkamy,ale w innych okolicznościach....

LU.

Posted

Warszawska ekipa melduje sie juz w domu

Uroczystość wzruszajaca. Łezka sie w oku kreciła - to delikatnie powiedziane. Te przeciwsloneczne okulary nie zawsze chroniły tylko przed słońcem :(

Ale pewnie Rotti sie cieszyła, że mogła sie tam z nami spotkać i ze tyle osób przyszło ja pożegnac

Lu tak mi przykro że musieliście tak szybko uciekać :( Myslalam, że se pogadamy :roll:

A Poznanscy dogomaniacy to super gościnny i zorganizowany naród :P To wręcz nieprawdopodobne jak sie nami zajeli i rzeczywiście wyjechalismy ok. 16,00 i to bardziej z musu niz z checi :wink:

Tuffi jeszcze raz Ci dziekuje - Ty wiesz za co

Azir dla Ciebie tez wielki ukłon i za to co robiłas dla Eli i za dzisiejsza gościne.

A JoannieP za organizacje i pilotaż równiez sie podziekowania należą

Jak równiez dla wszystkich niewymienionych za miłe przyjecie. Człowiek sie po prostu czuł jak w gronie starych przyjaciół, chociaz wszystkich widziałam osobiście pierwszy raz w zyciu

Posted

nie lubie offow i przez to niestety nie moglem byc z Rotti chociaz telepatycznie...moze by cos pomoglo! najgorsze jest to ze wlasnie 1 lipca dla Was to byl dzien smutku, a ja mialem urodziny ;(

;(

to piekne ze byliscie z Nia do konca ! Chwała Wam !

Posted

JUz pisałam nie raz ELA była dla mnie kimś wyjatkowym...Strasznie mi jej brakuje, dobrze, ze jeszcze zdązyłam sie z nią zobaczyc i powiedziec co miałam powiedziec....

ELU kiedys sie spotkamy...czekaj tam na nas....

Posted

STrasznie mi CIEBIE ELU brakuje wiesz o tym....poprostu sie z tym nie moge pogodzic, ciagle mi sie łezki w oczach krecą...dzis wróciłam do domu i nie moge sobie miejsca znaleźć... oglądam zdjecia i wspominam wspólnie spędzone chwile....szkoda, ze nastepnych nie bedzie...

Na pogrzebie było tylu dogomanikaów...a ile jeszcze było z TOBĄ myslami...

To dla CIEBIE...znicz.gif

Bedzie mi CIEBIE brakowało, ale zawsze bede o TOBIE pamiętac!!!!

Posted

Już kilkanascie razy pisałam jak mi przykro....

Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie, a światło wieukuista niech Jej świeci na wieki. Śpij spokojnie Elcia ['] Amen.

Nie moge w podpisie wstawic jej zdjecia, ani znicza i jestem zła na siebie :x

Kochana Elcia...:cry: ['] ['] [']

Posted

Za Rotti...

[`] [`] [`][`][`] [`][`][`] [`] [`] [`][`][`] [`][`] [`][`]

[`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`]

[`][`] [`] [`] [`] [`][`][`] [`][`][`] [`] [`] [`]

[`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`]

[`] [`] [`][`][`] [`][`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`]

[`][`][`] [`] [`][`][`] [`]

[`] [`] [`] [`]

[`] [`] [`][`][`] [`]

[`] [`] [`]

[`][`][`] [`] [`][`][`] [`]

Posted

Przepraszam, zapomniałam wcześniej napisać - na pogrzebie ksiądz ogłosił, że msza za Elę zostanie odprawiona 23.lipca o godz. 8.00 w kościele na Winiarach - w Poznaniu

Dostałam również wiadomość, że w dniu pogrzebu Eli - CYTUJĘ:"...Metropolita Krakowski odprawił za Rotti mszę w Katedrze Wawelskiej, wśród królów, godne to miejsce dla Naszej Rotti...."

Posted

Chociaz nie bylo mnie w Poznaniu w ten smutny dzien to myslami czulam sie jakbym tam byla...

:cry: :cry:

Elu, odpoczywaj w spokoju...

Piekne wience...