FlashQ Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Rotti, mam nadzieje, ze tam jest ci lepiej ... Jest mi tak przykro, tak strasznie przykro ... :( Quote
LAZY Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 :cry: Niestety sie nie doczekalam... Teraz czekam az spotkamy sie po drugiej stronie... Quote
Hanya Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Brak mi słów.. ROTII bardzo żałuję że CIĘ nie poznałam. Quote
bagi Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Co wy na pomysl zeby osobny wieniec od charciarzy , wlasnie dzwonilam do Ewy i obie wpadlysmy na ta sama mysl . Jesli popieracie to prosimy o wplaty na konto Ewa Kapusta Lipowa 28/1 59-100 Polkowice BRE Bank 2411402004-0000-3702-33500-219 " wieniec " Quote
Martyna:-) Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Rotti=>:angel: „Spojrzenia, półuśmiechy, czary kilku minut, Ruchy, błyski, wiosenność rozmarzonej róży, Rumieniec amarantu, bladość seledynu, Wyraz, który się nigdy w świecie nie powtórzy, Radość nie winna temu, co jest i co będzie, Zadumanie dziwiące się światu śmiesznemu, Modlitwy jak kwiat ślepe i gesty łabędzie I serce niepodobne żadnemu innemu, Włosy płowe, złociste, od jedwabiu miększe I myśli pracujące własną, szczerą pracą, Usta mniejsze od oczu, oczy od ust większe, Wszystko skazane na śmierć! Nie wiadomo za co???” Quote
Milo&Tokio Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 A jeszcze tak niedawno planowalysmy Twoj przyjazd do mnie na przyszle wakacje ............ do jasnej cholery!!!!!!!!!!!!!!!! to wszystko nie ma sensu!!!!!!!!!!!!! Quote
Bounty&hovek_sheltie Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Nieczęsto bywam na dogomanii... nieczęsto się udzielam... a teraz... teraz PŁACZĘ.... ['][']['] Czuję, że straciłam WIELKĄ szansę... nie poznałam Rotti... ale ta SZANSA jeszcze się pojawi... na pewno... :cry: :cry: Quote
IPO-wiec Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 boże...Rotti... jestes już w niebie... już cie nic nie boli... żegnam ciebie wraz z moimi kochanymi psiakami :( kiedys tam po drugiej stronie wszyscy się znajdziemy i mam nadzieję że sie spotkamy i będzie tak jak wczesniej - miło radośnie...narazie tylko płakac nam zostało.. nic więcej ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Quote
tufi Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Z moich skrzetnych zapiskow wynika, ze przyjdzie na konto 390zl - czyli chlopaki maja juz wor karmy, no a Ela przepiekna miekka poduche z kwiatow... Quote
Godelaine Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Piosenka o końcu świata W dzień końca świata Pszczoła krąży nad kwiatem nasturcji, Rybak naprawia błyszczącą sieć. Skaczą w morzu wesołe delfiny, Młode wróble czepiają się rynny I wąż ma złotą skórę, jak powinien mieć. W dzień końca świata Kobiety idą polem pod parasolkami, Pijak zasypia na brzegu trawnika, Nawołują na ulicy sprzedawcy warzywa I łódka z żółtym żaglem do wyspy podpływa, Dźwięk skrzypiec w powietrzu trwa I noc gwiaździstą odmyka. A którzy czekali błyskawic i gromów, Są zawiedzeni. A którzy czekali znaków i archanielskich trąb, Nie wierzą, że staje się już. Dopóki słońce i księżyc są w górze, Dopóki trzmiel nawiedza różę, Dopóki dzieci różowe się rodzą, Nikt nie wierzy, że staje się już. Tylko siwy staruszek, który byłby prorokiem, Ale nie jest prorokiem, bo ma inne zajęcie, Powiada przewiązując pomidory: Innego końca świata nie będzie, Innego końca świata nie będzie. Cz. Miłosz Ela... Wierzę, że kiedyś dane nam będzie jeszcze się spotkać... Quote
AniaP Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 ['] Szkoda, że jej nie znałam. Tyle wspaniałych rzeczy o niej piszecie, tyle osób o niej pamięta. Takich ludzi dzisiaj nie ma zbyt wielu. Ale nikomu nie życzę cierpienia, więc ... może mimo wszystko ... tak jest lepiej? Boimy się "tamtej strony", ale ... To "tutaj" zostało jej cierpienie, a dzieki temu wierzę, że "tam" jest teraz spokojna, szczęśliwa i radosna. I nie ważne, że nam jest smutno, że nie ma jej tutaj. Pomyślmy bardziej o Niej, nie o sobie. Quote
00000 Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Jestem zdruzgotana. .............................. Moje myśli i modlitwy będą z Tobą Elu. .............................. ........przecież Anioły nie umierają....... Quote
basia Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Czy ktoś z okolic Katowic, Bielska wybiera się do Poznania pożegnać Rotti?? Quote
Rav Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Basia ja niestety nie moge , ale moze ktos bedzie na wystawie w Ustroniu kto bedzie jechal do Poznania na pogrzeb?? zlozylibysmy sie wtedy na wieniec Quote
tufi Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Róża Róża to kwiat albo imię umarłej dziewczyny Różę w ciepłej dłoni można zlożyć albo w czarnej ziemi Czerwona róża krzyczy złotowłosa odeszła w milczeniu Krew uciekła z bladego płatka kształt opuścił suknię dziewczyny Ogrodnik troskliwie krzew pielęgnuje ocalony ojciec szaleje Pięć lat mija od Twojej śmierci kwiat miłości który jest bez cierni Dzisiaj róża rozkwitła w ogrodzie pamięć żywych umarła i wiara T.Różewicz Quote
Recommended Posts