Myszka.xww Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza zostana po nich buty i telefon gluchy tylko to co niewazne jak krowa sie wlecze najwazniejsze tak predkie ze nagle sie staje potem cisza normalna wiec calkiem nieznosna jak czystosc urodzona najprosciej z rozpaczy kiedy myslimy o kims zostajac bez niego Nie badz pewny ze czas masz bo pewnosc niepewna zabiera nam wrazliwosc tak jak kazde szczescie przychodzi jednoczesnie jak patos i humor jak dwie namietnosci wciaz slabsze od jednej tak szybko stad odchodza jak drozd milkna w lipcu jak dzwiek troche niezgrabny lub jak suchy uklon zeby widziec naprawde zamykaja oczy chociaz wiekszym ryzykiem rodzic sie niz umrzec kochamy wciaz za malo i stale za pózno Nie pisz o tym zbyt czesto lecz pisz raz na zawsze a bedziesz tak jak delfin lagodny i mocny Spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza i ci co nie odchodza nie zawsze powróca i nigdy nie wiadomo mówiac o milosci czy pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwsza KS. JAN TWARDOWSKI :cry: Quote
Atomic Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Ojej... ja jej osobiście nie znałam ale napewno była dobrą osobą :( Quote
Myszka.xww Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Nie odchodź! zawołali Ja musze - odrzekła Tam czekają na mnie Tam słońce przyświeca W tym słońcu, po łakach ścigając się z wiatrem przyjaciel mnie woła Nie płaczcie po mnie nie idę daleko Odpocznę odetchnę Czas na mnie Nie płaczcie po mnie poczekam tu na Was by mysz jesli kopiujesz - napisz, kto jest autorem. Quote
Izold@ Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 bardzo, bardzo przykra wiadomosc............... (*)(*)(*) mam nadzieje, ze jestes tam, gdzie najbardziej chcialas byc... Quote
Gosiek Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 ['] ['] ['] nie znałam Eli ale czytałam topik. Przykro mi :cry: :cry: Quote
banjo Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Boże miej naszą Rotti w opiece :cry: :cry: :cry: Rotti bardzo żałuje że Cię nie poznałam osobiście ale wierzę że tam sie zobaczymy kiedyś Quote
bartek_yo Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 to takie smutne....wszedlem na dgm i to zobaczylem....nie uwierzylem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: [`] [`] [`] [`] Quote
GeBa Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 "... Byłaś taka zwyczajna rozbawione wlosy w ogrodzie nad porzeczką z jednym listkiem twarz nic o tym nie wiedzialas i ja nie wiedzialem ze mozna sie tak widziec juz ostatni raz leciutki wierszyk a pomiescil rozstanie jak kostaczki smierci..." Rotti [`] Quote
MałGośka Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Elu.... choć Cię nie ma, nie odeszłaś z naszych serc... Pomogłaś tylu ludziom, tylu zwierzakom, byłaś tak dobrą osobą.... Nadal mam przed oczami Twój żółciutki awatarek z czarnym Rotaskiem... Czuwaj nad dogomanią, dobrze? Quote
Recommended Posts