Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jak daje słowo myślałam ze zawału dostane jak zaboaczyłam, ze nie ma tematu... :-? Ufffffff...

Ja swoją całą energię posłałąm do ELI!!!!!!!!!!

Posted

No,ja też byłam bliska zawału... :-?

A właściwie dlaczego nie ma tematu na pierwszej stronie ??? :roll:

SIUP dla ROTTI !!!!!!!!!!!!!!!!! :D

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Ale zauwazcie ze wiekszocie przyklejonych tematow nie ma :roll:

U mnie byl zawal na miejscu :wink:

Rotti, z calych sil rzucam w kierunku Poznania najlepsze fluidy, energie i co tam jeszcze. WSZYSCY tutaj trzymamy kciuki az nam krew nie doplywa :thumbs: :kciuki: :thumbs: :kciuki:

Pomysl ze Shrekiem jest THE BEST!!! :D

Posted

Mało piszę, wszystko czytam i jestem z informacjami - dzieki Wam - na bieżąco. Ale dziś jak zobaczyłam brak tematu na pierwszej stronie, to mi serce w gardle stanęło - yesoo!! :evil:

Rotti juz od samych naszych dobrych myśli powinna stanąc na nogi - my tez całymi ludzkimi i psimi sercami jesteśmy z NIĄ 8)

Posted

Oj, muszę się przyznać, że też mi serce na moment stanęło, kiedy dziś nie zobaczyłam przyklejonego tematu. :evil:

I przyłączam się do prośby, by temat przykleić.

Dobre myśli cały czas się ślą - aniołowie też zapewne nie próżnują :D

love-smiley-045.giflove-smiley-045.giflove-smiley-045.giflove-smiley-045.giflove-smiley-045.gif

Posted

Kochana Rotti: wróciłam z ekipą z przytuliska w Rachowie bliskiemu Twemu dobremu sercu...pojechał cały bus...wiem, że byłabyś tam z nami gdybyś mogła...P Stasia popłakała się z radości...wracaj i dołącz do akcji jak zawsze...bo tęsknimy za Tobą :Fade-col:

Posted

Moderatorzy - przywroccie temat na pierwsza strone...

Odwiedze Elę we wtorek, bo pewnie w weekend będzie miala nalot rodziny, a najwazniejsze, zebysmy jej nie wymeczyli.

Caly czas o Eli mysle, trzymam kciuki i sle dobre sily witalne

Posted
Odwiedze Elę we wtorek,

TUFFI odwiedzimy ja razem...

ELA ja kochanie ja specjalnie swój przyjazd przesunełam...żeby sie z TOBĄ zobaczyć...

Posted

Boshe :o Dopiero teraz do kompa siadłam bo niedawno wróciłam z Rachowa i ......... nie znalazłam tematu o Rotti tam gdzie był. :evil: mało nie zemdlałam :evil: Czy ktos chce żeby dogomaniacy sie na serce powykanczali ? :evil:

Rotti jak zawsze trzymam kciuki, całuje Cie bardzo mocno i przesyłam pozytywna energie. :D

A ten cały dzisiejszy dzień mojego pobytu w Rachowie był w Twojej intencji i Tobie poświecony. Zeby wszystko to co ja dobrego zrobie dla kogos wróciło pozytywna energia i dobrem do Ciebie

Tuffi, Agga przekażcie jej to ode mnie we wtorek :D i ucałujcie :D

Posted

Mam prośbę, że jeśli kiedyś jakiś taki oblegany i ważny temat zmieni swoje miejsce to proszę żeby jakoś nas uprzedzić bo to naprawdę nas przeraziło :-?

Rotti cały czas przesyłamy Ci super pozytywną energię :D

Posted
Rotti jak zawsze trzymam kciuki, całuje Cie bardzo mocno i przesyłam pozytywna energie. :D

A ten cały dzisiejszy dzień mojego pobytu w Rachowie był w Twojej intencji i Tobie poświecony. Zeby wszystko to co ja dobrego zrobie dla kogos wróciło pozytywna energia i dobrem do Ciebie

Tuffi, Agga przekażcie jej to ode mnie we wtorek :D i ucałujcie :D

PIKA przekazęmy rotti o co prosisz...

Napisałam do moderatora Myszki z prośbą o przyklejenie tego tematu, tam gdzie był....Myszka odpisała, ze to zrobi....wiec oki ...

Posted

ELO!!!

ja sle swoja energie do Rotti niech nam dziewczyna zdrowieje :wink:

a dzis jeszcze porosze babcie by to zrobila bo sie zajmuje Reikki czy coss w tym stylu

Posted

Podobnie jak wszyscy i ... nie róbxcie więcej takich jaj, jeżeli ma jeszcze ktokolwiek przeżyć... I podobnie jak wszyscy dołączam się do "przesyłki energii"