Katerinas Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Troszku spóźniona (ale i zapracowana, więc przepraszam) ... Bea - bardzo miłe spotkanko :) Bardzo miło było poznać nowych dogomaniaków :) Rotti - trzymam kciuki za Twoje zdrowie... bardzo, bardzo mocno! Bardzo się cieszę, że Cię poznałam :) Quote
Agga Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Na razie nie dzwońcie, bo Rotti i tak nie będzie mogła rozmawiać.Jak tylko będę mogła przekażę jej wszystkie Wasze pozdrowienia. No wąsnie wiem ,ze nie odbiera :-? Azir jak tylko bedziesz coś wiedzieć pisz... Quote
PIKA Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 A tu OBIECANE ZDJĘCIA Z WARSZAWY Rotti nadal trzymam kciuki i wierzę, że bedzie dobrze :kciuki: :calus: Quote
LUSILLE Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 A tu OBIECANE ZDJĘCIA Z WARSZAWYRotti nadal trzymam kciuki i wierzę, że bedzie dobrze :kciuki: :calus: Fajne zdjęcia PIKA,szkoda,że tak mało... :P Rotti,przyłączam się do PIKI i trzymam kciuki.................... :buzi: Walcz i zwyciężaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
PIKA Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Specjalnie dla Rotti wkleję, jeszcze kilka zdjęc jej chłopaków z pobytu w Warszawie. Nigdzie tak nie pasuja, jak wlasnie tu ........... na chartach To macie jeszcze Anioła stróża :wink: Ale czasami Anioł stróz tez musi se poganiać........... najlepiej z bratem :wink: złapałem 8) Gwiazdor :wink: Tej pani nie musze przedstawiac Quote
basia Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Nie tylko charciarze trzymają kciuki! Ja i moje 2 husky + jeden stróżujący owczarek podhalański ślemy jak najlepsze fluidy i myśli w kierunku Poznania i Rotti :) Quote
Agusia i Busiu Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Rotti trzymaj się ciepluko, z takim stadkiem dogomaniaków nigdy nie bedziesz sama. :iloveyou: -- moc serduszek ode mnie i moich futrzaków. Quote
bea100 Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Super zdjątka...oczywiście nie oddają...całości :lol: Dzięki Szanteczko, dzięki Pikuniu 8) Mam nadzieję, ze Rotti niebawem też je obejrzy 8) Quote
Azir Posted June 23, 2004 Author Posted June 23, 2004 Kto z Poznaniaków wie, gdzie Rotti zamawiała karmę dla psów, bo mi się kończy? Poproszę na priv, żeby nie było reklamy. Quote
Agga Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Zdjęcia są super...widze, ze dobrze sie bawiliście...hehe szkoda, ze bezemnie... 8) AZIR ukochaj piechy od cioci Aggi...8) ELU no wracaj do nas, my tu strasznie tęsknimy za TOBĄ!!!! Quote
akk4psy Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Jeszcze raz prosze - wstrzymajmy sie od telefonow i sms-ow do Eli ! Telefon jest wylaczony a skrzynka totalnie zapchana-jak tylko bedzie lepiej zaraz sie wlaczy i wtedy mozna bedzie dzwonic do woli ;-) Przydalby sie Eli "wielki strzal" pozytywnej energii, wiec skupmy sie i do roboty :) Obiecuje,ze jak tylko sie Eli poprawi -to zaraz napisze! Ania od Pikutka Quote
LUSILLE Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Jeżeli chodzi o strzały Pozytywną Energią,to ja się zgłaszam !!! :D UWAGA !!! STRZELAM !!! Mam nadzieję,że doleciało... :wink: :D Quote
Agga Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 PRZESYŁAM DLA ELI DUŻA DAWKĘ ENERGII!!!!!!!!!!!! Quote
tufi Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Jutro kciuki i dobre mysli bardzo potrzebne - Ela ma zabieg. Quote
Iwona. Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 No to wszyscy trzymajmy kciuki za Rotti. Rotti, będzie dobrze :D Quote
bea100 Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Jutro kciuki i dobre mysli bardzo potrzebne - Ela ma zabieg. Zabieg czy ponowną operację ? :x Przesyłam dla naszej Rotti wszystkie dobre myśli i wibracje !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
tufi Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Nie chce przekrecac - w sms-ie od Azir mam napisane, ze Ela ma jutro zabieg A o jaka kolejna operacje chodzi? Poza ta na samym poczatku jakas miala ostatnio? :o Quote
00000 Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Myślami jestem cały czas. Są one bardzo, bardzo ciepłe, pełne miłości i serdecznego ciepła. Rotti - wszystko się uda - zobaczysz Quote
PIKA Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Nie chce przekrecac - w sms-ie od Azir mam napisane, ze Ela ma jutro zabieg A o jaka kolejna operacje chodzi? Poza ta na samym poczatku jakas miala ostatnio? :o Tuffi, kochanie, to że Ela miala jedna operację, nie wyklucza, ze może miec druga :( W jezyku laika zabieg i operacja to, to samo. Poza tym, jaki zabieg może miec Ela? W kontekście ostatnich wypadkow oraz przyczyny dla której Ela trafiła do szpitala, podejrzewam operacje niestety, :( ale bardzo bym sie chciała mylic :( Więc prosze o zweryfikowanie tej informacji I przesyłam dla Rotti całuski oraz cala dobra enegie jaka posiadam :calus: Quote
tufi Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Więc prosze o zweryfikowanie tej informacji Musimy poczekac na Azir albo Anie od Pikutka - ja wiem tylko tyle, choc mysle podobnie jak Ty. Quote
akk4psy Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Byc moze-jezeli stan na to pozwoli- Ela bedzie jutro operowana.Jest do operacji przygotowywana i jest na jutro "zapisana". Operacja jest zwiazana z ukl. pokarmowym i moze nie miec nic wspolnego z problemem onkologicznym a z powiklaniami zwiazanymi z chemioterapia. Ela bardzo dziekuje za wszystkie dobre mysli-ale teraz trzeba ich duuuuuzo wiecej.Po operacji bedzie oczywiscie bardzo slabiutka-ale pozniej-napewno bedzie dobrze.Teraz jest oslabiona ,duzo spi i nie moze miec wlaczonego telefonu.Dostaje leki przeciwbolowe-wiec nie cierpi bardzo. Pozdrawiamy. Operacja-jesli bedzie jutro-to kolo poludnia-wtedty -te przeplywy energii pozytywnej by sie przydaly.. Ania (od Pikuta) Quote
Agga Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Elu kochanie ja CIe prosze trzymaj sie słonko...PROSZE!!!!!!!! Musisz być zdrowa bo ja przyjade do Ciebie!!! Całą swą energie przesyłam do CIEBIE!!!!!!! Moja rodzinka jest myslami przy TOBIE!!! A zapomniałam rav kazał CIĘ pozdrowić!!! ELA TRZYMAJ SIE CIEPŁO!!!!!!!! Quote
banjo Posted June 23, 2004 Posted June 23, 2004 Rotti powodzenia jutro nie martw się wszystko będzie dobrze bo jesteśmy z Tobą :P Quote
Recommended Posts