rebellia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 ['] "zapalam" kolejne światełko w ten wyjątkowo szary dzień Quote
Umka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 jesteśmy jak ptaki, pozostawiamy po sobie tylko pióra wyrwane na pamiątkę... aż serce pęka... Quote
Agga Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Nie umiera ten kto w pamięci i sercach naszych. Quote
MoniŚ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Zgadzam się z Taurą, słowa Litwa&Banditos są wspaniałe, aż czuje się obecność Rotti a łezki same lecą. Żałuje że wczesniej się nie zarejestrowałam na Dogomani, może poznałabym Rotti... ale pamięć młodszego pokolenia dogomaniaków też jest ważna. Rottuś, kolejna świeczka [*] Quote
Monik@ Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Po jednej od każdego z rodzinki [*] [*] [*] [*] [*] Quote
HuSkYdIaNa Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 jak to wszystko przeczytałem to teraz płacze:(Rotti będę się codziennie za Ciebie modlił :( najlepsi zawsze odchodzą naj szybciej :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Quote
Psiarka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 :(( Przypomniało mi się zdarzenie z października 2006 roku... Odebrano mi brata... [*] [*] Quote
Mi. Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Psiarka napisał(a)::(( Przypomniało mi się zdarzenie z października 2006 roku... Odebrano mi brata... (')(') psiarko, jak to się stalo? :(:(:(:( ;( Quote
dog_master Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Choc nie znalam, tez zapalam :( ['] BTW wlasnie, Psiarka, co jest?? Quote
żabka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ciemną, cicha nocą, daleko od domu łka z tęsknoty serce nieznane nikomu Żali sie do Boga, łzy płyną strumieniem Bo serduszko jest samo ze swoim cierpieniem Zamykając oczy widzi twarz swej mamy Najwspanialszy wytęskniony widok ukochany I bardzo by chciało wpaść w matczyne ramiona Gdy z tesknoty wielkiej ciemną nocą kona... ------------------------------------------ Serduszko nie jest samo, nie zapomnimy Ani my, ani te wszystkie zwierzaki Quote
Kori Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 MoniŚ napisał(a):Rotti :( Chociaż jestem nowa to przeczytałam cały temat. Ważne aby "nowe pokolenie" dogomaniaków również o Tobie pamiętało :( I ja jestem tym "nowym pokoleniem" ;) Rotti (*) Podobno byłaś wspaniała, ja w to wierzę. I wierzę, ze jesteś w niebie :placz: Quote
rebellia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 .... a pamięć... trwa wiecznie... ['] kiedyś kardynał Wyszyński powiedział, że kiedy zaniknie pamięć ludzka, dalej wołają kamienie... Quote
Folen Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 You're in the arms of the angel May You find some comfort there.. [']['][']['] Quote
asiunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Hej!! Tyle czasu a boli jak wtedy... [*]pamiętamy Eluniu Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Mimo, ze nie bylam z Rotti zwiazana w zaden sposob, jednak pamietam ta walke, ta jednosc calej DGM, wsparcie... pamietam posty Rotti, jej psiaki... I caly stos postow o pogrzebie... gdy zagladnelam dzisiaj na forum to tamto wydarzenie nagle odswiezylo sie. Az trudno uwierzyc, ze tyle minelo... [`] Quote
diabelkowa Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 az glupio sie przyznac... nie znalam jej w ogole zadnego postu nic :(( ten o niej jest pierwszy to takie straszne ze zycie jest takie krotkie ... ile ona miala lat ? :( Quote
Recommended Posts