Mi. Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 wciąż nie moge uwierzyć, że ktos n dogomani UMARŁ:shake: :crazyeye: :-o Quote
sota36 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Ona nie umarla - wole myslec, ze odeszla do lepszego swiata! Quote
bellatriks Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 sota36 napisał(a):Ona nie umarla - wole myslec, ze odeszla do lepszego swiata! właśnie!!! I napewno często zagląda na Tęczowy Most (w końcu to część Nieba) i spotyka się z naszymi poprzednimi zwierzakami Quote
sota36 Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 bellatriks napisał(a):właśnie!!! I napewno często zagląda na Tęczowy Most (w końcu to część Nieba) i spotyka się z naszymi poprzednimi zwierzakami - mysle, ze Ona je kocha - i za nas i za siebie - tak mocna.... Ucaluj Rotti ode mnie Atosa!!!! Quote
bellatriks Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [*] [*] [*] <-szkoda, że to tylko wirtualne.. Quote
Dominika1987 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 ['][']['] Dlaczego dobrzy ludzie odchodzą z tego świata????:shake: Quote
bellatriks Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 oj, Rotti.. dziś o Tobie myślałam... [*] [*] [*] [*] [*] Quote
Linka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Byliśmy dziś razem z Payem i Agga "u Rotti":-( Zapaliliśmy niebieski znicz..... Agnieszka zrobiła kilka fotek także jak wróci do domu napewno wstawi je na forum:sad: Quote
bellatriks Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 i od razu jakoś tak pusto się w sercu robi... [*] [*] [*] [*] Quote
Justa Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 W sercu cieplutko... Dziękuję Rotti, że cały czas jesteś w Nas. Quote
marlena924 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [*] zapoznałam się z tematem :-( :-( :-( :-( Quote
Cavisia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Dopiero teraz dojrzałam ten temat :( Wszystko się działo jak ja też byłam poważnie chora. I się popłakałam.Jakie to życie jest okrutne i niesprawiedliwe. :-( :-( :-( Quote
rebellia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 I nie do końca piękny jest ten świat, gdy wciąż odwieczne prawa łamie :shake: Quote
Litwa&Banditos Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Czesc Rotti, od chwili Twojego odejscia nie zagladalam na Dogomanie, Ty bylas jednym z powodow........ Nawet nie pamietam starego nicku ..... niewazne. Wiesz ze mysle o Tobie czesto, pomimo zabiegania, zawilosci, nadmiaru w glowie - regularnie przepychasz sie pomiedzy innymi przyziemnymi myslami i "nachodzisz" mnie niespodziewanie, odwiedzasz mnie dosc regularnie - co kilka dni ;) moze kiedys mi powiesz dlaczego? Na swieta bylam w Polsce, przycumowalam tez do Poznania, moim glownym planem bylo wpasc na Cytadele ....... ale stchorzylam, najzwyczajniej w swiecie ....... Chyba nie chcialam odwiedzic tego miejsca po ktorym nie bedziesz juz spacerowac i wkurzac sie na nadwrazliwe mamusie ;) moze gdybym zaszla na Cytadele - ostatecznie dotarloby do mnie ze odeszlas? Moze to by byla ta kropka nad "i", i ...... chyba sie boje tej kropki ....... Ok, dosyc tych lez! Jest sobota wieczor, pewnie siedzialabys w tej chwili na gg :razz: nie myle sie co? :evil_lol: albo meczyla Rottiego w wannie. A poza tym ......... czy Ty widzisz co sie tu dzieje na topicu? Tyle ludzi ...... tak dlugi czas ....... A! No i oczywiscie masz usciski od Milucha i Tokia. Pamietasz gdy na haslo "Rotti" Milo puszczal sie w szalenczym pedzie w Twoim kierunku? A bylas seeeeeetki metrow od nas, rozpoznawal Cie fenomenalnie :lol: Trzymaj sie cieplutko, u nas paskudna pogoda. No to narazie pa pa Quote
Atena Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Mimo, że Rotti, której nie znałam nawet z forum, umarła gdzieś 1,5 roku temu, zapalam i tak świeczke [*] [*] [*] Psiarze są jedną wielką rodziną... i gdy jednego zabraknie :-( Kazdego mogło i moze spotkac ta choroba na którą jeszcze nie ma leksrtswa.... jeżeli będzie.... Wszytsko w rękach naszych lekarzy:placz: Quote
Psiarka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [*]Ktoś kogo nie znałam umarł i to boli... Pamiętam jak zabito mi brata... :(( Quote
Mi. Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Psiarka napisał(a): Ktoś kogo nie znałam umarł i to boli... Pamiętam jak zabito mi brata... :(( nie rozumiem .... zabito Ci brata ?? :-( :crazyeye: :-( Quote
Recommended Posts