Agga Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Pagaj'][quote name='Agga']Pagajko kochana zapalisz odemnie taki niebieski znicz jak zawsze??? Aguś, oczywiście, nie musiałaś pytać - przecież wiesz... dziekuje bo to wazne dla mnie Quote
LAZY Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Ja tteż bym poprosiła o powiedzenie Rotti ze o niej pamietam! Quote
Dina2 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Niedługo będzie pierwsza rocznica śmierci Rotti. Ten czas tak szybko mija :cry: Quote
anetta Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Oj mija, mija... :cry: :cry: :cry: :cry: Ja rowniez poprosze aby ktos zapalil swiatelko odemnie... :puppydog: Quote
tufi Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Bylismy dzis u Eli - zanioslam jej najpiekniejszy bukiet, jaki wczoraj dostalam na slubie. Pusciutko bylo na grobie, oj pusciutko - zadnego swiatelka :( Zapalilismy jedno symboliczne, nietstety nie niebieskie, ale za tydzien stanie kilka niebieskich, obiecujemy. Quote
Agga Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Tufi dobrze, że u niej byłas....dziekujemy kochana.... Ela wie, że o niej pamietamy.... Quote
PIKA Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Czy ktos mógły zapalic świeczuchne i ode mnie ? :( Kaskę równiez mogę wysłac :( Quote
Chenti Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Pamiętajmy dziś wieczorem zapalić Rotti świeczkę... Quote
00000 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Byłam wczoraj u Eli. Zapaliłam światełko od nas wszystkich. Quote
tufi Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ja dzis na pewno pojde. Agga przestan dziekowac, bo stawiasz w niezrecznej sytuacji - jakby ktos to robil tylko na pokaz, zeby uzyskac dziekczynne teksty - kazdy robi to z potrzeby serca, a nie dla szpanu. Przepraszam, ze akurat dzis o tym pisze, ale drazni mnie to od dluzszego czasu - bardzo nieswojo sie czuje slyszac podziekowania za pamiec o zmarlej. Eluś, fjolecik za Ciebie i za to, co dałaś ludziom przez te 39 lat - ktokolwiek Cię spotkał, nigdy nie zapomni :drinking: Quote
00000 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 tufi napisał(a): nigdy nie zapomni :drinking: :drinking: Quote
Agga Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 tufi napisał(a):Ja dzis na pewno pojde. Agga przestan dziekowac, bo stawiasz w niezrecznej sytuacji - jakby ktos to robil tylko na pokaz, zeby uzyskac dziekczynne teksty - kazdy robi to z potrzeby serca, a nie dla szpanu. Przepraszam, ze akurat dzis o tym pisze, ale drazni mnie to od dluzszego czasu - bardzo nieswojo sie czuje slyszac podziekowania za pamiec o zmarlej. powiem tylko tyle ze chyba rzecza naturalna jest podziekowac... Quote
tufi Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Eli grób jest niebiesciutki jak niebo - plonie juz 10 niebeskich swiatelek... Bede pamietac o niej i odwiedzaniu jej grobu, ale juz wiecej o tym nie napisze z powodu zarzutow, jakie mi postawiono. Quote
Dina2 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 To dla Ciebie Rotti w godzine Twojego odejścia; ['] Quote
Galja25 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 I ja dziś wspomianm Rotti. Życie jest tylko przechodnim półcieniem... Quote
bea100 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Rottinko...Darz Bór :drinking: ...Ty wiesz...["] I popatrz kochana na swoje pieski: Bogdanka-ROTTI ,,Poszły w las" zdobyła teraz w Kraku złoto w juniorach, Bohun-ROTTI wygrywa wystawy ( od baby ma same oceny doskonałe), Bajan-ROTTI dostał w Kraku doskonałą ocenę, Błoga-ROTTI oraz Bławat-ROTTI startują teraz po raz pierwszy na Warszawskiej. To wszystko dzięki Tobie przyjaciółko ( i dla Ciebie). Wiem, że się cieszysz i jesteś z nami 8) Quote
Recommended Posts