Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pagaj'][quote name='Agga']Pagajko kochana zapalisz odemnie taki niebieski znicz jak zawsze???
Aguś, oczywiście, nie musiałaś pytać - przecież wiesz...

dziekuje bo to wazne dla mnie

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bylismy dzis u Eli - zanioslam jej najpiekniejszy bukiet, jaki wczoraj dostalam na slubie. Pusciutko bylo na grobie, oj pusciutko - zadnego swiatelka :( Zapalilismy jedno symboliczne, nietstety nie niebieskie, ale za tydzien stanie kilka niebieskich, obiecujemy.

Posted

Ja dzis na pewno pojde.
Agga przestan dziekowac, bo stawiasz w niezrecznej sytuacji - jakby ktos to robil tylko na pokaz, zeby uzyskac dziekczynne teksty - kazdy robi to z potrzeby serca, a nie dla szpanu. Przepraszam, ze akurat dzis o tym pisze, ale drazni mnie to od dluzszego czasu - bardzo nieswojo sie czuje slyszac podziekowania za pamiec o zmarlej.

Eluś, fjolecik za Ciebie i za to, co dałaś ludziom przez te 39 lat - ktokolwiek Cię spotkał, nigdy nie zapomni :drinking:

Posted

tufi napisał(a):
Ja dzis na pewno pojde.
Agga przestan dziekowac, bo stawiasz w niezrecznej sytuacji - jakby ktos to robil tylko na pokaz, zeby uzyskac dziekczynne teksty - kazdy robi to z potrzeby serca, a nie dla szpanu. Przepraszam, ze akurat dzis o tym pisze, ale drazni mnie to od dluzszego czasu - bardzo nieswojo sie czuje slyszac podziekowania za pamiec o zmarlej.

powiem tylko tyle ze chyba rzecza naturalna jest podziekowac...

Posted

Eli grób jest niebiesciutki jak niebo - plonie juz 10 niebeskich swiatelek...

Bede pamietac o niej i odwiedzaniu jej grobu, ale juz wiecej o tym nie napisze z powodu zarzutow, jakie mi postawiono.

Posted

Rottinko...Darz Bór :drinking: ...Ty wiesz...["]

I popatrz kochana na swoje pieski: Bogdanka-ROTTI ,,Poszły w las" zdobyła teraz w Kraku złoto w juniorach, Bohun-ROTTI wygrywa wystawy ( od baby ma same oceny doskonałe), Bajan-ROTTI dostał w Kraku doskonałą ocenę, Błoga-ROTTI oraz Bławat-ROTTI startują teraz po raz pierwszy na Warszawskiej. To wszystko dzięki Tobie przyjaciółko ( i dla Ciebie). Wiem, że się cieszysz i jesteś z nami 8)